Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Душата в рая и.... колата до края :)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov: не бе, сложих я щото само тая кола приказва, т.е. може да се предположи, че има душа. Има и по-нова версия, ама това е класика, даже съм я виждала на живо - не струва, ама във филма е върхът!!! За мъжа не съм сигурна, ако беше малко по-млад.... GbGz: не всеки член на форума има фиат, тъй че не обобщавай.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Глупав спор ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оффф...на мен пък къде ми трябваше да вкарвам "души" във форума..... Само едно искам да ви кажа. Ние всички сме различни хора. И ябълките на един клон, също са различни. Поздрави на всички!!!

Коментар

gelew написа:
          gamma написа:
          gelew написа:
          ...мога да карам всеки един все пак баща ми е началник на Дарс Ауто и съм влизал доста по навътре освен да ги карам повярвай ми
          Да не дойде Събков да ви начука канчетата
          много пресилено решение от твоя страна чул вече собственика как се казва и говориш небивалици въобще можеш ли да ми напишеш защо написа това или просто защото ХХХ не успя да измисли нищо?Нали не искаше предупреждения? -Не обиждай!Модераторски екип на fiat-bg.org
          Пич, айде по-лекинко с обидите. ОК? Като не си схванал тънкият намек, по-добре замълчи.Аз съм в същият кюп, дето е и баща ти, ама не съм тръгнал да разправям по форумите нали?Много ти здраве и другият път не фукай толкова. Съвет
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

заради тоя интернет явно е демографският срив в страната :D Кола с душа е москвича защото 10 човека го бутат ама той не ще да запали ,а пък аз карам ,ама от къде да знам ,че за да запали трябва да дам на контакт p.s.ама верно Явор е виновен ,че прати темата в душевно нравно направление с тия оргазми едно друго
            фиатче Браво 2.0

Коментар

gelew написа:
              Suppish написа:
              Аве в Сливен минус колко градуса казаха??? Нещо май освен колите спряха да палят и мозъците.... Въй, въй, ВЪЙ... Може и от вятъра да е... Да е минало некво AMG да го е пернало завихрянето. И обичам да казвам - в България има повече ///M-power BMW-та отколкото са излезнали от конвейнера в Германия. А същото важи и за AMG... Тарикатите с колите ти завиждаш лииии........... Ай баЙ п.п. Жено (тя си знае коя) кефиш ме... ИСКАМ ТА!!! шШшш Шшшш ШшшшшшшШ
              Ама ти някфо гъзе лу си уе пич ?
              Никакво гЪзе не съм! Имам гъз да! Ама не го подлагам.... Даже си бачкам, сам си вадя пари и ги наливам именно в това да карам кола, която ми харесва и която имам възможност да поддържам. Не искам пари от родителите ми за коли, а и да се похваля, че съм самостоятелен финансово от доста време. Возя се и по скъпи возила както ти определяш "АМГ с душа". За протокола ще отбележа W221 S 65 AMG. И пак казвам возя, а не карам именно защото не се качвам да карам никога кола, която ако и причиня някаква щета немога да си позволя да е изплатя!А ти гъзАр ли си бе нашия? И като караш хAMG-та самочувствието между краката ти стана ли по-голямо?
              MB 280 S W108 67' - pickUp
              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

ele написа:
                ntodorov: не бе, сложих я щото само тая кола приказва, т.е. може да се предположи, че има душа. Има и по-нова версия, ама това е класика, даже съм я виждала на живо - не струва, ама във филма е върхът!!! За мъжа не съм сигурна, ако беше малко по-млад.... GbGz: не всеки член на форума има фиат, тъй че не обобщавай.
                Маце забрави ли ме?
                MB 280 S W108 67' - pickUp
                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Достатъчно глупости се изписаха. Ключ на темата.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                  X