Аха, не съм разбрал, мислех, че временно губи индикации. Хм, ... виж електричарите, Оги питай, аз на тази тема съм почти неук.LiGuru, ток ли няма или не работят чистачките?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как сте със студения старт?
Collapse
X
-
Yavor написа:В неделя вечерта Пунтото дизела - при -15 запали от раз след като беше седяло 12 часа на студа.После сутринта в гаража при +7 - няма смисъл да говоря.Обаче тази сутрин в 6 при -19 в Димитровфрад гопожата не успяла да го накара да запали... Подозирам че не е опитвала много, щото каза че не му е свършила акумулатора.Сега на обяд ще ходя да си го прибирам. Нафтата е от ЕКО, с 6-7% бензин 95 в нея - досега тая зима не бях имал грижи, но искам да отбележа че жена ми я кара и пали колата - не аз. Най вероятно аз щях да успея да я запаля и да си дойда до Хасково, да си я скрия на топло в гаража.За Бравата изобщо няма да споменавам че само като ме види да вървя към нея и вече работи... Тя миналата година при рекордните -22 за Хасково и престой от 2 дни беше единствената кола запалила от раз на паркинг с над 100 коли - между 4 големи блока. Сега достойно спи в новия гараж нощно време - щото ми е вярна любовница. Човек трябва да се грижи за тези които го слушат Специално заради нея купих гаража...Естествено не съм и опитвал да я паля на газ като е стояла 10-12 часа навън - изпарителя ще замръзне на 10тата секунда.Само на бензин - поработва 2-3 минути и минавам ръчно на газ - така като е под -5. Не рискувам.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Не е трябвало да я гасиш според мен..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ivalena написа:На -18 сутринта запали от раз, поработи 10 секунди супер неравномерно, с колебание в оборотите и много шум, при което я угасих, и все още немога да я запаля, а вече е -13 :DAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Не трябваше да я гася, но и сега да трака така, пак бих я угасила. После запали втори път, след 5 секунди тракане сама угасна. Отворих капака, уж да се стопли малко от слънцето, и видях, че хидравличното масло е излязло да подиша чист въздух около капачката. Извиках майсторите, дойдоха, подадоха ток, но не е от него проблема и я взеха на разходка... вече 30 мин. ги няма. Само казаха, че е умряла от студ.Fiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
-
ivalena написа:Не трябваше да я гася, но и сега да трака така, пак бих я угасила. После запали втори път, след 5 секунди тракане сама угасна. Отворих капака, уж да се стопли малко от слънцето, и видях, че хидравличното масло е излязло да подиша чист въздух около капачката. Извиках майсторите, дойдоха, подадоха ток, но не е от него проблема и я взеха на разходка... вече 30 мин. ги няма. Само казаха, че е умряла от студ.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Това да не е прослувутото Браво със 20 страници история за един ремонт. Не се ли отказа да я даваш в ръцете на майстори вече?Fiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
-
Много студено е било последните два дена в Търново, щом днес към 2 часа следобед колата не пожела да запали. Уж слънце имаше, ама тя колата стои от северната страна на блока, където грам слънчев лъч не пада. Пробвах 2-3 пъти, чува се стартера, ама не иска. Оставих я, че да не прецакам нещо. Ще чака по-добри времена, т.е. по-топли.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
Тази сутрин беще минус 15 градсуса. Запали от от първия път. Стъклата на колата бяха скрежасали отвътре. На няколко пъти загасна в движение- предполагам, че нафтата се бе сгъстила или желирала, а зареждам от Лукойл. Чакам IFB World да качи снимка как пали Пловдивски Гоуф.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Geraka написа:ivalena написа:Не трябваше да я гася, но и сега да трака така, пак бих я угасила. После запали втори път, след 5 секунди тракане сама угасна. Отворих капака, уж да се стопли малко от слънцето, и видях, че хидравличното масло е излязло да подиша чист въздух около капачката. Извиках майсторите, дойдоха, подадоха ток, но не е от него проблема и я взеха на разходка... вече 30 мин. ги няма. Само казаха, че е умряла от студ.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар