Здравейте колеги.Подтикнат от темата за анкетата в сайта на шоколадите милка се сетих че празника на влюбените наближава.Много от вас ще настръхнат че е далече но някои от идеите изискват време за организирането им като изненада.та въпроса ми е имате ли интересни предложения или опит от предишни години с изненадите за половинките.Чесно казано в момента съм в матова ситуация и като време и като пари но всиака идея може да ми помогне да не се изложа.Ще се радвам и дамите да споделят с нас какво би ги зарадвало тях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети Валентин
Collapse
X
-
Свети Валентин
Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539Етикети: –
-
подкрепям но ...
хаха кажи го на жена миНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
.
за петлиов ден то ясно другите да се оправят ама кажете какво да правим с половинкитеНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
Re: Свети Валентин
super_s написа:Здравейте колеги.Подтикнат от темата за анкетата в сайта на шоколадите милка се сетих че празника на влюбените наближава.Много от вас ще настръхнат че е далече но някои от идеите изискват време за организирането им като изненада.та въпроса ми е имате ли интересни предложения или опит от предишни години с изненадите за половинките.Чесно казано в момента съм в матова ситуация и като време и като пари но всиака идея може да ми помогне да не се изложа.Ще се радвам и дамите да споделят с нас какво би ги зарадвало тяхВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: Свети Валентин
ele написа:super_s написа:Здравейте колеги.Подтикнат от темата за анкетата в сайта на шоколадите милка се сетих че празника на влюбените наближава.Много от вас ще настръхнат че е далече но някои от идеите изискват време за организирането им като изненада.та въпроса ми е имате ли интересни предложения или опит от предишни години с изненадите за половинките.Чесно казано в момента съм в матова ситуация и като време и като пари но всиака идея може да ми помогне да не се изложа.Ще се радвам и дамите да споделят с нас какво би ги зарадвало тяхManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Аз лично мисля да я заведа на вечеря в един хубав ресторант. Да и подаря цветя и някакъв символ на любовта.Това е достатъчно. Мисля, че жестовете са важни а не материалното."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Въобще не смятам да го празнувам този празник,който е влюбен да си го празнува.Винце,мезе и това е за мен празника. И без това и давам понякога част от моята заплата да си купи нещо,сега остава и на 14 Февруари да и давам.Ако някой чакат тогава за да купят на жените си подарък,значи това е техния ден.А и защо само ние трябва да купуваме,само ние ли сме влюбени във тях????а ми те във нас? Защото досега една жена от тези със които съм бил не ми е купувала,само аз на тях.Явно не са били,тяхната кожа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар