Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвети относно Iphone 3g S 16GB.КЛЮЧ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвети относно Iphone 3g S 16GB.КЛЮЧ

Здравейте колеги маниаци , разполагам с чисто нов кодиран за Глобул Iphone 3g S 16GB с две години гаранции от днес 25.01.2010 , чудя се как точно да постъпя .Иска ми се да си го оставя за мен , но кризата не пита .Ако някой може нека ме посъветва дали да го продавам така или да го отблокирам , а и ако знаете колко пари струва това откоридане .Ако има и някой навит за зделки да пише .Много ще съм доволен ако някои успее да ме посъветва !
    "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
    "What do you do to help save the world?"

Трябва да ти изтече абонаметният план. Подаваш заявление в Глобул, че искаш да ти го отключат, връзваш го към iTunes и от там нататък си с фабрично отключен iPhone.Също можеш да си платиш неустойките по плана (таксите за срока на договора) и да ти го отключат още утре.Другия вариант е да го отключиш сам, НО при положение, че се го купил днес, вероятно е след 41-а седмица и ще трябва да го отключваш всеки път след рестарт, което е неприятно. В случая този линк ще ти е полезен - http://iphone-bulgaria.com/forum/vie...hp?f=17&t=5141. Дори и да платиш на някой, ще направят същото разкодиране, така че по-добре го направи сам. За съжаление все още няма добър хак за новия boot loader.На твоя място бих предприел първия вариант с Глобул.Днес си го купил, пък ще го продаваш?

Коментар

Човекът не е казал, че го е купил. Между другото.

Коментар

Сключил е договор и го е взел на преференциална цена.Пич, напиши каква сума му търсиш и тогава може би някой ще има интерес.Естествено цената трябва да е по ниска от най-ниската в момента на пазара, така че ... ти си сметни.А според мен е по добре да му се радваш ти. Ще спечелиш стотина, сто и петдесет лева, които утре няма да ги има.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Ако си решил твърдо до го продаваш, по-добре според мен не го откодирай, защото така ще си остане наистина нов, не че нещо ще му стане като се откодира, но някои купувач може да се мръщи За разкодирането може да ти вземат максимум 50лв, но ако си го оставиш бих те посъветвал да отделиш няколко часа в iPhone форума и да си го разкодираш сам, тамън ще му свикнеш на телефона, ако ти е първи. Успех!
          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Матиии радвам се за бързите отговори и съвети . Все пак съм решил да се продава , не знам за колко пари все още проучвам въпроса , но да го дам за най-малките цени на пазара с найлон на дисплея няма да стане Ако има някой навит за бизнес нека ми пише! Колега от форум гледам е пуснал цена 900 лв аз повее от 850 няма и да искам да му взема и то разкодиран

Коментар

Malone написа:
              Естествено цената трябва да е по ниска от най-ниската в момента на пазара, така че ... ти си сметни.
              И защо? Голяма част от iPhone-ите, които се продават по малките магазинчета (с такива е пълно в mobilebulgaria.com), не предлагат по-различни телефони от споменатия по-горе. Взимат ги от Глобул, отключват ги и ги продават. Телефонът на колегата не е с нищо по-различен, че да се продава по-евтино.Големият му плюс е, че е с гаранция към Глобул. Всичко, което не се продава от Глобул или което не е минало през тях, е без гаранция. Факт! 930 лв. в момента е най-ниската цена (само за справка).

Коментар

profusion написа:
                Malone написа:
                Естествено цената трябва да е по ниска от най-ниската в момента на пазара, така че ... ти си сметни.
                И защо? Голяма част от iPhone-ите, които се продават по малките магазинчета (с такива е пълно в mobilebulgaria.com), не предлагат по-различни телефони от споменатия по-горе. Взимат ги от Глобул, отключват ги и ги продават. Телефонът на колегата не е с нищо по-различен, че да се продава по-евтино.Големият му плюс е, че е с гаранция към Глобул. Всичко, което не се продава от Глобул или което не е минало през тях, е без гаранция. Факт! 930 лв. в момента е най-ниската цена (само за справка).
                Супер много ти благодаря колега

Коментар

Хайде някой да просветли невежите като мен с няколко думи, под заключване/отключване единственото възможността на телефона да работи с друг оператор от Глобул (в конкретния случай) ли се има предвид?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Добре де, а договорът, с който е взет телефона? Нещо не разбирам каква е далаверата.
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

BolgAryan написа:
                      Хайде някой да просветли невежите като мен с няколко думи, под заключване/отключване единственото възможността на телефона да работи с друг оператор от Глобул (в конкретния случай) ли се има предвид?
                      Мда.

Коментар

Отключването на iPhone 3GS е възможно единствено и само до версия 3.1 на софтуера. Ако е 3.2 - забрави. Отключва се софтуерно, можеш да го направиш сам - има си български сайт за любителите на Айфон, като в него е обяснено на разбираем български език как се процедира, ако телефона е с версия подлежаща на отключване. Лично аз бих си купил заключен към Глобул телефон, но на цената на Глобул, не и като за "никога незаключен"...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

profusion написа:
                          Malone написа:
                          Въобще не ме интересува цената дали е 930 или 1 930 лева.По ниска от най-ниската на пазара трябва да бъде защото иначе ще си го купя от магазина. На мое име, небрандован или поне качествено разкодиран.При най-малкия проблем гаранцията е "гаранцията".Няма да се разправям после с гаранции с Глобул, когато го окензам. Ама ти кой си, защо не пише твоето име и т. н.Поне дотолкова са грамотни от Глобул, че да разберат, че съм си поиграл с "отключване" на телефона.И ако го е взел за 279 лв., моля, моля... . Мисля, че при такива условия 779 лева са най-щедрата цена, която може да му иска.Пък и да не е, без значение. С такива договори И върху телефона, максимума, който може да вземе е 800 лева, по мое мнение.Иначе, на магазина има, не са свършили.Но, телефона си е негов, той ще си прецени сам.Лично аз нямам интерес, така че мнението ми е безкористно.
                          www.cyxap.com

Коментар

не може да го вземе на 280лв щото искат да си изкараш карта към обб май беше и да си внесеш вноските по таксата за една година - 80лв ти е за 280 лв да го вземеш сметни си за една година колко му е таксата и +280лв Нали и аз гледах и си викам е баси да сме станали и ние европейци - е да ама не...
                            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Ха, че мен какво ме засяга неговата такса?! Аз ли да взема да му я платя?79.90 е, но срещу нея получаваш известни услуги, както и 2GB трафик на месец. На картата, не на телефона.Аз купувам телефон, не карта, така че ... сметката е ясна.Наистина, не звучи като сделката на годината, но ... на практика така се получава.Ако иска да го продаде трябва да е с разлика, която прави впечатление. На практика, излезе ли от магазина, телефона си е втора ръка. Психологически, за купувача.И пак казвам, съвета ми е да си го ползва, хубава вещ е.
                              www.cyxap.com

Коментар

Working...
                              X