Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адееее!!!! ЛЕВСКИ взе купата .........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Адееее!!!! ЛЕВСКИ взе купата .........

Бре каква стана тя бре ?????? Евробоеца Левски взе купата ..... ЧЕРНО МОРЕ--- ЛЕВСКИ 3 : 2
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Споко бе Коцев има реванш
    Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
      Споко бе Коцев има реванш
      А има ли всъщност? Щото регламента май е с един мач...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

мамка му няма реванш:http://www.bulgarian-football.com/bg...nt_cup.htmlIII етап , ОсминафиналиКласиралите се от ІІ етап 16 /шестнадесет/ отбора, чрез пълен жребий, определят осемте двойки отбори, които излъчват 8 /осем/ отбора, продължаващи в ІV етап.Регламент на етапа:а/ Победителите се излъчват по системата на отстраняване от една среща по системата за турнирите*.б/ Първият изтеглен при жребия отбор от двойката е домакин в 1/8 финалната среща.Участвуват 16 /шестнадесет/ отбора.А резултата сигурен ли е щото аз никъде в нета не мога да намеря резултат.
        Punto SX 1.1 55

Коментар

Абе аз от футбол много не разбирам но като гледам Ч.море как го омаломощи евробоеца и сега Шалке ще го доушашави на 30 март и после пък чорбата ще го довърши на 2ри април ....та сините мечти май ще си останат само сини мечти нито купа нито шампиони.

Коментар

Коцев, не гледах мача, обаче съм сигурен че са играли с резервите.Как я мислиш... че Черно Море са по-добри от Левски - това и в най-смелите мечти не са си го помисляли! Сега вярно - парадокс... но замисли се - има много фактори... един от тях е Еврофутбол - коефициента за Левски беше малко повече от 1 а за Ч.Море повече от 8. Другия фактор е че им предстои важен мач с Шалке, което означава че самите футболисти се пазят от контузии и т.н. защото никому не са полезни - куци!Нали така?
            FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Щом така говориш ясно е че неси гледал мача.С никакви резерви не беше Левски ами начело и с Гонзо но пък варненци извадиха отбор който е в състояние да победи всеки един български отбор. Според мен тоя мач е началото на падането на Левски надоло.Тъмни облаци над Левски надвиснаха.

Коментар

Може и така да е... не споря, не съм гледал мача!Но ти казах и за другите фактори...А и мисля че за всеки ще е добре българския отбор да стигне колкото се може по-напред в УЕФА... все пак това е нещо с което можем да спечелим вниманието към нас. Черни, бели облаци - това е... наш дълг е да ги подкрепяме и на стадиона и по домовете си. То щом Черно Море са толкоз големи машини, защо ги няма в УЕФА? А Удинезе и "АртКОмедия" са боклуци пред тях!И лошо да предстои - може и така да е... но никой не знае...преди време бяха отворили усти за мача Левски - Берое, ама пак си бихме в Европа А ЦСКА... те също падат... кой знае какви шашми са и кой на кой е дал повече пари и букмейкърите какъв тлъст пръст имат в цялата работа... НЕКА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ!УСПЕХ НА ЛЕВСКИ СРЕЩУ ШАЛКЕ, пък другото е минало!
                FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Не че искам да злобея ама "Само Черно Море" Понеже не съм и левскар мога да кажа че ще имат голям успех целия им отбор при балет маисторите и артистите.Както и да ще се радвам все пак ако направят някакво чудо срещу Шалке

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

коцев написа:
                    Щом така говориш ясно е че неси гледал мача.С никакви резерви не беше Левски ами начело и с Гонзо но пък варненци извадиха отбор който е в състояние да победи всеки един български отбор. Според мен тоя мач е началото на падането на Левски надоло.Тъмни облаци над Левски надвиснаха.
                    Абе само ЦСКА е истината
                    FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

Левски и купа ? Да продължават там да си мечтаят ...
                      ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

Ей, големи злобари сме това Българите, и в частност (в случая) цесекарите.Човек (отбор) веднъж да стъпи накриво и се почва. Ще го изядат. В началото на евротурнирите всички отбори се надяваха да бият мач - два, едва ли не, а сега ако ЛЕВСКИ не вземе УЕФА ще излезе, че е най нещастния отбор според Вас господа.Относно Гонзо - дано не го пускат в мачовете - само ще развали колективната игра на отбора. Благодарности за всичко , което е направил за ЛЕВСКИ, но сега по-добре ще е да стои на скамейката.

Коментар

колегата Коцев проявява хумор от посока Литекс а иначе не гледал футбол като изключиме това ,че Левски отпадна за купата ,и аз лично се надявам на 2-ри април да затвърди най-успешната си година от много време насам .след като станем шампиони ,едва ли някой ще се сеща за Черно Море и Йешич p.s.но да не разваляме хубавата тема с фенски пристрастия
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                            ...p.s.но да не разваляме хубавата тема с фенски пристрастия...
                            Само не разбрах какво и е хубавото на темата... Тя си е чисто "фенско" заяждане... Ама лошо няма естествено. Всеки има право да е фен на когото си иска. Поздрави Киро! :D

Коментар

Mitko написа:
                              До Левски-ЦСКА остава малко време. Ще видим там кой кум кой сват.
                              Кой на булката брат...
                              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Working...
                              X