Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво Означава За Вас Вашата Кола!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много крайно изказване, колега

Коментар

Явор Митев написа:
      А аз определено смятам, че колата има душа. И всичко е в ръцете на "твореца". Ето например, Дачиите, които смених, нямаха "души" - кола за работа и толкоз. Авеото, ето Емо Феникса да ви каже. Ходихме заедно да я вземаме. Ми чакахме, изпуших една кутия цигари, докато чакам. Наприказвахме се здраво и толкоз....докараха я, теглиха един инструктаж около 20 мин., метнах се на нея и хукнах за София, че закъснявах. През цялото време нервничих, че закъснявам, а с Емо висяхме доста там. Никаква емоция, никакво чувство.На Линеата като че ли повече се радвах. Имаше нещо в тази кола, но като че ли не беше особенно вълшебно. Красива нова кола и толкова.Вълшебството бе с Темпрата навремето и с Капа-та сега. Ето това са коли с души. Коли, правени не само от комерсиализъм, но и с кеф. Гледам я сега Капа-та, помня и как гледах навремето Темпрата - тези две коли са ваяни, не изваяни, а ваяни. С кеф.....с непрестанни неистови оргазми от страна на инженерите. Сега не е така. Не мисля, че тръпката е останала. С две думи - навремето са получавали оргазми, докато ги ваят, а сега гледат да ги изтикат от конвейра по най-бързия начин и да се продава там, със възможно най-ефтини части и пластмаси, щото оборота прави печалбата, а не стила.Така че на въпроса от темата отговарям по следния начин, с извинение - за мен колата е еротика, художествена творба, а понякога и "оргазъм" - 80% и останалите 20% - придвижване от т. А до т. Б
      Съгласен. Не знам защо ама предната кола си беше моята каляска, сега повече ме интересува къде ще стигна, отколкото с какво. Да кажем и за колко и колко бързо. А сегашната не е по-лоша от предната - напротив - във всяко отношение по-добра.Мисля че си е въпрос на носталгия. Може би едно време, тези ръчно направените коли наистина са ги правили с такъв ентусиазъм, и такива чувства. Фиат обаче отдавна нямат такива, поне в последните 20 години. За мен от италианските Алфа, Ферари, Ламборгини....както се каза по-нагоре...тези са с души. Или това, което влагаме в тях, като ги променяме да станат "Нашите каляски".
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

gelew написа:
        Тези които смятат че колата им е средство за предвижване от т.А до т.Б нямат работа в тоя форум ... !!!
        Колега, предполагам, че си много млад. Не ни затривай с лека ръка. :D Аз бих те посъветвал: Не си губи времето с куп ламарини, ами припкай при някое гадже и ако го залюбиш истински - значи си забравил за колата, ако ли не, търси друго гадже. Сега ти е времето, а ако имаш време, желание и средства за двете неща - патрон си, но не ни кори, че обичаме повече семействата си, приятелите си и истинските неща например.ПС: Аз лично съм в този форум заради хората в него...пък хич не ме интересува кой каква кола кара. Поздрави.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

gelew написа:
          Тези които смятат че колата им е средство за предвижване от т.А до т.Б нямат работа в тоя форум ... !!!
          Сам ли мислиш да пишеш във форума?Разбира се, че колата е куп ламарина, която да те придвижи от т.А до т.Б. кога по-луксозно, кога като каруца. Вярно е, че вече е почти необходимост, ама да я гледаш, глезиш и хвърляш куп пари за ненужни неща все едно е любим човек ... нещо не мога да се съглася.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

За мен колата все още е като живо същество, поради причината, че още не съм й се нарадвала. Купих си я самичка, радвам й се ежедневно и й говоря като на детенце. Обичкам си я ! Предполагам, че това с времето ще отмине, но засега е неизменна част от разговорите и мислите ми. Инъче съм много съгласна, че е купчина стара ламарина, но все пак е мойто ПУНТИЧКО ....
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

страст колеги, силата в сърцата на мъжете в ДНК-то си ни е...разбира се че си е необходимост, средство за придвижване и т.н. - машина си е и тва е. Обаче човек може да намери много пове4е в една "вещ" от колкото е тя като даденост. Всеки си има мания. И тук се вижда, 4е наистина сме много - хората с обща страст Похвално :D p.s. reter - колега, метни другия път като се засе4ем, 4е лично не познавам никои от форума
              Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

RoadBoy написа:
                p.s. reter - колега, метни другия път като се засе4ем, 4е лично не познавам никои от форума
                нямаш грижи :D
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

gelew написа:
                  Съгласен съм с колегата до някъде. Аз съм тук, защото обичам колата си, защото искам да я поддържам и пазя, и най-вече съм в този форум, защото уж хората тук са обеденини от една страст - а именно Фиат !!! Явно съм се объркал ... Хората, които мислят, че колата им е купчина ламарина и средство за предвижване от т.А до т.Б смятам, че не им е тук мястото.. има си достатъчно форуми.. Тук сме фенове на ФИАТ !!! А по отншение за гаджетата - има си време за всичко - и за колата и за жената... Никой не Ви кара да обичате повече колата си от семейството, родните, близките и т.н., но да смятате, че е купчина ламарина, ще ме извинявате... Защо сте във ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ ??? Според мен тук трябва да са ФЕНОВЕТЕ на Италианските автомобили (независимо дали имат или карат такива) , а не просто хора каращи фиат (щ’от нямали пари за друга примерно)....Извинявам се предварително, ако съм обидил някой, но не се сдържах....Неможе да мислиш колата си за горе изброените и да се регистрираш във Форум за фенове на съответната марка......
                  Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                  Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

И аз съм тук по същата причина.Тук хората обичат колите си в някакъв предел разбира се ..иначе извън форума почти не приказвам за колата само яко някои ме пита обеснявам някои работи за колата се говори Тук !
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Колега Бачев казахме си мнението, но не сме били съдници за това кой трябва да бъде и кой не в този форум. Въпросът е точен и ясен: какво е за вас колата ? Моето мнение е такова, каквото го написах. За теб е нещо повече - добре, но не ме кори, че моите приоритети са различни от твоите...ПС: Впрочем млади ми колеги, от вашите изказвания разбирам, че след, като си закупите друга марка кола няма да сте вече в този форум? Правилно ли съм ви разбрал или вие се кълнете във вярност на марката ФИАТ, ако е така пак ще си позволя приятелски съвет (като много по-голям от вас) - Недейте никога да се кълнете във вярност пък било то и на АВТОМОБИЛ ОТ КЛАСАТА НА ФИАТ. Карам и друга марка кола, но си обичам и ФИАТА и форума.
                      A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                        Карам и друга марка кола,но си обичам и ФИАТА и форума.
                        Виж това е друго нещо.... Но предното ти изказване според мен не му е мястото точно в този форум...п.с. Никой в нищо не се врича и кълне. В предното си мнение съм казал в скоби - независимо дали имат или карат такива - важното е да си Фен на марката.Поздрави,
                        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Интересна тема. Естествено, че колата е след семейството и приятелите по важност, но аз я поставям пред домашния любимец например :D
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Обичам си колата разбира се, но я обичам на последно място. Впрочем аз съм влюбчива натура Каквато и кола да карам отношението ми към нея ще бъде угодно до степен да си върши работата, като кола - да ме предвижва. Що се касае за гаджетата, които препоръчах - завиждам на годините ви момчета и исках само да вметна, че не бива да са на кантар с колите ви. Това е моето мнение де-не ангажирам никой с него. Поздрави.
                            A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                              ПС: Аз лично съм в този форум заради хората в него...пък хич не ме интересува кой каква кола кара. Поздрави.
                              100 % Съм съгласен с тебе..
                              Интересна тема. Естествено, че колата е след семейството и приятелите по важност, но аз я поставям пред домашния любимец например Very Happy
                              То и аз така,само дето при мене има една аномалия,че като ме нервират всички,колата минава пред всички докато не ми мине..
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

САМО да ви помоля да не се карате!!!И премисляйте малко написаното, преди да го публикувате

Коментар

Working...
                                X