Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Душата в рая и.... колата до края :)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Trojaneca написа:
    gelew написа:
    мисля че съм го написал явно и точно "Като се качиш и покараш тогава ще разбереш"
    CLS-a с G-троника или с другата ръчна скоростна беше?
    къв бе 7-G tronik speed shift ли не бе луд ли си 4-степена ръчка си беше че дори и дизелак
    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

gelew написа:
      къв бе 7-G tronik speed shift ли не бе луд ли си 4-степена ръчка си беше че дори и дизелак
      Така е по-достоверно :D И кажи на баща ти, да ти смени колата, щом е началник на някакви си там...и бъди по-зрял в отговорите си. @venco67, напълно-прав си, колега!
      3.0CRD

Коментар

Kuku написа:
        Чакай малко сега...... ти друго освен "AMG" карал ли си? Защото аз СЪМ
        по нагоре от АМG не мисля че се среща пич иначе съм карал доста талиги като се замисля бмв-та аудита митсубишита субарута но не искам да говоря пред комплексари който въобще не знаят за какво става въпрос предлагам темата да бъде заключена защото почвам да се нервя адски много а не искам предипреждения или бан !!!!
        Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Кой всъщност визираш с определението "комплексари"?!И защо мислиш, че аз не се нервирам, докато обясняваш, колко си велик П.П.За твое сведение, над "AMG" има доста.... неща

Коментар

Това за комплексарите май беше за мен Колега gelew, на нас хич не ни пука дали четеш молитви на колата си, дали я глезиш с избърсване на петната от слюнка на предното стъкло със скъпи мокри кърпички или дали и подсушаваш гумите със сешоар. Това са си твои пари - прави каквото искаш - всеки сам си шета на акъла. Ама да влизаш във форума и да заявяваш, че ние не сме били за тук и едва ли не да ни изгониш все едно е дарс аутото на баща ти.... няя да са разберем така. Това че не можеш да си сдържаш нервите и започваш да обиждаш много говори за теб, ама не в добра светлина. Иначе аз се забавлявам със спора, лошото е, че работата изостава... ама ще наваксам ....
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Абе момче, я ходи си пии хапчетата и се кротни малко. АМГ та АМГ... За кво го караш тва типо като не признаваш нищо друго освен АМГ и коли с душа Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 Пък ако можеш поне обясни какво значи за теб "душата" на автомобила, понеже аз мисля че я определяш спрямо конете

Коментар

gelew написа:
                Kuku написа:
                по нагоре от АМG не мисля че се среща пич иначе съм карал доста талиги като се замисля бмв-та аудита митсубишита субарута но не искам да говоря пред комплексари който въобще не знаят за какво става въпрос предлагам темата да бъде заключена защото почвам да се нервя адски много а не искам предипреждения или бан !!!!
                Гелев, какво кат си карал?Долавяш ли тънката разлика между "ползвах ( карах ) 20 км" и "притежавам"?Иначе "ползването" го признавам само в един му вариант - онзи, който Жоржи Амаду описва като "съдружие" - един издържа мулатката, а "съдружника" я ползва тайно Само там си на далавера да ползваш.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

gelew написа:
                  ...мога да карам всеки един все пак баща ми е началник на Дарс Ауто и съм влизал доста по навътре освен да ги карам повярвай ми
                  Да не дойде Събков да ви начука канчетата
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Ба, gelew, точно пък заради твоите брътвежи чак да я заключваме темата.По добре наспи се, успокой се, излез малко на хладно, освежи се и спри да пишеш, поне в тази тема, че предизвикваш бурен смях.За bg-mama си още малък, няма да те върже, но опитай с тия разкази в bgteen.Там би могло да се намери някоя сливенска ученичка, на която да направиш впечатление с подобни експликации.И то пак не е сигурно. Трябва да е от Тополчане за да минат тези Need For Speed мохабети.BTW, чудя се ... баща ти не е ли намерил време да те научи да пишеш грамотно?Докато седиш в Tipo-то на татко ти, мислейки си за Mercedes, вземи едно учебниче по български, ще ти е от полза, уверявам те..:: EDIT ::.Sorry Kuku, писал съм, докато си редактирал. Изтрий, ако не се връзва с контекста.Junta Mi Amor, Viva Chile, Patria o Muerte!
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

ele написа:
                      gelew написа:
                      хахах нека после ще кача една снимка да видиш и ме е яд че имам само 1 както казах доста навътре съм в Мерцедес,но явно не си чел по предните ми постове мога да карам всеки един все пак баща ми е началник на Дарс Ауто и съм влизал доста по навътре освен да ги карам повярвай ми
                      Голям праз! Ти знайш ли коя съм аз а? Не знаеш! И по-добре!Ама ако баща ми беше началник на дарс ауто, нямаше да карам каквото карам в момента. Най-вече щях да карам мерцедес, не фиат.... Влизал си доста по-навътре в какво? Ауспуха?
                      Ако беще Германия може би щях да карам мерцедес но не е нали се сещаш

Коментар

Kuku написа:
                        Кой всъщност визираш с определението "комплексари"?!И защо мислиш, че аз не се нервирам, докато обясняваш, колко си велик П.П.За твое сведение, над "AMG" има доста.... неща
                        спирам тоя спор !

Коментар

ele написа:
                          Това за комплексарите май беше за мен Колега gelew, на нас хич не ни пука дали четеш молитви на колата си, дали я глезиш с избърсване на петната от слюнка на предното стъкло със скъпи мокри кърпички или дали и подсушаваш гумите със сешоар. Това са си твои пари - прави каквото искаш - всеки сам си шета на акъла. Ама да влизаш във форума и да заявяваш, че ние не сме били за тук и едва ли не да ни изгониш все едно е дарс аутото на баща ти.... няя да са разберем така. Това че не можеш да си сдържаш нервите и започваш да обиждаш много говори за теб, ама не в добра светлина. Иначе аз се забавлявам със спора, лошото е, че работата изостава... ама ще наваксам ....
                          и на мен ми е забавно цял ден обикалям и търся компютър да видя кой кви глупости е писал

Коментар

rider_on_the_storm написа:
                            Абе момче, я ходи си пии хапчетата и се кротни малко. АМГ та АМГ... За кво го караш тва типо като не признаваш нищо друго освен АМГ и коли с душа Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 Пък ако можеш поне обясни какво значи за теб "душата" на автомобила, понеже аз мисля че я определяш спрямо конете
                            ...

Коментар

Lane Staley написа:
                              gelew написа:
                              Kuku написа:
                              Гелев, какво кат си карал?Долавяш ли тънката разлика между "ползвах ( карах ) 20 км" и "притежавам"?Иначе "ползването" го признавам само в един му вариант - онзи, който Жоржи Амаду описва като "съдружие" - един издържа мулатката, а "съдружника" я ползва тайно Само там си на далавера да ползваш.
                              не съм казал притежявам просто че съм се докосвал по близо до такъв тип коли и ми е пределно ясно на какво са способни и какво всъщност представляват защото почнахме спора че не съм бил карал коли с души затова казах написах това а всички се спекахте и почнахте да ме вините едва ли не че съм ги бил карал

Коментар

gelew написа:
                                ....
                                Това не е спор, колега - ти просто прибързваш с изводите и за това стигаш до погрешни такива!Никой не отрича качестватан на "AMG", но далеч това не е върха на сладоледа.... дори някои хора го смятат за посредствено

Коментар

Working...
                                X