Здравейте от няколко дена имам една мисъл в главата ми..Имам фиат 125 и искам да му сложа двигател от някоя друга кола да речем някое бмв с двигател около 150к.с. Естествено двигателя ще е с скоростна кутия и всичко необходимо за да запали и да може да се движи.Та въпросът ми е може ли да се паснат? Някой пробвал ли е ?Идеята ми е да го направя кабрио с кожен салон черно с 2 бели ленти кола тип американски мусколи колите :D Въпросът ми може да ви се струва доста детински но това ми е мечта от доста време да си направя някоя от старите коли и да мога да я използвам.Ще съм искрено благодарен на хората който се отзовът да ми отговорят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат 125
Collapse
X
-
Naidenov написа:Имаш ли пари и желание всичко е възможно, но не ти препоръчвам да го правиш кабрио!
Коментар
-
При всички положения 1000 лева няма да ти стигнат!За да го направиш кабрио ще трябва много играчка и пари за да стане хубаво!От гледна точка на конструкция пък става много опасно да махнеш тавана на кола още повече, че ти искаш да слагаш и мощен двигател и не се знае каква ще стане устойчивоста на колата, а стане ли катастрофа не ми се мисли какво ще се вади от колата.За двигателя по-добре кажи кой имаш предвид, че от 4 до 12 цилиндъра има разлика!Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
-
За 1000лв забрави - толкова ще ти е само боядисването. Мен ме интересува сам ли ще го правиш или ще го караш на майстор. За второто едва ли ще паднеш под 3-4 хиляди лв.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Сам ще си го правя от време на време с помощ на бащата и на вуйчо ми и 2мата се занимават с такива работи Баща ми може да боядисва пък и имам доста приятели който са бояджий това не е проблема аз просто се интересувам дали двигателя ще пасне както трябва и дали ще има много проблеми..(не говоря с баща ми по тази тема защото той категорично отказва да я почвам. Но като го докарам от село до нас и няма как да не са вдъхнови и той )
Коментар
-
deleteto написа:Сам ще си го правя от време на време с помощ на бащата и на вуйчо ми. дали двигателя ще пасне както трябва и дали ще има много проблеми..(не говоря с баща ми по тази тема защото той категорично отказва да я почвам.
Коментар
-
Само така на сладки форумни мохабети няма как да стане.Имай предвид, че най-малкото трябва да се погледнат техническите чертежи, монтажните размери и на двата автомобила.Само с ядене не става, трябва и акъл.Намери някъде подробен чертеж на коша на Fiat-а, както и монтажен чертеж на двигателя на BMW-то. От там трябва да почнеш според мен.Всичко останало по дизайна е постижимо. Флекс, поглед, ръка и някой лев да има само.Не се отказвай, но почни от най-трудното, интегрирането на двигателя, скоростната кутия и всичко останало..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Колега започвай смело,щом сам ще си го правиш и не е спешно започвай го.Хората какви двигатели слагат,определено ще е трудно начинание но не и невъзможно.Със знания и мерак,и средства всичко ще си дойде на мястото,започвай го и чакаме резултата.Тук където живея на един приятел баща му няколко години реставрира Москвич 407,и стана много добре,не е със мощен двигател но не е и със неговия.За такъв Московец става дума.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар