Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво Означава За Вас Вашата Кола!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Malone написа:
    Каква?Да се придвижваш със скорост по висока от 5 км/ч?Ако е така, да, съгласен съм, свобода е.
    Ти не разбираш.... колата ти дава свободата да избереш как да си похарчиш парите - дали за ново гърне, нови джанти или кожен салон Може да пуснете и една анкета:Колата за мен е:- куп ламарини- средство да се изфукам- бездънен кладенец, който да запълня със заплатата
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

вярно е - пари се хар4ат доста по колите, дори в пове4ето слу4еи е излишно. Но все пак... ако си достатъ4но зарибен кво му е да вдъхнеш нов живот на някоя стара ламарина била тя на 200 и кусур хиляди км.
      Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

RoadBoy написа:
        вярно е - пари се хар4ат доста по колите, дори в пове4ето слу4еи е излишно. Но все пак... ако си достатъ4но зарибен кво му е да вдъхнеш нов живот на някоя стара ламарина била тя на 200 и кусур хиляди км.
        Точно казано. Трябва да си доста ЗАРИБЕН...Слава богу - аз не съм.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Коментар

За мене лично моята кола е ЩАСТЛИВКА тъй катои давам повече от нужното внимание в момента.А на друг етап от живота ми може да не е така.И сигурно човек се променя с годините.Искам да имам винаги възможността да поддържам жена,кола и лю...ница.Ако нямам естествено ще отпадат в реда отзад напред,но не ми се иска да става така.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
              За мене лично моята кола е ЩАСТЛИВКА тъй катои давам повече от нужното внимание в момента.А на друг етап от живота ми може да не е така.И сигурно човек се променя с годините.Искам да имам винаги възможността да поддържам жена,кола и лю...ница.Ако нямам естествено ще отпадат в реда отзад напред,но не ми се иска да става така.
              Абе накрая май така става :D Аз за това им казвам на момчетата от форума - гледайте сега гаджетата. Колите и ние щем не щем пак си ги гледаме макар и не така обилно, като жената, децата, тъщата, тъста, любовницата, колежката и много, много други знайни и незнайни "герои" в нашия роман :D
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

bachev написа:
                Колеги, правете разлика между ФЕН и Маняк....
                лъжеш, Бачев, страхотни джанти си й сложил ппсвобода значи да не съм вързан с някого или по-лошо с "градския транспорт", или с таксита, да знам, че когато ми щукне мога да отида до Пловдив, Плевен или Варна, например...малко ли е?и да имах полски фиат, пак щях да се грижа за него.. обичам карането заради самото каране..
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

това е... доставя ли ти удоволствие значи влагаш е нещо пове4е от колкото е като даденост.

Коментар

Така е, НО това че имаш ФИАТ не означава, че трябва да ги влагаш точно в него, нали?!Пречи ли нещо да имаш ФИАТ, да си му голям фен, както и на марката, да си обичаш колата, да не я оставяш без мивка три месеца или със старо масло цяла година, ОБАЧЕ да си влагаш парите, времето и вниманието в друго основно занимание, като детето, жената, новото жилище, вилата или пък вид хоби - колоездене, сноуборд, риболов, фитнес, мотоциклет и прочие..... където да си вманиачен?!Малко разграничаване на приоритетите трябва да правим, не мислите ли?!

Коментар

прав си Кики, ама аз понеже нямам жена, дете, а колата ми е единственото хоби и пак не внасям всичко в нея, а и не виждам смисъл да правиш фиат дизел, моята си е готина кола (за мен, че на много хора не им харесва) за работа и всекидневие..ако се отдам на хобито, ама и пари трябват, тогава ще си търся нещо голямо, бензиново и със задно предаване и тогава ще дойде големия харч (ако не се появи нещо, което да усуети плановете)...до тогава се радвам (много) на това, което имам
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

RoadBoy написа:
                        А ти осъзнаваш ли, че 95% от колите, които са по автокъщи (морги) са на 200 и кусур хиляди, че и много отгоре? Тука като каже някой - реални километри - ииИИии направо издивявам. Виждал съм кола на 119 000 реални км, а тя наистина като нова, пазена, със сервизни книжки и т.н. Нищо общо с дараците, които са на по 300к и им лепват етикет 162 000, 131 000... Карани от пенсионирани зъболекари-адвокати-хирурзи Поздрави!п.п. Съжелявам за оффтопика.
                        MB 280 S W108 67' - pickUp
                        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

колега съгласен съм с теб, но и ти се съгласи, че не всеки може да си позволи нов автомобил.те хорат са го казали " ако не можем както щем, ще щем както можем" ...

Коментар

Suppish написа:
                            RoadBoy написа:
                            А ти осъзнаваш ли, че 95% от колите, които са по автокъщи (морги) са на 200 и кусур хиляди, че и много отгоре? Тука като каже някой - реални километри - ииИИии направо издивявам. Виждал съм кола на 119 000 реални км, а тя наистина като нова, пазена, със сервизни книжки и т.н. Нищо общо с дараците, които са на по 300к и им лепват етикет 162 000, 131 000... Карани от пенсионирани зъболекари-адвокати-хирурзи Поздрави!п.п. Съжелявам за оффтопика.
                            Мойта я зех на 92 000 Жив и здрав да си
                            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Предварително казвам , че темата не съм я чел цялата , че сигурно ще вляза пак в конфронтаций с някого , защото и на мен като на теб колега тази тема ми е болна.Един ден си говорих и аз с една приятелка , която така очудено ми разказваше как ние мъжете си говорим за колите с умалителни имена , говорим като за тях все едно са живи Ами да ви кажа права си е ( поне тя не се заяждаше а просто и беше интересно на какво се дължи ) нормално е когато нещо ти служи вярно и иска грижи и така нататък ти да го чувстваш близко до себе си . Темпрата може да не е 100% моя , но от много време насам си полагам доста грижи за нея и я карам повече и от собственика ( от както съм взел книжка ) и съм си привързан към нея А пък жените е нормално да не разбират тази връзка

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                                Предварително казвам , че темата не съм я чел цялата , че сигурно ще вляза пак в конфронтаций
                                Чети Конфуций и никога няма да влезеш в конфронтаций.
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X