Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети Валентин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е хубу де, не искате да празнувате, не бил християнски, не бил не-знам-какъв-си - ми не празнувайте, кой ви кара? Някой изобщо иска ли мнението на тези, които не празнуват? Пуснете си тема - защо не празнувам 14 февруари и си лейте излиянията там. super_s иска да го празнува - нека да го празнува - що трябва да му скършите желанието на човека. Вземете го линчувайте.... Kuku: не отказвам дори ако е по-близо
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

[quote=
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Kuku написа:
        Преди време се разбрахме така (както каза Томазо) с мои приятели и с тогавашните ни (вече всички бивши) гаджета, с уговорката на 8-ми Март ние мъжете да организираме празника......
        организират го жените празника отиваме 9 двойки в хотела ,открит басейн с мин.вода ала бала .Като почнахме едни карти ,едно пиене ,едно ядене ,едно къпане до 8- сутринта на другият ден никой не се беше качвал в стаята си всички жени сърдити ,гаджето разделило спалнята на 2 още говорят за "опорочаването " на празника ,а аз по-готин 14-ти февруари не съм карал :D
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Аре бе един ден не може да се прежалите. Проблема ви е, че приемате всеки празник, като шише ракия.Ден като ден, ей го сега е в неделя, ставаш мацката на кеф, джиджи биджи. Палиш колата, кафенце с познати (подготвяте изненадата), два телефона резервацията потвърдена, автомивката и обратно в рая. Там тече трескава подготовка гримове, дрешки, ’секви пинизи.... никои не те занимава с глупости. Към 19.30 ти остава единствено да ти кажат, точно кои дрешки ще отиват на нейните, скачаш в тях.. колата, ресторанта, пияно бар.. бек вкъщи, джиджи биджи... На другия ден едни цветя в офиса и до 8 Март мааш карти като луд, чорапите среди на спалнята и най-топлото място в жилището е около 17 градуса, който иска да се разправя с парното.За един ден занимавка си оправям три седмици. И какво толкова и аз хора, апнеш пиинеш (сокчета), малко екстри... Перфектно!А две седмици на палатка, а всеки уикенд за риба и в неделя футзал, а командировки до откат, а висене по цел ден у форума ....

Коментар

Абе мен ако питате повечето си чешем езиците за пред другите основно, а в крайна сметка на 14ти не минаваме метър

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
              Абе мен ако питате повечето си чешем езиците за пред другите основно, а в крайна сметка на 14ти не минаваме метър
              Да бе да. Минаваме и още как. Е поне за сега де защото плащам такса за частен Университет на жената и тя малко се смилява над мен все още.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Irka_fihi написа:
                Шшшш, младоженецът, искаш да кажеш, че булката ще я държиш у вас ли?
                Малко ли се веселихме на Ичера. Онзи ден платих такса 1510лв. Пари за глупости няма. У нас на дивана ще празнуваме или най-много на един приятел на къщата в Созопол да се оцветим.
                Ex.Opel Astra

Коментар

ха! ето ти още един повод да се напием и то двойно - за св. Валентин и св. Трифон.... и както аватар-а повелява - от 0 до 24 ч. п.п. по темата - тази година съм решил да я изненадам скъпата, щото тя знае, че аз тези празници - 14.02 и 08.03 не ги признавам... пък колко тънко ще мина - скоро ходих в Пловдив. там откриха наскоро един магазин - Джъмбо / да не се счита за реклама / - за детски играчки. преди касите има разни кошове с дреболии. от там взех срещу 0.99 лв. едначашка за кафе - Н - 3 см. и диаметър пак толкова - розова, със едни сърчица... и в една хартиена опаковка пак на сърца - и пише на нея - from _______ to ________ демек - да си попълните имената.... малко но от сърце... п.п.2 оня ден ме навиваше за едни бижута - аз категорично отказах с гадната мисъл - ако ме слушка и ако папка - да й ги купя за 14.02.....
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Irka_fihi написа:
                    fihi написа:
                    ele написа:
                    Прати жена си в МОЛа с 200 лева - измий чиниите, изчисти, сготви - готов подарък Ко ще се мъчиш парфюмчета, марфюмчета, сърчица.... А за да не се изложиш - виагра А, то май в Свищов няма МОЛ - няма страшно, тя ще намери къде да ги похарчи.
                    Жена в МОЛ с 200лв., звучи малко абсурдно.
                    Не бъди придирчив, колежката е пропуснала една нула. ...
                    Това да пуснеш жена с пари в МОЛ е все едно да тикнеш в ръцете на луд картечница
                    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Този път се разбрахме от раз.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

14 февуари за мен си остава Свети Трифон Зарезан!

Коментар

Atanas71 написа:
                          willow75bg написа:
                          На 14.02. празнувам единствено и само Трифон зарезан.Няма подаръци и изненади,всичко е ясно-свинско,винско и голем купон.Аи стига с тая либоФ. :D
                          Ето това е приказка колега :D Какви са тези измислици с този Валентин. Това е най-лицемерния натрапен празник , какво да тръгна да доказвам на жена ми колко я обичам :D Ми то за нас всеки ден беше св.Валентин , е от известно време е през ден Няма смисъл от парадиране да доказваш любовта си към половинката по подобен лицемерен начин , един път в годината много ограничено Любовта е целогодишна Който има да доказва нещо , да бяга за букети и подаръци Малийй туй ако го прочете жената...че ме утепе от любов
                          Да...след време като ти се не ще да празнуваш, и празника става доооста досаден!Да, и на мен ми се струва че можеш да си направиш празник когато щеш, ама...организацията, организацията е важна :DЧе е комерсиален - да, че не е християнски - да, че заради това няма да го празнувам....айде де!То ако сега трябва да доказвам на жена ми че я обичам - е че до там ли сме я докарали....?Може да се празнува с гот вечера в къщи, или нещо такова. Не е важно да дадеш и левче за него. Християнско календарче не знам дали имам в къщи.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Заповядайте това леко видео посветено на празника http://vbox7.com/play:ff9add92
                            Impossible is nothing !

Коментар

И откога па св. валентин не е християнски празник!?
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                И откога па св. валентин не е християнски празник!?
                                Че кога пък е бил. Той е католически.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X