Проблема с Паленето: Колеги съгласно диагнозата от компютърната диагностика проблема бил в Ламбда сондата.Тя подавала повече гориво и така цилиндрите се пълнели с пари и не можело да се възпламени.Не обеснявам много коректно но не разбирам почти.Сондата давала проблем понякога при паленето и дигала разход.Моя разход е 8-9 градско не повече.Според вас да я сменям ли.сега си палила още не съм я взел или да карам така.Какво Ви е мнението.Според мен разхода е ок. но........това палене на студено .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как сте със студения старт?
Collapse
X
-
syfer написа:Проблема с Паленето: Колеги съгласно диагнозата от компютърната диагностика проблема бил в Ламбда сондата.Тя подавала повече гориво и така цилиндрите се пълнели с пари и не можело да се възпламени.Не обеснявам много коректно но не разбирам почти.Сондата давала проблем понякога при паленето и дигала разход.Моя разход е 8-9 градско не повече.Според вас да я сменям ли.сега си палила още не съм я взел или да карам така.Какво Ви е мнението.Според мен разхода е ок. но........това палене на студено .
Коментар
-
Хм... Сутринта при -10 по термометъра на колата, никакви ядове, бъстър копче - бръм машина. А и драпането по стръмни и замръзнали улици ми хареса - също никакви проблеми. 4-те зимни Корморан, макар и не първа младост си казват думата явно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
....
kiro_of_the_day написа:Хм... Сутринта при -10 по термометъра на колата, никакви ядове, бъстър копче - бръм машина. А и драпането по стръмни и замръзнали улици ми хареса - също никакви проблеми. 4-те зимни Корморан, макар и не първа младост си казват думата явно.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
7or37o написа:Аз си паля, единствено когато тук в Добрич беше -25°C неможах да запаля, но аз не бях я бутал 2 дена и малко та*ак стана обаче мисля че от студа първите 2-3 минути шофиране когато я изключа от скорост и гасне'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар