Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете на двама влюбени :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iuly_vn написа:
    rap17ka7a написа:
    iuly_vn написа:
    По 1 глас и от мен. Въпреки че вече няма да празнувам с половинката си, на която дата се запознахме преди 15 г.
    Защо
    Защото дискотеките и лъскави коли, са явно по силни от чувствата. А аз карам Фиат, не мерцедес. А тя и днес изглежда като на 22.
    Това е много гадно... то реално погледна никога не се знае, а пък и народна мъдрост е на куче и на жена вяра да нямаш.За момента ние сме много щастливи и адски много се обичаме. Това е много гадно при жените че глетат материалното...

Коментар

Ах ако стане (ДАЙ БОЖЕ) и на 14 февруари го има тоя билборд после задължително ще постна снимки в темата много се надявам да се получи.

Коментар

rap17ka7a написа:
        Ах ако стане (ДАЙ БОЖЕ) и на 14 февруари го има тоя билборд после задължително ще постна снимки в темата много се надявам да се получи.
        Дано се получи. Все пак тук сме няколко десетки хиляди. Такава подръжка е доста надеждна! Желая ви успех и на двамата.
        Fiat Marea TD100

Коментар

По един глас и от мен.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И от мен 2 гласа.Пействайте моля линковете на всяка страница да не е небходимо да ходи човек до 1-вата да клика. Нека ги има на всяка страница.Айде и после да се похвалите http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=2565 http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=1870
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Вчера гласувах от дома, хайде сега по още един глас и от служебния компютър
              SKODA 105L '78
              PUNTO 1.2 MPI ELX '94
              FIAT 126p '89
              TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
              GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

И от мене 2 гласа.Успех
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

tyson написа:
                  И от мен 2 гласа.Пействайте моля линковете на всяка страница да не е небходимо да ходи човек до 1-вата да клика. Нека ги има на всяка страница.Айде и после да се похвалите http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=2565 http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=1870
                  Дай боже да се похвалиме това наистина ще е най-хубавият подарък голяма изненада ще е за тях, ако успеем.

Коментар

И от мен още два гласа от сужебния.http://ilove.milka.bg/?act=poster_pr...w&user_id=1870
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

и от мен имаш две плюсчета.успех като се прибера на свищов и от моя комп ще ти дам още
                      Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
                      http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

rap17ka7a написа:
                        Дай боже да се похвалиме това наистина ще е най-хубавият подарък голяма изненада ще е за тях, ако успеем.
                        И от мен по глас за двамата.А бре дедовото,Защо наричате приятелите си -партньори? Това да не е бридж?дядо Нено
                        Fiat Punto 1,1- 1996г.
                        газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Neno Er написа:
                          rap17ka7a написа:
                          И от мен по глас за двамата.А бре дедовото,Защо наричате приятелите си -партньори? Това да не е бридж?дядо Нено
                          Еми защото сме повече от гаджета, а пък е рано да говорим за женитба въпреки че го правим :D, а пък ако бях написал приятелите си щеше да изглежда все едно сме много добри приятели и така :D

Коментар

Добре де колега а какъв е смисълът да се обеснявате чрез билбордове ?!?Ако имаш какво да кажеш на момичето си има традиционни начини които са вършили работа стотици години ... Колкото и красиво да изглежда това си е една фирмена PR акция ...

Коментар

ilkor написа:
                              Добре де колега а какъв е смисълът да се обеснявате чрез билбордове ?!?Ако имаш какво да кажеш на момичето си има традиционни начини които са вършили работа стотици години ... Колкото и красиво да изглежда това си е една фирмена PR акция ...
                              Така е колега, но вапроса е че е нещо различно нещо, което 100% ще я изненада.Освен билборда съм планувал романтична вечеря в хубав ресторант, но като я взема от тях с червения фиат, който е свидетел на нашата любов от самото и начало... само ако можеше да говори :D та да прескоча лиричното отклонение тя ще очаква тази вечеря и букет рози също или някакъв подарък стил Свети Валентин, но няма да очаква че преди вечерята ще я заведа да види какво пише на билборда за нея изненадата е ключова в случая едвам успявам да опазя тайната, защото често ми сяда на компютъра...

Коментар

По пътя от Костинброд към София има един много интересен билборд с текст от сорта на "Краси, аз мога да те деля, но не мога да те загубя!", което аз разбирам като "Спи с който си искаш, но се прибери при мен!" Т’ва мъжете за една п*тка, на п*тка ставаме

Коментар

Working...
                                X