Много крайно изказване, колега
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво Означава За Вас Вашата Кола!!!
Collapse
X
-
Явор Митев написа:А аз определено смятам, че колата има душа. И всичко е в ръцете на "твореца". Ето например, Дачиите, които смених, нямаха "души" - кола за работа и толкоз. Авеото, ето Емо Феникса да ви каже. Ходихме заедно да я вземаме. Ми чакахме, изпуших една кутия цигари, докато чакам. Наприказвахме се здраво и толкоз....докараха я, теглиха един инструктаж около 20 мин., метнах се на нея и хукнах за София, че закъснявах. През цялото време нервничих, че закъснявам, а с Емо висяхме доста там. Никаква емоция, никакво чувство.На Линеата като че ли повече се радвах. Имаше нещо в тази кола, но като че ли не беше особенно вълшебно. Красива нова кола и толкова.Вълшебството бе с Темпрата навремето и с Капа-та сега. Ето това са коли с души. Коли, правени не само от комерсиализъм, но и с кеф. Гледам я сега Капа-та, помня и как гледах навремето Темпрата - тези две коли са ваяни, не изваяни, а ваяни. С кеф.....с непрестанни неистови оргазми от страна на инженерите. Сега не е така. Не мисля, че тръпката е останала. С две думи - навремето са получавали оргазми, докато ги ваят, а сега гледат да ги изтикат от конвейра по най-бързия начин и да се продава там, със възможно най-ефтини части и пластмаси, щото оборота прави печалбата, а не стила.Така че на въпроса от темата отговарям по следния начин, с извинение - за мен колата е еротика, художествена творба, а понякога и "оргазъм" - 80% и останалите 20% - придвижване от т. А до т. БСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
gelew написа:Тези които смятат че колата им е средство за предвижване от т.А до т.Б нямат работа в тоя форум ... !!!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
gelew написа:Тези които смятат че колата им е средство за предвижване от т.А до т.Б нямат работа в тоя форум ... !!!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
За мен колата все още е като живо същество, поради причината, че още не съм й се нарадвала. Купих си я самичка, радвам й се ежедневно и й говоря като на детенце. Обичкам си я ! Предполагам, че това с времето ще отмине, но засега е неизменна част от разговорите и мислите ми. Инъче съм много съгласна, че е купчина стара ламарина, но все пак е мойто ПУНТИЧКО ....Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
страст колеги, силата в сърцата на мъжете в ДНК-то си ни е...разбира се че си е необходимост, средство за придвижване и т.н. - машина си е и тва е. Обаче човек може да намери много пове4е в една "вещ" от колкото е тя като даденост. Всеки си има мания. И тук се вижда, 4е наистина сме много - хората с обща страст Похвално :D p.s. reter - колега, метни другия път като се засе4ем, 4е лично не познавам никои от форумаМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
gelew написа:Тези които смятат че колата им е средство за предвижване от т.А до т.Б нямат работа в тоя форум ... !!!Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Колега Бачев казахме си мнението, но не сме били съдници за това кой трябва да бъде и кой не в този форум. Въпросът е точен и ясен: какво е за вас колата ? Моето мнение е такова, каквото го написах. За теб е нещо повече - добре, но не ме кори, че моите приоритети са различни от твоите...ПС: Впрочем млади ми колеги, от вашите изказвания разбирам, че след, като си закупите друга марка кола няма да сте вече в този форум? Правилно ли съм ви разбрал или вие се кълнете във вярност на марката ФИАТ, ако е така пак ще си позволя приятелски съвет (като много по-голям от вас) - Недейте никога да се кълнете във вярност пък било то и на АВТОМОБИЛ ОТ КЛАСАТА НА ФИАТ. Карам и друга марка кола, но си обичам и ФИАТА и форума.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Карам и друга марка кола,но си обичам и ФИАТА и форума.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Обичам си колата разбира се, но я обичам на последно място. Впрочем аз съм влюбчива натура Каквато и кола да карам отношението ми към нея ще бъде угодно до степен да си върши работата, като кола - да ме предвижва. Що се касае за гаджетата, които препоръчах - завиждам на годините ви момчета и исках само да вметна, че не бива да са на кантар с колите ви. Това е моето мнение де-не ангажирам никой с него. Поздрави.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:ПС: Аз лично съм в този форум заради хората в него...пък хич не ме интересува кой каква кола кара. Поздрави.Интересна тема. Естествено, че колата е след семейството и приятелите по важност, но аз я поставям пред домашния любимец например Very HappyФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар