dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как сте със студения старт?
Collapse
X
-
Тая сутрин беше -21 в Павликени!Колата ми бе в гаража като я изкарах сутринта и си запали добре .Към 10 часа сутринта беше -17 и запали от раз, без да му мисли!п.с.Утре на места дават температурите да са до -28 градуса, днес доста колеги така и не успяха да запалят, други пък бяха замръзнали което е по-лошото.Така че проверете си антифриза ........ да не стане беля!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Тази тема не е ли за раздел "Дизели"!?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Мисля че няма смисъл да се коментира палене при над -15. Виж надолу вече почва да оказва влияние, при дизелите нафтата се сгъстява, а пък и акумулатора не харесва студ. На око казано при -15 капацитета му сигурно е наполовина, а при -30 доста по малко. Та в тоя ред на мисли тая сутрина при -21 запалих без проблем (но стартера въртеше една идея по-мудно), а за утре гледам БТВ предричат -28 при нас, палил съм и при толкова, ама на акумулатора почва да му се неще при такъв студ.ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006
Коментар
-
Сутринта нямаше време, но тази вечер слязох да я припаля. При външна температура -10 по дисплей само стартера въртеше по-бавно, но запали от първия път. Утре сутрин ще е часът на истината..... А резултата ще напиша утре вечер. Хайде- лека и спорна седмицаFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Тази сутрин при -19 нямаше проблеми с Алфата. Типото е в Козлодуй, младежа каза, че е запалила от 3-тия път, ама мене ме съмнява, че просто не й е свикнал още Иначе там е било -23 градуса.Кофти е само, че при такива температури доста нещо по колите са замръзнали, примерно днес, докато позагрее педала на съединителя беше по-твърд, скоростния лост се движеше по-трудно......такива разни нещица, които не са проблем де...дано са само теТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
26.01.2010 - 7.00 сутринта-21 °CPunto 1.1 запали без никакви проблеми със съвсем леко замисляне..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар