Бре каква стана тя бре ?????? Евробоеца Левски взе купата ..... ЧЕРНО МОРЕ--- ЛЕВСКИ 3 : 2
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адееее!!!! ЛЕВСКИ взе купата .........
Collapse
X
-
Punto SX написа:Споко бе Коцев има реваншVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
мамка му няма реванш:http://www.bulgarian-football.com/bg...nt_cup.htmlIII етап , ОсминафиналиКласиралите се от ІІ етап 16 /шестнадесет/ отбора, чрез пълен жребий, определят осемте двойки отбори, които излъчват 8 /осем/ отбора, продължаващи в ІV етап.Регламент на етапа:а/ Победителите се излъчват по системата на отстраняване от една среща по системата за турнирите*.б/ Първият изтеглен при жребия отбор от двойката е домакин в 1/8 финалната среща.Участвуват 16 /шестнадесет/ отбора.А резултата сигурен ли е щото аз никъде в нета не мога да намеря резултат.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Коцев, не гледах мача, обаче съм сигурен че са играли с резервите.Как я мислиш... че Черно Море са по-добри от Левски - това и в най-смелите мечти не са си го помисляли! Сега вярно - парадокс... но замисли се - има много фактори... един от тях е Еврофутбол - коефициента за Левски беше малко повече от 1 а за Ч.Море повече от 8. Другия фактор е че им предстои важен мач с Шалке, което означава че самите футболисти се пазят от контузии и т.н. защото никому не са полезни - куци!Нали така?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Може и така да е... не споря, не съм гледал мача!Но ти казах и за другите фактори...А и мисля че за всеки ще е добре българския отбор да стигне колкото се може по-напред в УЕФА... все пак това е нещо с което можем да спечелим вниманието към нас. Черни, бели облаци - това е... наш дълг е да ги подкрепяме и на стадиона и по домовете си. То щом Черно Море са толкоз големи машини, защо ги няма в УЕФА? А Удинезе и "АртКОмедия" са боклуци пред тях!И лошо да предстои - може и така да е... но никой не знае...преди време бяха отворили усти за мача Левски - Берое, ама пак си бихме в Европа А ЦСКА... те също падат... кой знае какви шашми са и кой на кой е дал повече пари и букмейкърите какъв тлъст пръст имат в цялата работа... НЕКА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ!УСПЕХ НА ЛЕВСКИ СРЕЩУ ШАЛКЕ, пък другото е минало!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
коцев написа:Щом така говориш ясно е че неси гледал мача.С никакви резерви не беше Левски ами начело и с Гонзо но пък варненци извадиха отбор който е в състояние да победи всеки един български отбор. Според мен тоя мач е началото на падането на Левски надоло.Тъмни облаци над Левски надвиснаха.FIAT Uno 45 FIRE
Коментар
-
Ей, големи злобари сме това Българите, и в частност (в случая) цесекарите.Човек (отбор) веднъж да стъпи накриво и се почва. Ще го изядат. В началото на евротурнирите всички отбори се надяваха да бият мач - два, едва ли не, а сега ако ЛЕВСКИ не вземе УЕФА ще излезе, че е най нещастния отбор според Вас господа.Относно Гонзо - дано не го пускат в мачовете - само ще развали колективната игра на отбора. Благодарности за всичко , което е направил за ЛЕВСКИ, но сега по-добре ще е да стои на скамейката.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
колегата Коцев проявява хумор от посока Литекс а иначе не гледал футбол като изключиме това ,че Левски отпадна за купата ,и аз лично се надявам на 2-ри април да затвърди най-успешната си година от много време насам .след като станем шампиони ,едва ли някой ще се сеща за Черно Море и Йешич p.s.но да не разваляме хубавата тема с фенски пристрастияфиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:...p.s.но да не разваляме хубавата тема с фенски пристрастия...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар