Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво Означава За Вас Вашата Кола!!!
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
RoadBoy написа:вярно е - пари се хар4ат доста по колите, дори в пове4ето слу4еи е излишно. Но все пак... ако си достатъ4но зарибен кво му е да вдъхнеш нов живот на някоя стара ламарина била тя на 200 и кусур хиляди км.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
За мене лично моята кола е ЩАСТЛИВКА тъй катои давам повече от нужното внимание в момента.А на друг етап от живота ми може да не е така.И сигурно човек се променя с годините.Искам да имам винаги възможността да поддържам жена,кола и лю...ница.Ако нямам естествено ще отпадат в реда отзад напред,но не ми се иска да става така.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:За мене лично моята кола е ЩАСТЛИВКА тъй катои давам повече от нужното внимание в момента.А на друг етап от живота ми може да не е така.И сигурно човек се променя с годините.Искам да имам винаги възможността да поддържам жена,кола и лю...ница.Ако нямам естествено ще отпадат в реда отзад напред,но не ми се иска да става така.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
bachev написа:Колеги, правете разлика между ФЕН и Маняк....A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Така е, НО това че имаш ФИАТ не означава, че трябва да ги влагаш точно в него, нали?!Пречи ли нещо да имаш ФИАТ, да си му голям фен, както и на марката, да си обичаш колата, да не я оставяш без мивка три месеца или със старо масло цяла година, ОБАЧЕ да си влагаш парите, времето и вниманието в друго основно занимание, като детето, жената, новото жилище, вилата или пък вид хоби - колоездене, сноуборд, риболов, фитнес, мотоциклет и прочие..... където да си вманиачен?!Малко разграничаване на приоритетите трябва да правим, не мислите ли?!
Коментар
-
прав си Кики, ама аз понеже нямам жена, дете, а колата ми е единственото хоби и пак не внасям всичко в нея, а и не виждам смисъл да правиш фиат дизел, моята си е готина кола (за мен, че на много хора не им харесва) за работа и всекидневие..ако се отдам на хобито, ама и пари трябват, тогава ще си търся нещо голямо, бензиново и със задно предаване и тогава ще дойде големия харч (ако не се появи нещо, което да усуети плановете)...до тогава се радвам (много) на това, което имамA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
RoadBoy написа:вярно е - пари се хар4ат доста по колите, дори в пове4ето слу4еи е излишно. Но все пак... ако си достатъ4но зарибен кво му е да вдъхнеш нов живот на някоя стара ламарина била тя на 200 и кусур хиляди км.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:RoadBoy написа:вярно е - пари се хар4ат доста по колите, дори в пове4ето слу4еи е излишно. Но все пак... ако си достатъ4но зарибен кво му е да вдъхнеш нов живот на някоя стара ламарина била тя на 200 и кусур хиляди км.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Предварително казвам , че темата не съм я чел цялата , че сигурно ще вляза пак в конфронтаций с някого , защото и на мен като на теб колега тази тема ми е болна.Един ден си говорих и аз с една приятелка , която така очудено ми разказваше как ние мъжете си говорим за колите с умалителни имена , говорим като за тях все едно са живи Ами да ви кажа права си е ( поне тя не се заяждаше а просто и беше интересно на какво се дължи ) нормално е когато нещо ти служи вярно и иска грижи и така нататък ти да го чувстваш близко до себе си . Темпрата може да не е 100% моя , но от много време насам си полагам доста грижи за нея и я карам повече и от собственика ( от както съм взел книжка ) и съм си привързан към нея А пък жените е нормално да не разбират тази връзка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар