Прибрах се отварам алфажията некви др.страници,хакнат бил май четахhttp://www.lancia-bg.com/forum/viewt...805&highlight=
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо не "отива"алфа форума,хакант.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не е хакнат, ами не са си платили така, като гледам. Домейна.Аман от неуки коментатори. Въпросния "Денис" имам предвид, не теб.До 24 Януари е трабвало да плати някой си Григор Стоичков, ама явно е забравил.Ако някой го познава, да му звънне на тел: 0888 520600Той сам си е публикувал телефона, информацията му е публична и е точно за това, за контакт с него.И ей ... Вин Дизел, слабост си ми, ама ... положи малко усилия бе братче ... пиши грамотно, моля те, направо настръхвам така ....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Ми тя цялата компания алфа ромео е на път да се срине,какво остава за форума им ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Недей така Princo, 159 ми е една от мечтите. JTS версията. Скромно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Недей така Princo, 159 ми е една от мечтите. JTS версията. Скромно.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Браво на пичовете, бързо реагират, така трябва..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Недей така Princo, 159 ми е една от мечтите. JTS версията. Скромно.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар