Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети Валентин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако искаш да зарадваш жена ти - организирай и нещо, иначе двамата празнувате Трифончо.За мен е простотия обикновения подарък за празник на влюбените - подаръка е нещо лично, и е по-добре да си подарите взаимно ходене на някъде, или вечеря, или нещо такова.Ако не знаете какво движи всичко, това е да се радвате на малки неща като един измислен празник.Инак, забравете и коледа, рождени дни....всичко! ele, все едно да пратиш мъжа си на публичен дом за рождения му ден...няма да му стигнат 200лв :D@другитеДа прецакаш един празник е чудесен начин да загубиш това, заради което празнуваш.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Re: Свети Валентин

fihi написа:
      ele написа:
      super_s написа:
      Здравейте колеги.Подтикнат от темата за анкетата в сайта на шоколадите милка се сетих че празника на влюбените наближава.Много от вас ще настръхнат че е далече но някои от идеите изискват време за организирането им като изненада.та въпроса ми е имате ли интересни предложения или опит от предишни години с изненадите за половинките.Чесно казано в момента съм в матова ситуация и като време и като пари но всиака идея може да ми помогне да не се изложа.Ще се радвам и дамите да споделят с нас какво би ги зарадвало тях
      Прати жена си в МОЛа с 200 лева - измий чиниите, изчисти, сготви - готов подарък Ко ще се мъчиш парфюмчета, марфюмчета, сърчица.... А за да не се изложиш - виагра А, то май в Свищов няма МОЛ - няма страшно, тя ще намери къде да ги похарчи.
      Жена в МОЛ с 200лв., звучи малко абсурдно.
      Не бъди придирчив, колежката е пропуснала една нула. Иначе жените да споделим какво бихме искали за подарък, малко трудна работа. Аз например, по всяко време се радвам на хубава книга, но ако твоята не обича да чете, ко праим?Цветя, плюшена играчка (ама големичка), бижута, козметика, бельо...винаги има с какво да зарадваш една жена. А ele е много права - изчисти, измий, сготви нещо, подреди масата, запали свещи...не е толкова трудно. Или пък направи резервация в хубав ресторант, подчертавам хубав, не е задължително да е скъп! Може и някоя кокетна механичка в квартала ( да можеш да пийнеш и да се приберете пеша ). Ама задължително направи резервация, за да не стане фал!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Аз да кажа относно заведения и ресторанти: мразя да ходя на празници(Св.Валентин, 8-март и т.н.),а за дискотеки пък да не говорим. По тея празници собсвениците мислят , че ден година храни. Знаят, че ще се прежалим заради жените си и ни резват главите от към петите. Същото е м/у другото май със всички други неща съпътстващи тези празници:цветя, сърчица и т.н.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Шшшш, младоженецът, искаш да кажеш, че булката ще я държиш у вас ли?
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Шшшш, младоженецът, искаш да кажеш, че булката ще я държиш у вас ли?
            На жената там и мястото у дома и във кухнята.

Коментар

Начи аз не съм жена! Никво свинско със зеле за теб, заради такова изказване!
              Ванга

Коментар

Пфуууу писнало ми е от такива комерсиални празници. Всеки си има своя любовен празник - първа целувка, първа среща, годишнина от сватбата и тн. Аз лично жена си я обичам всеки ден.
                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Начи аз не съм жена! Никво свинско със зеле за теб, заради такова изказване!
                  Ами тогава като не сте вие във кухнята кой бре моме ще ми прави свинско със зеле.

Коментар

ele написа:
                    fihi написа:
                    Жена в МОЛ с 200лв., звучи малко абсурдно.
                    Добре де, 400, според кой колкото може. Но да не забравяме, че на една жена все не и стига (парите) tomazo: да бе!
                    Еле, 14-ти е празник на влюбените, а не на жените. Имате си друг празник моля-моля. За жалост обаче и него го извратихте на женски празник... А някой нас да ни поглези? Ако не ви глезят, начи не ви обичат достатъчно? В този ред на мисли и твоята реакция към Томазо - А вие обичате ли ни тогава? Аз лично , како и жената не сме вярващи и не празнуваме ни трифон, ни валентина. Подаряваме си аз цветенце, тя по-такава вечеря например и толкова, колкото за повода, но това не е рядко и без повода ако някой каже са "Еми виж на, ето че празнувате!". Ние празнуваме няколко дена по-натам, на 17-ти по други причини Лично мое мнение: Този празник, както и 8-ми март само съсзават безмислено междуполово напрежение, все едно ако не се докажем точно тогава, сме пълни непрокопсаници... дрън-дрън та пляс.

Коментар

bubachko написа:
                      Еле, 14-ти е празник на влюбените, а не на жените. Имате си друг празник моля-моля. За жалост обаче и него го извратихте на женски празник... А някой нас да ни поглези? Ако не ви глезят, начи не ви обичат достатъчно? В този ред на мисли и твоята реакция към Томазо - А вие обичате ли ни тогава? Аз лично , како и жената не сме вярващи и не празнуваме ни трифон, ни валентина. Подаряваме си аз цветенце, тя по-такава вечеря например и толкова, колкото за повода, но това не е рядко и без повода ако някой каже са "Еми виж на, ето че празнувате!". Ние празнуваме няколко дена по-натам, на 17-ти по други причини Лично мое мнение: Този празник, както и 8-ми март само съсзават безмислено междуполово напрежение, все едно ако не се докажем точно тогава, сме пълни непрокопсаници... дрън-дрън та пляс.
                      До колкото разбрах, човекът иска да направи подарък на половинката си по случай празника. Кой как ще празнува решава сам, но не виждам никаква причина някой да не изненада половинката си поради "14-ти е празник на влюбените, а не на жените. Имате си друг празник моля-моля. За жалост обаче и него го извратихте на женски празник". Има някаква извратена завист в изказването ти. Все едно мериш колко си дал и колко са ти дали....
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Свети кой?

Коментар

Малко е трудно да се дава съвет в това отношение, защото не знаем до сега какви изненади-подаръци е правил колегата Пък и на Еле може да й хареса изненадата "Двуседмична екскурзия до Тайланд с Кики" а приятелката на Супер-С може да предпочита нов телефон

Коментар

ele написа:
                            bubachko написа:
                            До колкото разбрах, човекът иска да направи подарък на половинката си по случай празника. Кой как ще празнува решава сам, но не виждам никаква причина някой да не изненада половинката си поради "14-ти е празник на влюбените, а не на жените. Имате си друг празник моля-моля. За жалост обаче и него го извратихте на женски празник". Има някаква извратена завист в изказването ти. Все едно мериш колко си дал и колко са ти дали....
                            Ама как ме нареди ме нареди с тая "извратена завист" незнам ... Или аз не се изказах като хората или ти не си разбрала какво имах предвид. Какво аз съм дал за половинката не гледам, каквото тя ми е дала не е останало неотценено. Нямаме нужда от истеря и 14-ти за да си доказваме любов "материално". За 14-ти конкретно имам наблюдение, че е извратен празник. Комерсиален до безумие и неправославен. С какво толкова се наложи последните години незнам. Много хора правят нещо, защото така трябва. А защо да трябва... никой не се замисля. Същото ми е мнението за редица други празници с висок статут като колда, великден... Спирам, че работата отива на безмислен чат и на съвсем друго направление на спор.

Коментар

Че,аз ако обичам приятелката си,няма да я глезя само един ден в годината ... примерно. Иначе,измислен празник,едни бонбонки Милка в кутия под форма на сърце и цвете - тва е.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз не се сещам кога майка ми и баща ми са празнували св.Валентин. Такъв празник в правослявният календар няма. За 8-ми март съм съгласен. Тогава трябва да се уважи жената.
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X