Е хубу де, не искате да празнувате, не бил християнски, не бил не-знам-какъв-си - ми не празнувайте, кой ви кара? Някой изобщо иска ли мнението на тези, които не празнуват? Пуснете си тема - защо не празнувам 14 февруари и си лейте излиянията там. super_s иска да го празнува - нека да го празнува - що трябва да му скършите желанието на човека. Вземете го линчувайте.... Kuku: не отказвам дори ако е по-близо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети Валентин
Collapse
X
-
Kuku написа:Преди време се разбрахме така (както каза Томазо) с мои приятели и с тогавашните ни (вече всички бивши) гаджета, с уговорката на 8-ми Март ние мъжете да организираме празника......фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Аре бе един ден не може да се прежалите. Проблема ви е, че приемате всеки празник, като шише ракия.Ден като ден, ей го сега е в неделя, ставаш мацката на кеф, джиджи биджи. Палиш колата, кафенце с познати (подготвяте изненадата), два телефона резервацията потвърдена, автомивката и обратно в рая. Там тече трескава подготовка гримове, дрешки, ’секви пинизи.... никои не те занимава с глупости. Към 19.30 ти остава единствено да ти кажат, точно кои дрешки ще отиват на нейните, скачаш в тях.. колата, ресторанта, пияно бар.. бек вкъщи, джиджи биджи... На другия ден едни цветя в офиса и до 8 Март мааш карти като луд, чорапите среди на спалнята и най-топлото място в жилището е около 17 градуса, който иска да се разправя с парното.За един ден занимавка си оправям три седмици. И какво толкова и аз хора, апнеш пиинеш (сокчета), малко екстри... Перфектно!А две седмици на палатка, а всеки уикенд за риба и в неделя футзал, а командировки до откат, а висене по цел ден у форума ....
Коментар
-
BolgAryan написа:Абе мен ако питате повечето си чешем езиците за пред другите основно, а в крайна сметка на 14ти не минаваме метърEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Irka_fihi написа:Шшшш, младоженецът, искаш да кажеш, че булката ще я държиш у вас ли?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
ха! ето ти още един повод да се напием и то двойно - за св. Валентин и св. Трифон.... и както аватар-а повелява - от 0 до 24 ч. п.п. по темата - тази година съм решил да я изненадам скъпата, щото тя знае, че аз тези празници - 14.02 и 08.03 не ги признавам... пък колко тънко ще мина - скоро ходих в Пловдив. там откриха наскоро един магазин - Джъмбо / да не се счита за реклама / - за детски играчки. преди касите има разни кошове с дреболии. от там взех срещу 0.99 лв. едначашка за кафе - Н - 3 см. и диаметър пак толкова - розова, със едни сърчица... и в една хартиена опаковка пак на сърца - и пише на нея - from _______ to ________ демек - да си попълните имената.... малко но от сърце... п.п.2 оня ден ме навиваше за едни бижута - аз категорично отказах с гадната мисъл - ако ме слушка и ако папка - да й ги купя за 14.02.....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Irka_fihi написа:fihi написа:ele написа:Прати жена си в МОЛа с 200 лева - измий чиниите, изчисти, сготви - готов подарък Ко ще се мъчиш парфюмчета, марфюмчета, сърчица.... А за да не се изложиш - виагра А, то май в Свищов няма МОЛ - няма страшно, тя ще намери къде да ги похарчи.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Този път се разбрахме от раз.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Humppa
-
Atanas71 написа:willow75bg написа:На 14.02. празнувам единствено и само Трифон зарезан.Няма подаръци и изненади,всичко е ясно-свинско,винско и голем купон.Аи стига с тая либоФ. :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Заповядайте това леко видео посветено на празника http://vbox7.com/play:ff9add92Impossible is nothing !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар