Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как сте със студения старт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    Един виц, точно по темата - Твоята кола пали ли при минус двадесет?- Не знам. При минус двадесет не се отваря.
    Майтап,майтап ама моята преди малко не искаше да се отключи,явно алармата се е бъгнала от студа. Натискам аз копчето до колата ама няма никаква реакция
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Тая сутрин беше -21 в Павликени!Колата ми бе в гаража като я изкарах сутринта и си запали добре .Към 10 часа сутринта беше -17 и запали от раз, без да му мисли!п.с.Утре на места дават температурите да са до -28 градуса, днес доста колеги така и не успяха да запалят, други пък бяха замръзнали което е по-лошото.Така че проверете си антифриза ........ да не стане беля!
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Тази тема не е ли за раздел "Дизели"!?
        В "дизели" има подобна тема,но мен не ме интересуват САМО дизелите,а всички автомобили Няко със служебна шкода беше писал за труден старт-колега сменете и акумулатора с по-голям И на нашите шкоди тоя акумулатор не е разчетен правилно и сутрин ако не запали от второто завъртане за повече ток няма За разлика от фордя,който стартера върти 2 минути и акумулатора само избърсва потта от челото и пита "само толкова ли можеш,дай още" След малко повече от две минути на стартер колата пали с черни-черни кълбета Това ако аз или колегата я палим,ако я пали някой от другите екипи-колкото и да им казваш да не пускат стартера-те го правят и не запалили от първото въртене-дави се и повече не запалва докато пръснеш във въздушния ф-р от "вълшебния спрей"
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Мисля че няма смисъл да се коментира палене при над -15. Виж надолу вече почва да оказва влияние, при дизелите нафтата се сгъстява, а пък и акумулатора не харесва студ. На око казано при -15 капацитета му сигурно е наполовина, а при -30 доста по малко. Та в тоя ред на мисли тая сутрина при -21 запалих без проблем (но стартера въртеше една идея по-мудно), а за утре гледам БТВ предричат -28 при нас, палил съм и при толкова, ама на акумулатора почва да му се неще при такъв студ.
          ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
          Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

Коментар

По принцип пали без проблем. Днес сутринта при - 15 градуса един-два пъти превъртя и запали.
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

Сутринта нямаше време, но тази вечер слязох да я припаля. При външна температура -10 по дисплей само стартера въртеше по-бавно, но запали от първия път. Утре сутрин ще е часът на истината..... А резултата ще напиша утре вечер. Хайде- лека и спорна седмица
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

И аз тази сутрин към 6:30 при - 12 си запалих без проблем..Дори се учудих,че моя акумулатор си пада малко гъзарче и на студено,нещо не му се работи..
                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Оставям я навън тази нощ утре ако запали евала.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Моя акумулатор днес тотално се предаде на студа и за да запаля трябваше да го заредя за 20 мин. Отдавна отлагам покупката на нов, но днес се видя че няма накъде. С новата придобивка, стартера върти все едно е лято.

Коментар

И аз нямах проблеми. на -13 ако несе лъжа запали веднага. Акумулатора е на половин година и си личи :D
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Т,,
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Тази сутрин при -19 нямаше проблеми с Алфата. Типото е в Козлодуй, младежа каза, че е запалила от 3-тия път, ама мене ме съмнява, че просто не й е свикнал още Иначе там е било -23 градуса.Кофти е само, че при такива температури доста нещо по колите са замръзнали, примерно днес, докато позагрее педала на съединителя беше по-твърд, скоростния лост се движеше по-трудно......такива разни нещица, които не са проблем де...дано са само те
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

С акумулатор 2-ра употреба паля без никакъв проблем на паркинга.Контакт изчакване да изключи помпата и старт.На третото превъртане е 6-тица.При ФИАТ това е особенното или пали или изобщо.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Пали, без грижи. Само радио няма първите 10 минути.
                              brava 1.6_v16 elx

Коментар

26.01.2010 - 7.00 сутринта-21 °CPunto 1.1 запали без никакви проблеми със съвсем леко замисляне.
                                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X