ntodorov: не бе, сложих я щото само тая кола приказва, т.е. може да се предположи, че има душа. Има и по-нова версия, ама това е класика, даже съм я виждала на живо - не струва, ама във филма е върхът!!! За мъжа не съм сигурна, ако беше малко по-млад.... GbGz: не всеки член на форума има фиат, тъй че не обобщавай.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Душата в рая и.... колата до края :)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
Оффф...на мен пък къде ми трябваше да вкарвам "души" във форума..... Само едно искам да ви кажа. Ние всички сме различни хора. И ябълките на един клон, също са различни. Поздрави на всички!!!
Коментар
-
gelew написа:gamma написа:gelew написа:...мога да карам всеки един все пак баща ми е началник на Дарс Ауто и съм влизал доста по навътре освен да ги карам повярвай миAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
заради тоя интернет явно е демографският срив в страната :D Кола с душа е москвича защото 10 човека го бутат ама той не ще да запали ,а пък аз карам ,ама от къде да знам ,че за да запали трябва да дам на контакт p.s.ама верно Явор е виновен ,че прати темата в душевно нравно направление с тия оргазми едно другофиатче Браво 2.0
Коментар
-
gelew написа:Suppish написа:Аве в Сливен минус колко градуса казаха??? Нещо май освен колите спряха да палят и мозъците.... Въй, въй, ВЪЙ... Може и от вятъра да е... Да е минало некво AMG да го е пернало завихрянето. И обичам да казвам - в България има повече ///M-power BMW-та отколкото са излезнали от конвейнера в Германия. А същото важи и за AMG... Тарикатите с колите ти завиждаш лииии........... Ай баЙ п.п. Жено (тя си знае коя) кефиш ме... ИСКАМ ТА!!! шШшш Шшшш ШшшшшшшШMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
ele написа:ntodorov: не бе, сложих я щото само тая кола приказва, т.е. може да се предположи, че има душа. Има и по-нова версия, ама това е класика, даже съм я виждала на живо - не струва, ама във филма е върхът!!! За мъжа не съм сигурна, ако беше малко по-млад.... GbGz: не всеки член на форума има фиат, тъй че не обобщавай.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар