Ако искаш да зарадваш жена ти - организирай и нещо, иначе двамата празнувате Трифончо.За мен е простотия обикновения подарък за празник на влюбените - подаръка е нещо лично, и е по-добре да си подарите взаимно ходене на някъде, или вечеря, или нещо такова.Ако не знаете какво движи всичко, това е да се радвате на малки неща като един измислен празник.Инак, забравете и коледа, рождени дни....всичко! ele, все едно да пратиш мъжа си на публичен дом за рождения му ден...няма да му стигнат 200лв :D@другитеДа прецакаш един празник е чудесен начин да загубиш това, заради което празнуваш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети Валентин
Collapse
X
-
Re: Свети Валентин
fihi написа:ele написа:super_s написа:Здравейте колеги.Подтикнат от темата за анкетата в сайта на шоколадите милка се сетих че празника на влюбените наближава.Много от вас ще настръхнат че е далече но някои от идеите изискват време за организирането им като изненада.та въпроса ми е имате ли интересни предложения или опит от предишни години с изненадите за половинките.Чесно казано в момента съм в матова ситуация и като време и като пари но всиака идея може да ми помогне да не се изложа.Ще се радвам и дамите да споделят с нас какво би ги зарадвало тях"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Аз да кажа относно заведения и ресторанти: мразя да ходя на празници(Св.Валентин, 8-март и т.н.),а за дискотеки пък да не говорим. По тея празници собсвениците мислят , че ден година храни. Знаят, че ще се прежалим заради жените си и ни резват главите от към петите. Същото е м/у другото май със всички други неща съпътстващи тези празници:цветя, сърчица и т.н.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
bubachko
ele написа:fihi написа:Жена в МОЛ с 200лв., звучи малко абсурдно.
Коментар
-
bubachko написа:Еле, 14-ти е празник на влюбените, а не на жените. Имате си друг празник моля-моля. За жалост обаче и него го извратихте на женски празник... А някой нас да ни поглези? Ако не ви глезят, начи не ви обичат достатъчно? В този ред на мисли и твоята реакция към Томазо - А вие обичате ли ни тогава? Аз лично , како и жената не сме вярващи и не празнуваме ни трифон, ни валентина. Подаряваме си аз цветенце, тя по-такава вечеря например и толкова, колкото за повода, но това не е рядко и без повода ако някой каже са "Еми виж на, ето че празнувате!". Ние празнуваме няколко дена по-натам, на 17-ти по други причини Лично мое мнение: Този празник, както и 8-ми март само съсзават безмислено междуполово напрежение, все едно ако не се докажем точно тогава, сме пълни непрокопсаници... дрън-дрън та пляс.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
bubachko
ele написа:bubachko написа:Еле, 14-ти е празник на влюбените, а не на жените. Имате си друг празник моля-моля. За жалост обаче и него го извратихте на женски празник... А някой нас да ни поглези? Ако не ви глезят, начи не ви обичат достатъчно? В този ред на мисли и твоята реакция към Томазо - А вие обичате ли ни тогава? Аз лично , како и жената не сме вярващи и не празнуваме ни трифон, ни валентина. Подаряваме си аз цветенце, тя по-такава вечеря например и толкова, колкото за повода, но това не е рядко и без повода ако някой каже са "Еми виж на, ето че празнувате!". Ние празнуваме няколко дена по-натам, на 17-ти по други причини Лично мое мнение: Този празник, както и 8-ми март само съсзават безмислено междуполово напрежение, все едно ако не се докажем точно тогава, сме пълни непрокопсаници... дрън-дрън та пляс.
Коментар
-
Че,аз ако обичам приятелката си,няма да я глезя само един ден в годината ... примерно. Иначе,измислен празник,едни бонбонки Милка в кутия под форма на сърце и цвете - тва е.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар