колега, не се обиждам... но нишо си ни няма на психиката. Вале Роси сигурно е пълен психо по вашите думи - Преди всяко състезание си говори на мотора като с човек и му се моли и кланя.нарича се АНТРОПОМОРФОЗА - и е нещо нормално.
Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
колега, не се обиждам... но нишо си ни няма на психиката. Вале Роси сигурно е пълен психо по вашите думи - Преди всяко състезание си говори на мотора като с човек и му се моли и кланя.нарича се АНТРОПОМОРФОЗА - и е нещо нормално.
Щото тоя мотор му носи милиони, а на мен почти само ядове. Освен това нали трябва да има някой ритуал да снимат журналята.... трябва да се поддържа имиджа и броя появявания в пресата. Иначе няма да го искат за рекламно лице, а от там знаеш ли колко парички падат.... малиии.... и аз да съм на негово място, и аз ще се кланям на мотора, че и на гумите.... Колега, не всичко е такова, каквото изглежда. Антропоморфозата е нормална за някой роман, на живо - тц
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
ето го казано по друг начин...манията - е усещане породено от серия химични реакции които протичат в нашия организъм посредством цяла система от жлези с вътрешна секреция. Те достигат до гръбначномозъчната те4ност и се появява това усщане... което нари4аме страст,мания и ти.нe... като си карам дъртия фиат има шибана химия :D
Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
ето го казано по друг начин...манията - е усещане породено от серия химични реакции които протичат в нашия организъм посредством цяла система от жлези с вътрешна секреция. Те достигат до гръбначномозъчната те4ност и се появява това усщане... което нари4аме страст,мания и ти.н
пари, колега, пари, никаква мания няма тук... сичко е пари.
ето го казано по друг начин...манията - е усещане породено от серия химични реакции които протичат в нашия организъм посредством цяла система от жлези с вътрешна секреция. Те достигат до гръбначномозъчната те4ност и се появява това усщане... което нари4аме страст,мания и ти.н
Момче, ще ме умориш.Абе ти още ли не си открил разликата между момченцата и момиченцата?А това гръбначномозъчната дейност... заеби - първо не си го научил правилно, и второ в билогията има къде-къде по-интересни неща.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Аз вече казах - ти просто не знаеш, какво означава тази дума по отношение на един автомобил!Думата "мощност" далеч не означава "душа"...... а пък "AMG", освен мощности, друго няма
Като се качиш и покараш тогава ще разбереш но то е очевадно моля те не го казвай никъде това че ще се насерет от смях хората !!!!!!
Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Ако мислиш че CLS 63 AMG ML 63 AMG S500 E500 coupe 2009 E500 face lift G55 AMG GL500 Mitsubishi Lancer Evolution 10 не са коли с души ... като всички съм ги карал по близо 20-30км освен еволюшъна защото трябваше да го връщам по бързо ...
Колега, какъв мащаб си ги карал? 1:46 или 1:24 :D Ако знаеш аз какво F40 имам на бюрото и какви дрифтове прави...направо да му извади душата на човек Иначе да - личи ти, че си на 21
хахах нека после ще кача една снимка да видиш и ме е яд че имам само 1 както казах доста навътре съм в Мерцедес,но явно не си чел по предните ми постове мога да карам всеки един все пак баща ми е началник на Дарс Ауто и съм влизал доста по навътре освен да ги карам повярвай ми
Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Като се чакиш и покаращ тогава ще разбереш но то е очевадно моля те не го казвай никъде това че ще се насерет от смях хората !!!!!!
Пич, осъзнай се, докато е време. Душа може да кажеш, че има Fiat Dino(ако изобщо знаеш какво е това), Ferrari GTO, Lancia Stratos, Lancia Beta Coupe, Delta Integrale, Ford Mustang Eleanor, Boss(колите от 70те), Dodge Charger/Challenger, Chevy Stingray/Chevelle, Pontiac GTO, Plymouth Cuda и още много други класики.
един приятел навремето така беше "праснал" всички мацки в квартала ако ме разбирате
И аз не разбирам.RoadBoy: и аз имам страст, ама не я одухотворявам, нито говоря за нея непрекъснато, нито й се кланям като на бог. Харесвам си колата, даже и двете, изкефи ме как запали при -12 от първия път, ама не приказвам непрекъснато как имали души. Мисля, че да придаваш душа на нещо е леко извън границите на нормалното психично развитие. Сори
Айде и луд ме изкараха хахаха добре не ме е.е луд съм крив съм поне не съм кон с капаци и живота ми има смисъл не само да изкарвам пари а и да ги влагам в нещо което ме прави щастлив и нещо с което да се гордея че съм постигнал защото чувството да оценят и хората да харесват нещо което обичаш и ти е хоби и харесваш да се занимаваш с това е неописуемо.
Като се чакиш и покаращ тогава ще разбереш но то е очевадно моля те не го казвай никъде това че ще се насерет от смях хората !!!!!!
Пич, осъзнай се, докато е време. Душа може да кажеш, че има Fiat Dino(ако изобщо знаеш какво е това), Ferrari GTO, Lancia Stratos, Lancia Beta Coupe, Delta Integrale, Ford Mustang Eleanor, Boss(колите от 70те), Dodge Charger/Challenger, Chevy Stingray/Chevelle, Pontiac GTO, Plymouth Cuda и още много други класики.
мисля че съм го написал явно и точно "Като се качиш и покараш тогава ще разбереш"
хахах нека после ще кача една снимка да видиш и ме е яд че имам само 1 както казах доста навътре съм в Мерцедес,но явно не си чел по предните ми постове мога да карам всеки един все пак баща ми е началник на Дарс Ауто и съм влизал доста по навътре освен да ги карам повярвай ми
Голям праз! Ти знайш ли коя съм аз а? Не знаеш! И по-добре!Ама ако баща ми беше началник на дарс ауто, нямаше да карам каквото карам в момента. Най-вече щях да карам мерцедес, не фиат.... Влизал си доста по-навътре в какво? Ауспуха?
Коментар