Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво Означава За Вас Вашата Кола!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

зарибената лелка
    Прикачени файлове
    Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

До ден-два ще е ясно дали ще продам мареата. Толкова ми е объркано в момента, толкова съм раздвоен, че явно наистина тези машинарии-колите ме обсебват. Днес си я покарах с кеф 70-80 км., направих едно безполезно, но много приятно и живописно пътуване до Перущица и обратно да гледам една либра. Разбира се, не я одобрих, но това е друга тема . Като си помислих, че може би за последен я карам извън града ...
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

моя живот за мен Фичо е всичкооо
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

За мен автомобила е средство за придвижване.От точка А до точка Б без аварийно спиране в точка Ц.
          Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Сега ще ви покажа какво е истински маняк на тема автомобили Темата

Коментар

Нещо не ти работи линка...

Коментар

Като цяло, много си харесвам колата, но пък от друга страна е купчина ламарина за която трябва да отделям средства за застраховки, поддръжка, данъци, такси и гориво, което пък ме кара да мисля, че съм и длъжник. Но кача ли се в нея, забравям за всичко и удоволствието ме поглъща :D

Коментар

И за мен колата е средство за придвижване- радвам и се първите два месеца и след това ми омръзва и става просто навик, а и постоянно барка в джоба!

Коментар

Сега като погледнах автора на темата се замислих, че наистина е циганско да си смениш волана с еърбега със спортен от пазара такъв.
                    1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Не си се представям без нея.Бях за 2 месеца без кола и не бях определено в час.Необходимост особенно в днешно време.А моя екземпляр си го обичам със смесени чувства.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        Не си се представям без нея.Бях за 2 месеца без кола и не бях определено в час.Необходимост особенно в днешно време.А моя екземпляр си го обичам със смесени чувства.
                        Същата работа съм.
                        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Това, че не си се представяте без коли, е въпрос на навик, според мен. Сигурно, ако нямах кола, за два месеца щях да свикна, а и определено липсата на кола би внесла голямо спокойствие у мен, защото много нерви троша на пътя. От друга страна си е удобство, не може да се отрече, особено за семейство с деца, но много скъпо удобство, при това. В крайна сметка, въпреки че и аз всеки ден съм на волана и си харесвам талигата, си мисля, че без нея би било по-добре. Това не означава, че ще я махна, де - само размишлявам.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                            Това, че не си се представяте без коли, е въпрос на навик, според мен. Сигурно, ако нямах кола, за два месеца щях да свикна, а и определено липсата на кола би внесла голямо спокойствие у мен, защото много нерви троша на пътя. От друга страна си е удобство, не може да се отрече, особено за семейство с деца, но много скъпо удобство, при това. В крайна сметка, въпреки че и аз всеки ден съм на волана и си харесвам талигата, си мисля, че без нея би било по-добре. Това не означава, че ще я махна, де - само размишлявам.
                            Точно така мисля и аз по трите неща, гледам да не разчитам на колата за абсолютно всичко, че да не свиквам толкова много със застояването в нея. Редовно след дълъг път до някой град да се возя с нещо друго в самия град, колата достатъчно работа върши и без това.Колкото и да е хубаво с колата, свързвам я и с нервите, които редовно ми докарват пътуванията, въпреки че колата ни най-малко е виновна за това.В Търново пък изрично обичам да я оставя някъде и да се разхождам пеш - така съм свикнал от малък и си карам и до днес така, за 5 километра максимум в град, замислян за пешеходци, за разлика от София, намирам за съвсем нормално да се ходи пеш.Най-съм доволен, когато я ползвам извън града за обиколки из страната, също и като я ползвам за място за почивка - като кресло.Отделно времето ми напомни днес, че е удобно топло място през зимата.

Коментар

Working...
                            X