Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адееее!!!! ЛЕВСКИ взе купата .........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    tomazo написа:
    ...p.s.но да не разваляме хубавата тема с фенски пристрастия...
    Само не разбрах какво и е хубавото на темата... Тя си е чисто "фенско" заяждане... Ама лошо няма естествено. Всеки има право да е фен на когото си иска. Поздрави Киро! :D
    няма иронична имот-иконка затова не се разбрахме да не мислиш ,че аз като болен Левскар ,харесвам темата но по-добре ,да не говориме предварително ,преди да са се върнали гълъбчетата
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Mazgarev написа:
      парадокс... но замисли се - има много фактори... един от тях е Еврофутбол - коефициента за Левски беше малко повече от 1 а за Ч.Море повече от 8. Нали така?
      8 е за победа на Ч.Море, но се взима предвид резултата от редовното време. В случая - 4.00 коефициент.
      1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Не виждам как Левски ще победи на 2-ри... мача с ЦСКА е точно между двата мача на Левски с Шалке!Ако първия мач завърши с разгром, то на 2-ри може да има здрав мач, но ако Левски запази прилични шансове за 2-рия мач.. не виждам как ще играят на 100% срещу ЦСКА, с оглед да се предпазят от контузии!Аз лично предпочитам Левски да играе на 100% така, че на 2-ри да няма оправдания как-защо Левски загубил шансове за титлата...А иначе им пожелавам на Левски да покажат добра игра срещу Шалке и да стане хубав мач, тъй като резултата не ме интересува, но поне искам да ми е кеф докато гледам мача по ТВ-то, а не да е загубено време P.S. До колкото разбрах мачовете ще се предават по NTV.
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Днес в 24часа много яка статия на тема " Кой сега е номер 1 "
          ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

perlsite написа:
            Не виждам как Левски ще победи на 2-ри... мача с ЦСКА е точно между двата мача на Левски с Шалке!Ако първия мач завърши с разгром, то на 2-ри може да има здрав мач, но ако Левски запази прилични шансове за 2-рия мач.. не виждам как ще играят на 100% срещу ЦСКА, с оглед да се предпазят от контузии!Аз лично предпочитам Левски да играе на 100% така, че на 2-ри да няма оправдания как-защо Левски загубил шансове за титлата...А иначе им пожелавам на Левски да покажат добра игра срещу Шалке и да стане хубав мач, тъй като резултата не ме интересува, но поне искам да ми е кеф докато гледам мача по ТВ-то, а не да е загубено време P.S. До колкото разбрах мачовете ще се предават по NTV.
            Левски МНОГО рядко играе лошо с/у ЦСКА.Ако пък първия мач с/у Шалке не е добър,не виждам какво може да им попречи на Левски да се "оттепат" едно-хубаво на ЦСКА! Ей-така! За спорта!

Коментар

абе просто Левски си е голям отбор и трябва да го покаже и тази вечер! За неделята е ясно - мача ще е хубав и ще победи най-добрия! (аз знам кой е той)
              The world belongs to those who dare to be first

Коментар

хахаха - познал съм. Победи по-добрият. "Този слаб отбор трябваше да го разгромим. По-слаб ЦСКА никога не съм виждал", каза след края на мача наставникът на "сините".
                The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Working...
                X