Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Написахте ли си домашното?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    То затова са и родителите. Те не са без значение. И те трябва да положат малко усилия.Моя полуидиот, като си пише домашните, държа да е на минимум шест метра от всякакво средство за комуникация.Кака му пък, 80 процента от всеки изпит е, чрез представяне на решения по право. Останалото е изпит в класически вид.Тези решения се представят онлайн, има специална система, чрез която е изградена доста голяма база данни, години назад и няма мърдане. Досега никой не е успял да я пребори, още при "качване" на решението на поставения въпрос се прави проверка за плагиатство по определени критерии и излиза резултат дали се допуска или не.Ако не се допуска, се посочва обекта на плагиатстване. Името на судента, националността му, както и датата когато е бил даден неговия отговор.Имаш право на определен брой опити.След това, лошо. По тази причина почти никой не рискува и си пише експозето сам.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

    Коментар


      #17
      Положението е потресаващо, но това се очакваше отдавна. Днес инцидентно ми се наложи да се повозя в тролея и в него имаше три пикли на 14-15год. които освен, че говореха на шопски, слушаха чалги с MP3-ките си, припяваха и се обръщаха една към друга с "брато"!? Интересното бе, че и физиономиите им излъчваха простотия и бяха анти женствени макар грима и прическите.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

      Коментар


        #18
        Ау това с "брато" е доста често срещано за съжаление...

        Коментар


          #19
          Един мой приятел, той не може много да мисли, но се мъчеше и ... един ден измисли следното, зяпайки улицата от едно кафене където бяхме седнали."Пич ... прави ми впечатление, че днешните млади момчета ... струва ми се са се опедерастили ...Ама пък ... това не е лошо, ще си отевем ..."
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

          Коментар


            #20
            Vladim написа:
            Положението е потресаващо, но това се очакваше отдавна. Днес инцидентно ми се наложи да се повозя в тролея и в него имаше три пикли на 14-15год. които освен, че говореха на шопски, слушаха чалги с MP3-ките си, припяваха и се обръщаха една към друга с "брато"!? Интересното бе, че и физиономиите им излъчваха простотия и бяха анти женствени макар грима и прическите.
            Аз съм,чувал и на "копеле" да си говорят момичета и в същото време да надигат 2-литровки с бира ..Което просто ме вкарва в тъч и се опулвам...
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

            Коментар


              #21
              Ти ли бе - Бруте
              Fiat Forum Bulgaria

              Прекаленият светец и богу не е драг !

              Коментар


                #22
                ele написа:
                То пък ние едно време дето не преписвахме от книги, списания и сборници. Сега преписват от интернет с тази разлика, че ако не знаят за какво става въпрос - могат да се издънят повече, отколкото ние едно време.
                Преписвали сте вие Ние не преписвахме от никъде, защото трябваше да си решим всичките задчи от учебника и група В от сборника и на това ни изпитваха за текущи оценки. Който хитрувал - хитрувал (никой не беше чак толкова хитър). Но на контролни и класни ни се даваха задачи от никому неизвестни руски сборници. Ако не знаеш как да ги решиш - двойка. Благородно завиждам на днешното поколение, че има откъде да преписва по български. Че даже и недотам благородно Ако аз навремето имах тази възможност, щях да изкарам едно още по-щастливо детство. Вярно, щях да се излагам с правопис като пиша по форумите, но някои хора и така са си щастливи. Сериозно, това е крайно неприятно. Компрометира целия учебен процес. Да се радваме, че все още е безплатно, защото иначе щяхме и да плащаме за да може детето ни да преписва
                She was only a whisky maker but he loved her still.

                Коментар


                  #23
                  О Боже...блажени са верующите...Тя цялата работа е изтървана отдавна. 7 години бях преподавател във ВУЗ...на какви работи съм се нагледал, леле-майко.Да не говорим, че 90% от студентите си плащат за да им се правят курсовите работи и проекти, че и дипломните работи.Не ме питайте от къде знам

                  Коментар


                    #24
                    Immortal написа:
                    Да не говорим, че 90% от студентите си плащат за да им се правят курсовите работи и проекти, че и дипломните работи.
                    Това е вярно. И тези, които си плащат минават по-лесно ако са платили на когото трябва. На защитата не ги питат нищо. А жена ми, чиято дипломна работа написах аз (почти безплатно ) я разпънаха на кръст и мина с четворка.
                    Immortal написа:
                    Не ме питайте от къде знам
                    То е ясно - платил си си и ти.
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

                    Коментар


                      #25
                      gantcho написа:
                      То е ясно - платил си си и ти.
                      Ха ха ха... само това оставаше

                      Коментар


                        #26
                        gantcho написа:
                        ...
                        Не само ти си решавам задачи от незнайни сборници. Но теми по литература се преписвахме масово (ако може да се нарече преписване да прочетеш критика и след това да я разкажеш). Immortal: Това е публична тайна, всеки се прави, че такова нещо не съществува. За съжаление се пръкват едни такива "знаещи" висшисти. най-пресният пример е една позната с 4 години стаж като счетоводител, която ми сподели, че още не схващала разликата между дебит и кредит
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

                        Коментар


                          #27
                          ele написа:
                          Не само ти си решавам задачи от незнайни сборници. Но теми по литература се преписвахме масово (ако може да се нарече преписване да прочетеш критика и след това да я разкажеш). ...
                          Еле, по литература си преписвала ти - нас нашата даскалка после ни изпитваше върху това, което сме писали - ако бъдеше преписано от нейде - си проличаваше на третото изречение - никой не може да запомни, че даден поет примерно е бил много добър комунист защото е пишел срещу буржоата..., но това е друга тема, темата тук е, че дори и преписвачите го правят грешно, малоумно и разбира се неграмотно...П.П. Това с плащането във ВУЗ да ти напишат разните теми - има почва, защото на никой от даскалите изобщо не му пука за учебния процес, а да си изкара часовете и да си ходи в консултантската фирма, че да изкара и лев.
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

                          Коментар


                            #28
                            Лелееее, как само ни оплюхте днешната младеж, все едно слушам майка ми. И тя така никога не била преписвала, ама то сигурно, защото е медицинско лице и няма как да преписваш там, че утре в затвора за една малка грешка...Та в повечето случаи проблемите идват не само от нас, а от преподавателите. Затова и ще дам няколко примера. Завършил съм първа испанска гимназия в София. Там положението беше голяма стегнация - след 8ми клас правихме изпит, който беше задължителен и учениците с оценка под 4.70 не продължаваха в 9ти клас. На всичкото отгоре нямахме право на поправка. Освен БЕЛ нищо друго не ми е преподавано на родния ми език, всяка година ни се слагаха 3ма различни учители по езика. Това допълнително усложняваше учебния процес, но аз и затова влезнах там - да науча езика, нищо че по-висока оценка от 4 по химия не съм имал. Еми ето, по химия преписвах къде що мога - никога не ми е била интересна, трудна ми беше. Това е единия проблем. Друг подобен, но не заради незаинтересованост от моя страна беше едната ми учителка по испански - при нея 5 и 6 имаха само учениците, които ходят на уроци ( частни ) при нея. Останалите трябваше да се задоволяваме с 3 и 4, а що жалби съм написал... Ефект от тях нямаше. Тази по музика ни правеше контролни всяка седмица, като че ли ще кажеш, че тая музика ми трябва за нещо... Всеки си мислеше, че той коли и беси - преподаватели с комплекси колкото си щеш...В университета същата порнография, че и по-зле даже. Цял семестър ходя редовно на упражнения и в един момент трябва да предавам протоколи по ел. измервания ( които чинно съм си писал, подготвял цял семестър ). Предавам ги и какво, дори не ги погледна!!! Само ги прибра и ми подписа книжката... При това неуважение следващия път ще си ги сваля от интернет!!! Ако да речем отсъстваме - веднага ни се отбелязва, ако преподавателите отсъстват - никой не го отбелязваше. И не веднъж се случва това да ги намирам в кафето и въобще да не искат да влизат в час. Или преподава едната, ама то едно преподаване - пише, говори и стигало толкова - то било ясно. Ама добре де, ясно е за нея, защото си го знае, а ние тепърва трябва да го учим. Така че нека не прехвърляме виината само в/у нас. Аз затова съм решил да минавам задочно, и без друго сам си уча и нищо не ни преподават. Поне да не си губя времето там!
                            www.CarProfi-BG.com
                            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                            Най-атрактивните цени в София!

                            Коментар


                              #29
                              crush написа:
                              Лелееее, как само ни оплюхте днешната младеж, все едно слушам майка ми. И тя така никога не била преписвала,.......
                              crush, брато :D И ние сме преписвали, спор няма. Ако някой ми каже, че никога не е преписвал, няма да му повярвам. Аз лично докато си правих ’пищовите’, научавах едно 80-90% от въпроса. Имало е случаи когато даже не съм си вадил ’пищова’, защото не ми е нужен. А сега какво: copy, paste, шрифт 4, принт и сме готови. Даже разпечатваме ’пищови’ за целия клас.
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

                              Коментар


                                #30
                                Явор Митев написа:
                                Те скоро ще минат на он-лайн училища. И ще спрат и там да ходят...Аз също не подкрепям и Еличката ще я гоня за домашните точно така, както гониха мен.
                                Колега то има вече прашат по емаилите и сичко се учи от там и накрая на семестъра се явяваш на изпит
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

                                Коментар

                                Working...
                                X