Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети Валентин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свети Валентин

Здравейте колеги.Подтикнат от темата за анкетата в сайта на шоколадите милка се сетих че празника на влюбените наближава.Много от вас ще настръхнат че е далече но някои от идеите изискват време за организирането им като изненада.та въпроса ми е имате ли интересни предложения или опит от предишни години с изненадите за половинките.Чесно казано в момента съм в матова ситуация и като време и като пари но всиака идея може да ми помогне да не се изложа.Ще се радвам и дамите да споделят с нас какво би ги зарадвало тях
    Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
    http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

На 14.02. празнувам единствено и само Трифон зарезан.Няма подаръци и изненади,всичко е ясно-свинско,винско и голем купон.Аи стига с тая либоФ. :D

Коментар

подкрепям но ...

хаха кажи го на жена ми

Коментар

Да, имам опит от предишните години. Никога не купувам нищо на този измислен празник .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

А на 2-ри Февруари, ко празнувате?! Аз си тачим "петльов ден" и изобщо не ме интересуват другите

Коментар

.

за петлиов ден то ясно другите да се оправят ама кажете какво да правим с половинките

Коментар

То не бе бабин ден,рожденните дни на децата,осми март и тем подобни.няма един мъжки празник да го .....Иначе мойта идея за този случай е винаги един и същ,но с друга панделка

Коментар

Re: Свети Валентин

super_s написа:
                Здравейте колеги.Подтикнат от темата за анкетата в сайта на шоколадите милка се сетих че празника на влюбените наближава.Много от вас ще настръхнат че е далече но някои от идеите изискват време за организирането им като изненада.та въпроса ми е имате ли интересни предложения или опит от предишни години с изненадите за половинките.Чесно казано в момента съм в матова ситуация и като време и като пари но всиака идея може да ми помогне да не се изложа.Ще се радвам и дамите да споделят с нас какво би ги зарадвало тях
                Прати жена си в МОЛа с 200 лева - измий чиниите, изчисти, сготви - готов подарък Ко ще се мъчиш парфюмчета, марфюмчета, сърчица.... А за да не се изложиш - виагра А, то май в Свищов няма МОЛ - няма страшно, тя ще намери къде да ги похарчи.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                  super_s написа:
                  Прати жена си в МОЛа с 200 лева - измий чиниите, изчисти, сготви - готов подарък Ко ще се мъчиш парфюмчета, марфюмчета, сърчица.... А за да не се изложиш - виагра А, то май в Свищов няма МОЛ - няма страшно, тя ще намери къде да ги похарчи.
                  Жена в МОЛ с 200лв., звучи малко абсурдно.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Аз лично мисля да я заведа на вечеря в един хубав ресторант. Да и подаря цветя и някакъв символ на любовта.Това е достатъчно. Мисля, че жестовете са важни а не материалното.
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Тая Еле напоследък почва да ме радва p.s. по темата : нека жена ти организира всичко и да те глези ,аз така правя
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Въобще не смятам да го празнувам този празник,който е влюбен да си го празнува.Винце,мезе и това е за мен празника. И без това и давам понякога част от моята заплата да си купи нещо,сега остава и на 14 Февруари да и давам.Ако някой чакат тогава за да купят на жените си подарък,значи това е техния ден.А и защо само ние трябва да купуваме,само ние ли сме влюбени във тях????а ми те във нас? Защото досега една жена от тези със които съм бил не ми е купувала,само аз на тях.Явно не са били,тяхната кожа

Коментар

fihi написа:
                          Жена в МОЛ с 200лв., звучи малко абсурдно.
                          Добре де, 400, според кой колкото може. Но да не забравяме, че на една жена все не и стига (парите) tomazo: да бе!
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Преди време се разбрахме така (както каза Томазо) с мои приятели и с тогавашните ни (вече всички бивши) гаджета, с уговорката на 8-ми Март ние мъжете да организираме празника......Да обяснявам ли какво стана

Коментар

.......... му .............. на св. Валентин.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X