Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Душата в рая и.... колата до края :)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    RoadBoy написа:
    ето го казано по друг начин...манията - е усещане породено от серия химични реакции които протичат в нашия организъм посредством цяла система от жлези с вътрешна секреция. Те достигат до гръбначномозъчната те4ност и се появява това усщане... което нари4аме страст,мания и ти.н
    пари, колега, пари, никаква мания няма тук... сичко е пари.
    Еле, в случая се мъчиш да профанизираш и опростяваш нещата. Аз напълно ти вярвам, че за теб автомобилът е само и единствено една купчина ламарини. При някои (повечето) мъже не е така. Мъжете имат скъпи играчки, които си обичат.В случая имам две еднакво правдоподобни теории за отношението ти:1. Поддържаш спора и имиджа си на опозиционерили2. Наистина се изказваш за неща, които не разбираш. Няма нужда да ги разбираш, просто трябва да ги приемеш. Може да са ти полезни някой ден когато се наложи да свикваш с мъж
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gamma написа:
      gelew написа:
      ...мога да карам всеки един все пак баща ми е началник на Дарс Ауто и съм влизал доста по навътре освен да ги карам повярвай ми
      Да не дойде Събков да ви начука канчетата
      много пресилено решение от твоя страна чул вече собственика как се казва и говориш небивалици въобще можеш ли да ми напишеш защо написа това или просто защото ХХХ не успя да измисли нищо?Нали не искаше предупреждения? -Не обиждай!Модераторски екип на fiat-bg.org
      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

gantcho написа:
        ele написа:
        RoadBoy написа:
        ето го казано по друг начин...манията - е усещане породено от серия химични реакции които протичат в нашия организъм посредством цяла система от жлези с вътрешна секреция. Те достигат до гръбначномозъчната те4ност и се появява това усщане... което нари4аме страст,мания и ти.н
        пари, колега, пари, никаква мания няма тук... сичко е пари.
        Еле, в случая се мъчиш да профанизираш и опростяваш нещата. Аз напълно ти вярвам, че за теб автомобилът е само и единствено една купчина ламарини. При някои (повечето) мъже не е така. Мъжете имат скъпи играчки, които си обичат.В случая имам две еднакво правдоподобни теории за отношението ти:1. Поддържаш спора и имиджа си на опозиционерили2. Наистина се изказваш за неща, които не разбираш. Няма нужда да ги разбираш, просто трябва да ги приемеш. Може да са ти полезни някой ден когато се наложи да свикваш с мъж
        В случая говорим за точно определено нещо, не за нещата като цяло. АКо прочетеш, ще разбереш.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Malone написа:
          Ба, gelew, точно пък заради твоите брътвежи чак да я заключваме темата.По добре наспи се, успокой се, излез малко на хладно, освежи се и спри да пишеш, поне в тази тема, че предизвикваш бурен смях.За bg-mama си още малък, няма да те върже, но опитай с тия разкази в bgteen.Там би могло да се намери някоя сливенска ученичка, на която да направиш впечатление с подобни експликации.И то пак не е сигурно. Трябва да е от Тополчане за да минат тези Need For Speed мохабети.BTW, чудя се ... баща ти не е ли намерил време да те научи да пишеш грамотно?Докато седиш в Tipo-то на татко ти, мислейки си за Mercedes, вземи едно учебниче по български, ще ти е от полза, уверявам те..:: EDIT ::.Sorry Kuku, писал съм, докато си редактирал. Изтрий, ако не се връзва с контекста.Junta Mi Amor, Viva Chile, Patria o Muerte!
          извинете много грамотните и перфектни хора и типото е мое незнам защо решихте че било на баща ми или нз си кой,а за баща ми тръгнах да говоря защото се гордея с него и е постигнал много неща в живота си не караме Мерцедеси не живея в палат но го уважавам и ми дава адски много
          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

gelew написа:
            gamma написа:
            gelew написа:
            ...мога да карам всеки един все пак баща ми е началник на Дарс Ауто и съм влизал доста по навътре освен да ги карам повярвай ми
            Да не дойде Събков да ви начука канчетата
            много пресилено решение от твоя страна чул вече собственика как се казва и говориш небивалици въобще можеш ли да ми напишеш защо написа това или просто защото заврения ти в г.за акъл не успя да измисли нищо?
            Алооо малкия не така със рогите напред,колегата не те е обидил със нищо за да говориш така.Май там силния вятър който имате,твоя ум е издУхАл.

Коментар

Кола с малка или никаква история, няма как да има душа. Изброих ти колите с душа, ти продължаваш да дрънкаш за разни AMG-та. Ако толкова държиш да е Мердецес - 300SL е кола с душа...ама сигурно и нея не я знаеш
              3.0CRD

Коментар

Абе щом е АМГ, колата струваНе е ли АМГ - на скрап!!!!

Коментар

Trojaneca написа:
                  Кола с малка или никаква история, няма как да има душа. Изброих ти колите с душа, ти продължаваш да дрънкаш за разни AMG-та. Ако толкова държиш да е Мердецес - 300SL е кола с душа...ама сигурно и нея не я знаеш
                  Благодаря,че ми отвори очите

Коментар

Това е колата с душа, всичко друго е лъжа и измама
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                      Това е колата с душа, всичко друго е лъжа и измама
                      Офф:KIIT-чо си беше страшна колица. Язък, че няма достойно продължение на този култов сериал/Офф
                      3.0CRD

Коментар

rider_on_the_storm написа:
                        Абе щом е АМГ, колата струваНе е ли АМГ - на скрап!!!!
                        Не говори вместо мен има много класни коли който са ги определили много по добри и знаещи хора от нас във Фиат форум бг можеш да прочетеш малко повече ако можеш да четеш разбира се и разбираш това което четеш има един гугъл там можеш да намериш информация за всички истински коли не искам да изброявам аз защото ще изтърва някоя и сигурно тука тема срещу мен ще напишете и не изопачавайте думите ми !!!!!!!

Коментар

Еле, колата я бива, ама тури друга снимка с дългокрака душа... Тъй ще ни обърнеш китките...и мирогледа...дай, дай друга душа да не търся аз.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Аве в Сливен минус колко градуса казаха??? Нещо май освен колите спряха да палят и мозъците.... Въй, въй, ВЪЙ... Може и от вятъра да е... Да е минало некво AMG да го е пернало завихрянето. И обичам да казвам - в България има повече ///M-power BMW-та отколкото са излезнали от конвейнера в Германия. А същото важи и за AMG... Тарикатите с колите ти завиждаш лииии........... Ай баЙ п.п. Жено (тя си знае коя) кефиш ме... ИСКАМ ТА!!! шШшш Шшшш ШшшшшшшШ
                            MB 280 S W108 67' - pickUp
                            MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                            ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                            Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                            office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Я пак се спори в нашия форум.Та да се вклуча и аз ..мисля че на всеки член на форума освем еле Всеки фиат има душа,Така Какво значи колата да има душа всичко зависи от самия и собственик.не само на ремонти и за шопинг да се използва.ако не за друго Грубо казвам влизаш и излизаш от нея.Нали се сещате всеки чувства нещо относно нещото което обича.До колкото разбирам спорите за АМГ с много коне е това няма значение дали е амг или трабант важното е да има обич Немога да изкажа всичко защото незнам как просто се чувства от вътре.. ПС : Еле Не искам да споря с теб.
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Suppish написа:
                                Аве в Сливен минус колко градуса казаха??? Нещо май освен колите спряха да палят и мозъците.... Въй, въй, ВЪЙ... Може и от вятъра да е... Да е минало некво AMG да го е пернало завихрянето. И обичам да казвам - в България има повече ///M-power BMW-та отколкото са излезнали от конвейнера в Германия. А същото важи и за AMG... Тарикатите с колите ти завиждаш лииии........... Ай баЙ п.п. Жено (тя си знае коя) кефиш ме... ИСКАМ ТА!!! шШшш Шшшш ШшшшшшшШ
                                Ама ти някфо гъзе лу си уе пич ?

Коментар

Working...
                                X