Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И ся кво, да ги зимам ли тея 15 млн.паунда :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И ся кво, да ги зимам ли тея 15 млн.паунда :)

Много ми е интересно как, от къде и защо Копирам ви имейл от личната си поща получен днес!От д-р Пол Vancio Частни Тел: +447035919342 Номер на мобилен телефон: +447035942888 Аз съм д-р Пол Vancio От Harlsden, северозападната част на Лондон, тук в Англия. Аз работя за NatWest банка Corporation Лондон. Аз ви пише от моя кабинет, че ще бъде от огромна полза и за двама ни. В моя отдел, която е асистент-мениджър (Велика Лондон Регионална служба), открих една изоставена сумата от £ 15 милиона Големите британски лири (петнадесет милиона Големите британски лири) в предвид, че принадлежи към някой от нашите чуждестранни клиенти Късна Mr.Terry Райън един американски гражданин, който за съжаление загуби живота си в самолетна катастрофа на Аляска, която Airlines полет 261 разби на 31 януари 2000, включително жена си и само дъщеря. Изборът на контакт ти се предизвиква от географския характер на мястото, където живеете, особено поради чувствителността на сделката. и поверителността тук. Сега нашата банка е чакам някой от роднините да дойдат-нагоре за вземането, но никой не е направил това. Аз лично до момента е неуспешна в намирането на роднините за 2 години сега, искам вашето съгласие да ви представя като най-близките роднини / Уил Бенефициент на починалия, така че приходите от тази сметка на стойност 15 млн. паунда може да се обърне към вас. Това ще бъдат изплатени или споделя в тези проценти, 60% за мен и 40% за вас. Имам осигурени всички необходими правни документи, които могат да бъдат използвани за резервно копие на това твърдение, които правим. Всички трябва и да попълните имената на документите и легализирането му в съда, за да ви докаже като законните бенефициента. Всичко, което изисква сега е вашият честен сътрудничество, поверителност и доверие да се даде възможност видим тази сделка чрез. Аз ви гарантира, че това ще бъде изпълнена по правен режим, който ще ви предпази от всяко нарушение на закона. Моля, ми предостави следната: тъй като имаме 7 дни да го стартирате чрез. това е много много спешни МОЛЯ. 1. Пълно име 2. Вашият Директен Мобилен номер 3. Вашият Адрес за контакти. Като отиде през методическо търсене, реших да се свържем с вас с надеждата, че ще намерите това предложение интересно. Моля за Вашето потвърждение на това съобщение и показва интереса си ще ви предоставят повече информация. Нека се стремим да знам решението си колкото е възможно по-скоро. С уважение, Д-р Пол Vancio Частни Тел: +447035919342 Мобилен телефон: +447035942888 Email: dr.paulvancio@live.ca п.с.Кой би оставил такава сума :D
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

По логичния въпрос е - кой би се вързал на такова нещо?
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
      По логичния въпрос е - кой би се вързал на такова нещо?
      Определено Аз не бих се вързал но реших да споделя с Вас

Коментар

Google пусна преводача и се появиха на български И аз ги получавам понякога им отговарям - интересна кореспонденция, веднъж за малко да навия един да ми прати 10 долара да му пусна няколко хиляди за такса (не от моя имейл разбира се) А веднъж за малко да продам списък от 10 000 активни имейла, ама се размириса работата
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Уж те намира като наследник пък не ти знае имената :D
          FIAT ili FERRARI se tam
          FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
          FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
          FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p

Коментар

Ама има и много тъпи парчета
            Bravo 1.2 16v
            Lancia Dedra 1.8 16v
            Suzuki GSXR250R

Коментар

Това се нарича SCAM - или интеллигентен СПАМ - нещо като нашите измамници по телефона. Обикновено трябва да им пратиш някаква такса за адвокат или нещо такова и изгаряш после.
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Покрай работата ба баща ми колко подобни имейли е получавал, не е истина. То не бяха милиони долари, то не беше злато, то не бяха диаманти от Южна Африна. Все пак, бъдете сигурни, има риби. И докато ги има, ще има и подобни предложения и съжалителни истории. :D
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

ele написа:
                  Google пусна преводача и се появиха на български И аз ги получавам понякога им отговарям - интересна кореспонденция, веднъж за малко да навия един да ми прати 10 долара да му пусна няколко хиляди за такса (не от моя имейл разбира се) А веднъж за малко да продам списък от 10 000 активни имейла, ама се размириса работата
                  Такива неща изобщо не ги споменавай!Сега се питам дали мейлите ни от форума не са включени в мейл листите ти и дали не получаваме спам от теб?
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                    Такива неща изобщо не ги споменавай!Сега се питам дали мейлите ни от форума не са включени в мейл листите ти и дали не получаваме спам от теб?
                    Що? Пределно ясно е, че няма такъв списък - те се гъбаркат с мен, и аз се гъбаркам с тях, разбира се не от моя имейл. Пък и не съм администратор/модератор, нямам достъп до имейлите на посещаващите форума. Ако имаш съмнения - не съм аз точният човек.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Има и балъци Аз докато работех в банка веднъж едно момче прати към 400 долара уестърн юниън за Нигерия По принцип не трябва да се бъркам на клиентите но на момчето го предупредих че ще изпищи, но той се държа надменно и въобще не желаеше да чуе... Това е негърска измама, още преди много години е съществувала дори преди интернета... ето един линк по темата http://en.wikipedia.org/wiki/419_scam

Коментар

Загледай се в имейл-а. Няма уважаващ себе си англичанин, камо ли учен, който да не си регистрира всичко в www........co.uk.
                        Impossible is nothing !

Коментар

Такива и-мейли дори не ги чета.Дирекшън в кошчето.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И аз имам подобно но моето е баят по ефективно и е написано на англииски ако искате ще го пусна да се посмеете
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                              И аз имам подобно но моето е баят по ефективно и е написано на англииски ако искате ще го пусна да се посмеете
                              Давай да видим

Коментар

Working...
                              X