Кола с душа,дрън,дрън.Както колегите казаха по горе купчина ламарина да ме закара от А до Б.Че си я харесвам спор няма,ама чак пък толкова,някой направо не се чуват какви ги говорят.Кой знае колко псувни отнасят колите ви когато нещо стане,после тука чета мнения,едва ли не всеки момент ще отиде при колата и ще и скочи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво Означава За Вас Вашата Кола!!!
Collapse
X
-
Тая тема направо ще запали нечий пръсти в скоро време. Аз също съм млад, затова смятам да говоря и към двете възрастови групи без задръжки. За младите - естествено, че искате да сложите някоя броня, някакъв ароматизатор,джанти,стелки,фолио,гуми...но това е до време ! Когато пораснем, когато на входната врата те чакат жена и деца на които не можеш да кажеш "не", нещата се променят коренно и трайно. "Тате, има екскурзия, всички ще ходят - 80 лв."- да отговориш "Не!" - не може да си човек. За тези приоритети говорят по-зрелите от форума, който съществува заради всеки един негов потребител (който за себе си е намерил нещо полезно вътре). За по-зрелите: Не претендирам да съм интелектуално надрастващ възрастта си, но разбирам за какво говорите - сега гаджетата, после - каквото се наложи. От гледната точка на млад човек ви призовавам да не се опитвате да вкарате това мислене на младите, при всеки един човек тази повратна точка, точката на равносметка идва по различно време. Въпреки това идва, така че всичко с времето си Поздрави на всички ПОТРЕБИТЕЛИImpossible is nothing !
Коментар
-
undermind написа:Тая тема направо ще запали нечий пръсти в скоро време. Аз също съм млад, затова смятам да говоря и към двете възрастови групи без задръжки. За младите - естествено, че искате да сложите някоя броня, някакъв ароматизатор,джанти,стелки,фолио,гуми...но това е до време ! Когато пораснем, когато на входната врата те чакат жена и деца на които не можеш да кажеш "не", нещата се променят коренно и трайно. "Тате, има екскурзия, всички ще ходят - 80 лв."- да отговориш "Не!" - не може да си човек. За тези приоритети говорят по-зрелите от форума, който съществува заради всеки един негов потребител (който за себе си е намерил нещо полезно вътре). За по-зрелите: Не претендирам да съм интелектуално надрастващ възрастта си, но разбирам за какво говорите - сега гаджетата, после - каквото се наложи. От гледната точка на млад човек ви призовавам да не се опитвате да вкарате това мислене на младите, при всеки един човек тази повратна точка, точката на равносметка идва по различно време. Въпреки това идва, така че всичко с времето си Поздрави на всички ПОТРЕБИТЕЛИA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
колеги, разбира се 4е приоритетите се променят с времето. но въпреки всичко скрито в теб страстта си остава. имам един съсед с един ретро Вартбург. човечеца е на близо 70 години (да е жив и здрав) но си го гледа като писано яйце. бърши чисти мие - дори разглобява елементите които не може да по4исти от първи досег. И това във никакъв случай не му е попре4ило през годините да изгради здраво семейство.Друг е въпроса с разходите. Есетвено че тук ще поставим екскурзията на детето пред новите бутала или други там "глезотийки" по колата. Но кокато възможност и средсва с кеф би си поровил нещо верния железен другар ...Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
RoadBoy: и аз имам страст, ама не я одухотворявам, нито говоря за нея непрекъснато, нито й се кланям като на бог. Харесвам си колата, даже и двете, изкефи ме как запали при -12 от първия път, ама не приказвам непрекъснато как имали души. Мисля, че да придаваш душа на нещо е леко извън границите на нормалното психично развитие. СориРедактирано, заради разделянето на темата.Модераторски екип!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
А бе младежи, каква страст, каква мания, какви пет лева? Като ти увиснат на врата една жена и едно, две деца, всеки с неговите мераци и като започнеш да се чудиш с последните парици чие желание по-напред да изпълниш, само ще се молиш 15-20 годишния дарак, дето седи пред блока и гние само да запали и да те откара от т. А до т. Б. Харесвайте се колите, аз си харесвам и двете, но когато трябва да ги вкарам в сервиз, а то не е никак рядко, ми иде да вия. От 20 години имам собствен автомобил и от година на година, с всеки следващ поддръжката му заема все по-голям процент от семейния бюджет. Та чак в един момент се оказа, че повече пари давам за поддръжка на кола отколкото примерно за дрехи. И за какво трябва човек да се вманиачава в автомобила си при положение, че го купува 8-10 годишен, взет му е акъла от каране в чужбина /нищо че е "само на 80 000 км/ и иначе много е запазен и много върви. Италианеца или германеца му взел душата, а аз ще му вдъхвам втори живот може би? Автомобилът е създаден да ви служи, а не вие на него!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
една мисъл ми хрумна малко мазохистична ,но голям кеф е също да вземеш здравето на една кола да я умориш от каране ,да я съсипеш от каране и да ти умре в ръцете Да я вземеш в разцвета на силите на 80К км., яко каране -100К,150К -съединител ,200К ск.кутия,220К гърми турбото 250К ,избиват гарнитурите по двигателя ,280 К гърми и двигателя ,я продаваш за няма и 1/5 от парите които си вложил в нея ,пъхаш в джоба гордо парите и палиш за Германия за нова жертвафиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:една мисъл ми хрумна малко мазохистична ,но голям кеф е също да вземеш здравето на една кола да я умориш от каране ,да я съсипеш от каране и да ти умре в ръцете Да я вземеш в разцвета на силите на 80К км., яко каране -100К,150К -съединител ,200К ск.кутия,220К гърми турбото 250К ,избиват гарнитурите по двигателя ,280 К гърми и двигателя ,я продаваш за няма и 1/5 от парите които си вложил в нея ,пъхаш в джоба гордо парите и палиш за Германия за нова жертва
Коментар
-
tomazo написа:една мисъл ми хрумна малко мазохистична ,но голям кеф е също да вземеш здравето на една кола да я умориш от каране ,да я съсипеш от каране и да ти умре в ръцете Да я вземеш в разцвета на силите на 80К км., яко каране -100К,150К -съединител ,200К ск.кутия,220К гърми турбото 250К ,избиват гарнитурите по двигателя ,280 К гърми и двигателя ,я продаваш за няма и 1/5 от парите които си вложил в нея ,пъхаш в джоба гордо парите и палиш за Германия за нова жертваA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И двете коли са МПС-та, които да ме придвижат от точка А до точка Б.Без простотии и изгъзици - сток са си.А пък на таратайка на 200к пробег, дето се не знае колко магарета са избегали вече да слагаш спортни филтри, гърнета, ремап-и на ЕКУ-то - са меко казано ..... да не обидя колегите.FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.
Коментар
-
Каква?Да се придвижваш със скорост по висока от 5 км/ч?Ако е така, да, съгласен съм, свобода е..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Колеги, правете разлика между ФЕН и Маняк... Аз съм на 23 причислявам се към "младите" във форума, но това не означава, че съм маняк, който дава всеки спестен лев за колата, тунинг, фолио и т.н. Единственото нещо по колата което съм слагал допълнително от сток модела са двата стикера на форума, което не означава че не съм ФЕН на марката.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар