Стария ми Фиат 125 е със двигател на лада 1500. Бях доволен от него но досто изгни, ами все пак е автомобил на 33 години. Скоростната кутия си е оригиналната само кожуха на съединителя се сменя с ладов. Нямяше много екстри само предни ел стъкла, но си беше добра кола.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат 125
Collapse
X
-
deleteto написа:И бюджет около 1000 лева ще стигнат ли ?П.П: Благодаря ви че подкрепяте моята идеяпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Принципно не е задължително да се ходи на Технотест.Като го спрат куки няма да му гледат номера на двигателя и от какво е изо6що.Не че не ми се е случвало такова нещо, но може да се рискува според мен.Иначе като гледам какво изпитват на тоя Технотест, да се смееш ли, да плачеш ли.Лапаница за нищо.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Колега deleteto, наистина се радвам че в Бг има такива ентусиасти като теб.С такъв полски фиат ми е минало детството и да ти кажа до момента има коли които превъзхожда от някои гледни точки.На фона на другите соц.возила по онова време беше с много добър дизайн, визия,комфорт.Предлагаше доста добра стабилност на пътя, а двигателя до 380к.км не беше пипан само масло и филтри.За спирачките няма какво да коментирам с тези 4 диска спирачният път е доста по-къс в сравнение с някои чисто нови автомобили в момента.Баща ми го глезеше - караше се само със западни масла, със западни гуми 185/70/13 най често Пирели, по рядко Дънлоп и Мишелин.Както всяка кола на тези години взе да гние сериозно и го предадохме на вторични, но тази кола остава завинаги в сърцето ми, сменил съм до момента 5 автомобила но те не ми носят такава сантиментална стойност както стария боец.Малко се отплеснах сори за което.Пожелавам ти успех в това нелеко начинание, проекта който си замислил е страхотен!!!
Коментар
-
PuntoS55 написа:...Както всяка кола на тези години взе да гние сериозно и го предадохме на вторични, но тази кола остава завинаги в сърцето ми, сменил съм до момента 5 автомобила но те не ми носят такава сантиментална стойност както стария боец....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
ogi28b написа:Бих се включил с каквото мога, аз пък си мечтая да стегна 125-цата , да я направя да изглежда като излязла от магазина. За съжаление финансите и времето ме спират да се заема. Иначе машината е перфектна - 4 дискови спирачки, задно предаване, с верига... Моят е с правите стопове, най-първите модели.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар