Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как сте със студения старт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На -18 тази сутрин Brava, 1.6 16v, не беше палена три дена.Дори не се замисли, запали само като и показах ключа.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

syfer написа:
      Аз още не мога да запаля колеги: Брава 1.2 16 V ........стана вече 4-5 ден от както е студено а вече във Варна си е топличко.около 0 градуса.Мислите ли, че бензина може да е замръзнал наистина.Инъче акомулатора си върти здраво.Нямам газово, зареждам само от Шел бензиностанции във Варна на бул.Република.
      Миналата зима приятелче с точно същата кола като твоята и той не палеше - замръзнал му беше конденза по гърнетата някъде, а караше само на бензин, но само градско.

Коментар

Вчера Аудито запали от първият път, но малко мудно и придружено с изръмжаване от бендикса :D . Но не беше палено от 12-13 дена, понеже му бях омешал антифризите и трябваше да ги сменя. И все пак заплаи, но в началото малко глъхнеше.
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
          Вчера Аудито запали от първият път, но малко мудно и придружено с изръмжаване от бендикса :D . Но не беше палено от 12-13 дена, понеже му бях омешал антифризите и трябваше да ги сменя. И все пак заплаи, но в началото малко глъхнеше.
          И като ги беше умешал при източването откри ли някакви нередности видими или се указа че е било излишно източването.Пробвай какво е положението в камерата на хладилника.

Коментар

Колеги,напомням Ви,че ако не иска да запали колата Ви с 3-тото завъртане,а има ток проверете изпускателната система първо.
            Прикачени файлове
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Stefan Hadjov написа:
              И като ги беше умешал при източването откри ли някакви нередности видими или се указа че е било излишно източването.Пробвай какво е положението в камерата на хладилника.
              На първо четене си изглешдаше повече от читав. Писал съм ти лично за подробности да не спамим темата
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

..

Airfan написа:
                syfer написа:
                Аз още не мога да запаля колеги: Брава 1.2 16 V ........стана вече 4-5 ден от както е студено а вече във Варна си е топличко.около 0 градуса.Мислите ли, че бензина може да е замръзнал наистина.Инъче акомулатора си върти здраво.Нямам газово, зареждам само от Шел бензиностанции във Варна на бул.Република.
                Миналата зима приятелче с точно същата кола като твоята и той не палеше - замръзнал му беше конденза по гърнетата някъде, а караше само на бензин, но само градско.
                И имаше ли някакво решение на проблема това приятелче ?
                предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
                Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

Re: ..

syfer написа:
                  Airfan написа:
                  syfer написа:
                  Да, изчака да се стопли

Коментар

В Понеделник на -19 градуса колата не беше палена 25 дена и запали без никакъв проблем
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Re: ..

Airfan написа:
                      syfer написа:
                      Airfan написа:
                      syfer написа:
                      Да, изчака да се стопли
                      колега ....... аз съм търпелив но до Гергъов ден чак не ми се чака.Утре ще карам на елкон едната....сутринта почистхме свещи пробвахме ги дават чудесна искра.......После изкарахме маркуча на бензина дадах на контакт и си качва бензин.Всичко е ок .Явно някой датчик нещо.
                      предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
                      Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

Ами за сега проблеми с паленето няма , но проблеми с замръзването има и най - лошото е , че ми замръзват ключалките ( в смисал знаете как са на темпрата дръжките за отваряне на вратата... замръзва целия патрон който се натиска ) Иначе за паленето нямам специални методи Понякога се налага да завърти 3-4 пъти да върна ключа и пак да врътна и пали веднага .А като нещо интересно - Замръзна ми течноста за чистачки "зимна" докато си карах и пръснах и ми остана на стъклото :D :D :D

Коментар

това ако е дизел колата не е хубаво да го правиш p.s. то и бензинова не е хубаво ,че как щи издумка гърнето някой път
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                            А като нещо интересно - Замръзна ми течноста за чистачки "зимна" докато си карах и пръснах и ми остана на стъклото :D :D :D
                            Абе бягай, че ме хващат и мене нервите, като те чета.Купих си "размразител" за стъкла, български. Е ... сутринта, като влязох в колата беше на буца лед в опаковката. За пръскане въобще и не може да става дума.Изберете българското, пф ...
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Като ще говорим какво замръзнало и какво ме - отварям багажника, в него има 3 бутилки минерална вода, двете Аква Дива замръзнали, третата Ком - не Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Иначе - колата запали от раз, не е палена 10 дни Нафтата е петролска.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                                Като ще говорим какво замръзнало и какво ме - отварям багажника, в него има 3 бутилки минерална вода, двете Аква Дива замръзнали, третата Ком - не Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Иначе - колата запали от раз, не е палена 10 дни Нафтата е петролска.
                                Слагай от Ком-а в чистачките.

Коментар

Working...
                                X