На -18 тази сутрин Brava, 1.6 16v, не беше палена три дена.Дори не се замисли, запали само като и показах ключа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как сте със студения старт?
Collapse
X
-
syfer написа:Аз още не мога да запаля колеги: Брава 1.2 16 V ........стана вече 4-5 ден от както е студено а вече във Варна си е топличко.около 0 градуса.Мислите ли, че бензина може да е замръзнал наистина.Инъче акомулатора си върти здраво.Нямам газово, зареждам само от Шел бензиностанции във Варна на бул.Република.
Коментар
-
Вчера Аудито запали от първият път, но малко мудно и придружено с изръмжаване от бендикса :D . Но не беше палено от 12-13 дена, понеже му бях омешал антифризите и трябваше да ги сменя. И все пак заплаи, но в началото малко глъхнеше.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Вчера Аудито запали от първият път, но малко мудно и придружено с изръмжаване от бендикса :D . Но не беше палено от 12-13 дена, понеже му бях омешал антифризите и трябваше да ги сменя. И все пак заплаи, но в началото малко глъхнеше.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:И като ги беше умешал при източването откри ли някакви нередности видими или се указа че е било излишно източването.Пробвай какво е положението в камерата на хладилника.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
..
Airfan написа:syfer написа:Аз още не мога да запаля колеги: Брава 1.2 16 V ........стана вече 4-5 ден от както е студено а вече във Варна си е топличко.около 0 градуса.Мислите ли, че бензина може да е замръзнал наистина.Инъче акомулатора си върти здраво.Нямам газово, зареждам само от Шел бензиностанции във Варна на бул.Република.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Re: ..
syfer написа:Airfan написа:syfer написа:Аз още не мога да запаля колеги: Брава 1.2 16 V ........стана вече 4-5 ден от както е студено а вече във Варна си е топличко.около 0 градуса.Мислите ли, че бензина може да е замръзнал наистина.Инъче акомулатора си върти здраво.Нямам газово, зареждам само от Шел бензиностанции във Варна на бул.Република.
Коментар
-
Re: ..
Airfan написа:syfer написа:Airfan написа:syfer написа:Аз още не мога да запаля колеги: Брава 1.2 16 V ........стана вече 4-5 ден от както е студено а вече във Варна си е топличко.около 0 градуса.Мислите ли, че бензина може да е замръзнал наистина.Инъче акомулатора си върти здраво.Нямам газово, зареждам само от Шел бензиностанции във Варна на бул.Република.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Ами за сега проблеми с паленето няма , но проблеми с замръзването има и най - лошото е , че ми замръзват ключалките ( в смисал знаете как са на темпрата дръжките за отваряне на вратата... замръзва целия патрон който се натиска ) Иначе за паленето нямам специални методи Понякога се налага да завърти 3-4 пъти да върна ключа и пак да врътна и пали веднага .А като нещо интересно - Замръзна ми течноста за чистачки "зимна" докато си карах и пръснах и ми остана на стъклото :D :D :D
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:А като нещо интересно - Замръзна ми течноста за чистачки "зимна" докато си карах и пръснах и ми остана на стъклото :D :D :D.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Като ще говорим какво замръзнало и какво ме - отварям багажника, в него има 3 бутилки минерална вода, двете Аква Дива замръзнали, третата Ком - не Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Иначе - колата запали от раз, не е палена 10 дни Нафтата е петролска.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар