Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети Валентин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

z_sutrov написа:
    kiro_of_the_day написа:
    И откога па св. валентин не е християнски празник!?
    Че кога пък е бил. Той е католически.
    Е католиците какви са!?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Малко инфо от wikipediaДнес съществува многообразие от вярвания (доктрини, учения) сред различни групи, които наричат себе си ,,християни
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

[quote="
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Любовта си отива с времето, после остава само уважението и привикването на 2мата души един към друг..... (в доста случай следва и раздялата)
          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
            Любовта си отива с времето, после остава само уважението и привикването на 2мата души един към друг..... (в доста случай следва и раздялата)
            Ти да не си на 80, че да правиш такива умозаключително заключения? или си го прочел в някоя философска книжка
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              bachev написа:
              Ти да не си на 80, че да правиш такива умозаключително заключения? или си го прочел в някоя философска книжка
              Скоро прекратих 4 годишна връзка, в която накрая имаше всичко друго, но не и любов...
              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                Скоро прекратих 4 годишна връзка, в която накрая имаше всичко друго, но не и любов...
                Кога успя без да разберем бе?
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Не знам кой на колко години е,но знам че любовта е единствено тръпката от даден човек в гърдите.После става нещо като даденост и когато загубиш даден човек разбираш,че живота е много лесен,но ние сами си го усложняваме.По повод Свети Валентин мога да кажа-Нема такова животно!!!Изкуствена работа.Имам чувството,че цветарите са го вкарали,да продават повече цветя.Аз на мойта любима винаги като съм бил с нея съм и подарявал екскурзийка и нещо любимо за нас.Цветята не са критерий за привързаността към даден човек.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

bachev написа:
                    хората 30-годишни връзки карат без да се оплакват popara801: Аз мисля, че са го измислили туристическите агенции да си продават екскурзиите
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                      bachev написа:
                      хората 30-годишни връзки карат без да се оплакват popara801: Аз мисля, че са го измислили туристическите агенции да си продават екскурзиите
                      Ами вероятно е така за по-богатите,а относно дължината на една връзка не е от значение остава опита.Моята лична връзка продължи 9 години.Предполагам,че ако не бяхме направили 1-2 аборта още щяхме да сме семейство и да сме заедно заради детето.Всеки може да си направи изводи за себе си.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ele написа:
                        хората 30-годишни връзки карат без да се оплакват ...
                        Със сигурност но не вярвам тази връзка да се държи на любовта Това, което е написал може да звучи като клише но гарантирано е пътя, по който минава всяка връзка.
                        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Имам 17 годишен щастлив брак ( да чукам на дърво ). Имахме много трудности и лош късмет през съвместното ни съжителство. Устоявахме житейските несгоди заедно. Не сме получили нищо на тепсия. Това ни обедини и заздрави завинаги...Вече не обичам жена си - обожавам я. Забравил съм любовните трепети с нея, защото сега чувствам нещо много по- силно между нас. Тя ми е приятел, любовница, част от мен. Благодаря на нея и на господ, че ме дари с щерка (неин клонинг :D) . Някои казват - остава уважението...Аз я почитам и свалям шапка за всичко, което изживя, за силата и енергията които има, че да дава и на мен...Не признавам Свети Валентин, не признавам и други празници на жената, защото, когато тя е до мен - празнувам винаги. ПС: Никога не съм и го казвал ( моя слабост да не разкривам чувства ), но тя го знае, защото го усеща...Та мисълта ми е: Обичайте се и без поводи. Живейте и правете така, че истинския човек до вас да се чувства щастлив и почитан винаги, защото живота е кратък и не винаги розов.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            z_sutrov написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            И откога па св. валентин не е християнски празник!?
                            Че кога пък е бил. Той е католически.
                            Е католиците какви са!?
                            Италианци

Коментар

Не само ’талянци, всякакви народности, включително и българи. В това число и аз

Коментар

ж

Здравейте колеги отново.Малко се позагубих защото претърпях едно сериозно падане с една сериозно разместена ръка но за сега всичко варви към оправяне.Видях че темата е предисзикала сериозна полемика по въпроса.Някак си ми изпъкват мненията на дамите за което им благодаря.Естествено че обичам приятелката си и иа увайавам целогодишно но така е прието за този ден.представяте ли си ако нищо не направя на този ден/ще бъде много неприятно.всяко момиче очаква да бъъде изненадана на този ден.Трифончо немога да си го празнувам защото не пия алкохол ама ... съдба.Все пак идеята на темичката ми беше да видим кои какво е правил и намислял.Ето идеята с билбордовете на шоколадите милка е иака.Да тази идея която много от вас подкрепиха в една друга тема в този раздел.Но това не е сигурно че ще те одобряд че да заложиш на него.Просто исках да си спретнем една дискусиика точно така както го правим за антикрила халогени неони и чип тунинги.Съжалявам че пропуснах 2 3 странички от полемиката.Що се отнася до религиозната насоченост на празника .... ами кои от вас на баирам не е иал турски бонбони ))) е извинявам се ако има мн правописни грешки ама с една ръка немога по добре да писха
                                Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
                                http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

Working...
                                X