зарибената лелка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво Означава За Вас Вашата Кола!!!
Collapse
X
-
До ден-два ще е ясно дали ще продам мареата. Толкова ми е объркано в момента, толкова съм раздвоен, че явно наистина тези машинарии-колите ме обсебват. Днес си я покарах с кеф 70-80 км., направих едно безполезно, но много приятно и живописно пътуване до Перущица и обратно да гледам една либра. Разбира се, не я одобрих, но това е друга тема . Като си помислих, че може би за последен я карам извън града ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
-
mnpenchev
Като цяло, много си харесвам колата, но пък от друга страна е купчина ламарина за която трябва да отделям средства за застраховки, поддръжка, данъци, такси и гориво, което пък ме кара да мисля, че съм и длъжник. Но кача ли се в нея, забравям за всичко и удоволствието ме поглъща :D
Коментар
-
Това, че не си се представяте без коли, е въпрос на навик, според мен. Сигурно, ако нямах кола, за два месеца щях да свикна, а и определено липсата на кола би внесла голямо спокойствие у мен, защото много нерви троша на пътя. От друга страна си е удобство, не може да се отрече, особено за семейство с деца, но много скъпо удобство, при това. В крайна сметка, въпреки че и аз всеки ден съм на волана и си харесвам талигата, си мисля, че без нея би било по-добре. Това не означава, че ще я махна, де - само размишлявам.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Това, че не си се представяте без коли, е въпрос на навик, според мен. Сигурно, ако нямах кола, за два месеца щях да свикна, а и определено липсата на кола би внесла голямо спокойствие у мен, защото много нерви троша на пътя. От друга страна си е удобство, не може да се отрече, особено за семейство с деца, но много скъпо удобство, при това. В крайна сметка, въпреки че и аз всеки ден съм на волана и си харесвам талигата, си мисля, че без нея би било по-добре. Това не означава, че ще я махна, де - само размишлявам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар