Последен път ви предупреждавам - спрете да се джавкате
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво Означава За Вас Вашата Кола!!!
Collapse
X
-
emzo написа:gelew написа:Тези които смятат че колата им е средство за предвижване от т.А до т.Б нямат работа в тоя форум ... !!!Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Бре ... някои има дето са си пропуснали хапчетата тази вечер.Давайте го малко по спокойно, че замириса на Формула едно тука.Колите ми за мене за средство за придвижване, но от друга страна ми се иска то да става сравнително комфортно и съзнавам, че ще е така на определена цена.В тази връзка, с удоволствие губя известно време и средства за поддръжка на автомобилите, както и на подобряване на техническите им възможности в определени граници.Но ...Не спя в автомобила си, не го сънувам и не зяпам цяла нощ през прозореца да го гледам.Тишърти, шапки, стикери, потници, чорапи, пижами и слипове ФФБ, Fiat и Subaru нямам, няма и да имам.Украшението на колата ми е един бенедиктински кръст, закачен на огледалото, нищо друго.Нито колата, нито карането, нито марката са ми начин на живот. Правя го от необходимост и по тая причина се стремя да ми е поне приятно.Приемам колата си като ненатрапчив бирник, плащам за нещо което ми трябва..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз ще отговоря относително кратко. За ман колата не е само средство за придвижване. Когато седна зад волана на една кола трябва да усетя едно сладостно трепване в стомаха.По една случайност такова нещо съм изпитвал само в италиански коли + Citroen.ПП. С течение на времето също така установих, че определени автомобили предизвикват в мен и необяснимо органическо отвращение. Съвсем ирационално. Някаква мистерия. Голф 2 беше първият западен автомобил в който се качих преди много години след жигулката - тогава се запознах и с това чувство. Чиста случайност.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Humppa
Malone по-горе се е изразил много правилно!Иначе как да имам колата за нещо повече от това, което е, при условие, че стои сега в гаража и нямам 150 лева да й оправя спирачките? Да, и мен ме вълнуваше отначало, милеех за нея, но приоритетите бързо се сменят. Вие, младежи, ще поживеете още малко, ще ви поочука живота, и ще започнете да мислите като нас
Коментар
-
Humppa написа:Да, и мен ме вълнуваше отначало, милеех за нея, но приоритетите бързо се сменят. Вие, младежи, ще поживеете още малко, ще ви поочука живота, и ще започнете да мислите като насShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
колеги, всеки е гледал автомобилното предаване 5th Gear. Възрастовата граница на репортерие (в същотот време и тест полоти) е с доста голяма амплитуда. Но които и да е от тях при представянето на някоя любима кола не сваля усмивката от устата си иговори с такъв плам и блясък в очите. Няма значение възрастта когато имаш любимо занимание или "вещ".Вярно - те карат доста расови автомобили... но и с HGT-то се чувствам точно по същя начин (с леко присвиване в кореме при ускорение и постоянна усмивка през цялото време Само мога да гадая как бих се почувствал някой ден ако сдна зад волана на Diablo GT. Пожелавам си един ден да се случи, както и на всеки от вас.Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
RoadBoy: И аз ще говоря с пламък в очите (даже и пожар мога да включа), ако ми плащат за това. Там всичко е сценарий - не може да сравняваш. Лошото е, че като те изтряскат на някой светофар или ако ти сам изтряскаш любимата на някой по-висок тротоар, тогава ще ти блесне, че е само куп ламарина.Това ми напомня за мъжа на една приятелка, който беше алкохолик, после се раздели с алкохола и стана религиозен, после се раздели с религията и сега се е вманиачил на тема градинарство.... има хора, които цял живот трябва да са вманиачени или зависими - само трябва да изберат по-малкото зло.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Мда, права е ele ...А и когато човек си "насвие на масрафа", не му остава нищо друго, освен да мине на "левия тротоар". Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар