На -18 тази сутрин Brava, 1.6 16v, не беше палена три дена.Дори не се замисли, запали само като и показах ключа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как сте със студения старт?
Collapse
X
-
syfer написа:Аз още не мога да запаля колеги: Брава 1.2 16 V ........стана вече 4-5 ден от както е студено а вече във Варна си е топличко.около 0 градуса.Мислите ли, че бензина може да е замръзнал наистина.Инъче акомулатора си върти здраво.Нямам газово, зареждам само от Шел бензиностанции във Варна на бул.Република.
Коментар
-
Вчера Аудито запали от първият път, но малко мудно и придружено с изръмжаване от бендикса :D . Но не беше палено от 12-13 дена, понеже му бях омешал антифризите и трябваше да ги сменя. И все пак заплаи, но в началото малко глъхнеше.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Вчера Аудито запали от първият път, но малко мудно и придружено с изръмжаване от бендикса :D . Но не беше палено от 12-13 дена, понеже му бях омешал антифризите и трябваше да ги сменя. И все пак заплаи, но в началото малко глъхнеше.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:И като ги беше умешал при източването откри ли някакви нередности видими или се указа че е било излишно източването.Пробвай какво е положението в камерата на хладилника.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
..
Airfan написа:syfer написа:Аз още не мога да запаля колеги: Брава 1.2 16 V ........стана вече 4-5 ден от както е студено а вече във Варна си е топличко.около 0 градуса.Мислите ли, че бензина може да е замръзнал наистина.Инъче акомулатора си върти здраво.Нямам газово, зареждам само от Шел бензиностанции във Варна на бул.Република.?
предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Re: ..
syfer написа:Airfan написа:syfer написа:Аз още не мога да запаля колеги: Брава 1.2 16 V ........стана вече 4-5 ден от както е студено а вече във Варна си е топличко.около 0 градуса.Мислите ли, че бензина може да е замръзнал наистина.Инъче акомулатора си върти здраво.Нямам газово, зареждам само от Шел бензиностанции във Варна на бул.Република.?
Коментар
-
Re: ..
Airfan написа:syfer написа:Airfan написа:syfer написа:Аз още не мога да запаля колеги: Брава 1.2 16 V ........стана вече 4-5 ден от както е студено а вече във Варна си е топличко.около 0 градуса.Мислите ли, че бензина може да е замръзнал наистина.Инъче акомулатора си върти здраво.Нямам газово, зареждам само от Шел бензиностанции във Варна на бул.Република.?
аз съм търпелив но до Гергъов ден чак не ми се чака.Утре ще карам на елкон едната....сутринта почистхме свещи пробвахме ги дават чудесна искра.......После изкарахме маркуча на бензина дадах на контакт и си качва бензин.Всичко е ок .Явно някой датчик нещо.
предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Ами за сега проблеми с паленето няма , но проблеми с замръзването има и най - лошото е , че ми замръзват ключалките ( в смисал знаете как са на темпрата дръжките за отваряне на вратата... замръзва целия патрон който се натиска ) Иначе за паленето нямам специални методиПонякога се налага да завърти 3-4 пъти да върна ключа и пак да врътна и пали веднага
.А като нещо интересно - Замръзна ми течноста за чистачки "зимна" докато си карах и пръснах и ми остана на стъклото :D :D :D
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:А като нещо интересно - Замръзна ми течноста за чистачки "зимна" докато си карах и пръснах и ми остана на стъклото :D :D :D.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Като ще говорим какво замръзнало и какво ме - отварям багажника, в него има 3 бутилки минерална вода, двете Аква Дива замръзнали, третата Ком - не Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Иначе - колата запали от раз, не е палена 10 дниНафтата е петролска.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар