Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвети относно Iphone 3g S 16GB.КЛЮЧ
Collapse
X
-
-
Един логичен въпрос след това дълго обяснение :Колегата си го е купил от Глобул. Телефонът е чисто нов не ползван. От какъв зор евентуален купувач ще се навие да го вземе от него вместо да отиде и да си го вземе също от Глобул? Отново чисто нов и неизползван !!!Явно е че цената на която ще го купи трябва да е по ниска от тази в магазина за да има подобна сделка.Според мен Malone говореше именно за това.По кварталните магазини продават същите телефони, отключени по същия начин като разликата е в липсата на качествена гаранция в случай на дефект.Произхода на всички е от Китай - едните за по напряко минават през Гърция, други от друго място Аз лично не бих си купил телефон който докладва на Епъл за всяко натиснато копче Между другото ползвам лаптоп от Епъл ...
Коментар
-
ilkor написа:Един логичен въпрос след това дълго обяснение :Колегата си го е купил от Глобул. Телефонът е чисто нов не ползван. От какъв зор евентуален купувач ще се навие да го вземе от него вместо да отиде и да си го вземе също от Глобул? Отново чисто нов и неизползван !!!Явно е че цената на която ще го купи трябва да е по ниска от тази в магазина за да има подобна сделка.Според мен Malone говореше именно за това.
Коментар
-
Ясно, сега разбрах.Благодаря за разясненията на телефонна тематика, мислех, че се разкодират с отвертка и изолирбанд.Та ... трябва да го купим от колегата, защото си го е купил от "Глобул". Щом е от "Глобул" има стойност на Vertu.Иначе е същия като в магазина на ъгъла, само че собственика на магазина на ъгъла се казва баба Цецка, а не Панагис Воурлумис.И общо взето, телефона от магазина на баба Цецка, при проблем ще отиде в същия сервиз, в който ще отиде телефона ми "от Глобул, от колегата".Обаче ... друго си е "от Глобул" ...Ама не пречи да си говорим, не ме разбирай погрешно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
profusion написа:Та Malone, пожелавам ти успех с покупката на телефон от "МАГАЗИНА" - неизвестен произход, без гаранция, разопакован, без опция за фабрично отключване, по-скъп или еднакво скъп с този в Глобул.Malone написа:Ясно, сега разбрах.Благодаря за разясненията на телефонна тематика, мислех, че се разкодират с отвертка и изолирбанд.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Изчетох всичките мения , които бяха доста изчерпателни (мерси пак на profusion) та изводът май е ясен за мен . Ще го пусна за около 900 лв разблокиран( с платени задължения към Глобул )Браво на съфорумците ! Ако има заинтригувани на тази цена нека ми пише.ППMalone , колега моля те не ми ъпвай темата повече Yellow_Flash_Colorz_PDT_27"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Успех с продажбата ти желая..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
qvkata-dcs написа:Изчетох всичките мения , които бяха доста изчерпателни (мерси пак на profusion) та изводът май е ясен за мен . Ще го пусна за около 900 лв разблокиран( с платени задължения към Глобул )Браво на съфорумците ! Ако има заинтригувани на тази цена нека ми пише.ППMalone , колега моля те не ми ъпвай темата повече Yellow_Flash_Colorz_PDT_27
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар