Пускам тази тема,защото ми е много интересно колко от вас не успяха да запалят тази сутри Аз не съм опитвал,но вчера нямах проблем(поне акумулатора е нов и за щастие нафтата не е замръзнала) Как палите сутрин? Имате ли някакви чалъми свои в студа? И какви проблеми ви причинява студа.... Една така обща тема в която да си излеем чувствата спрямо студа ))))) Проблема на моя фиат е,че като е студена трудно раздвижвам скоростния лост.Ако съм я оставил на първа не мога да го мръдна вдясно-движи се само напред и назад. На службния фиат пък съединителя трудно се движи Останалите служебни коли-ЛЕШ Пловината едва завъртяли,а другата половина изобщо не запалили. На един колега пък Волво-то му замръзнала нафтата вероятно,защото върти,но не пали,а казва,че само на лукойл зарежда....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как сте със студения старт?
Collapse
X
-
успех
Типо 1.6 моно на газ - никакви проблеми от две години насам.въртя и паля.акумолатора е на 3 години свещите не се знае но са по стари отнего масло 15 40 наливно понеже разработвамНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
-
Вчера и днес, в интервала 7 и 30 - 8 сутринта - никакви грижи Въртя и паля - нищо не създава проблеми, освен перката на парното, на която явно и беше много студено, и тракаше много на 1-ва и 2-ра степен, ама като се стопли и спря. А и задната чистачка горката се мъчи много, ама като дигна температурата в купето и багажника и е пушка.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
bubachko
Re: успех
super_s написа:Типо 1.6 моно на газ - никакви проблеми от две години насам.въртя и паля.акумолатора е на 3 години свещите не се знае но са по стари отнего масло 15 40 наливно понеже разработвам
Коментар
-
Вземи ме у вас, ако е топло, аз ще ти изрина колата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Днес вече нямаме служебна кола, която да е запалила. Всички са зареждани в Петрол и всички са нафтови. По-новите са CR двигатели, по-старите - ТД. Температурата на паркинга е -14 градуса, но усещането е за по-ниски температури, заради течението... Личните коли не съм ги пипал и нЕмам сега таквоЗ желание.ПС: Багерите NEW HOLLAND ( чувствам си ги ФИАТ - ски) - запалиха, но не задълго...Впрочем пак пиша - Петрол.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар