Ето как днешната младеж пише домашните си.http://www.domashno.bg/Коментарите оставям на вас, аз сам за себе си съм направил своите извори. И вярвайте ми те не клонят в положителна насока.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Написахте ли си домашното?
Collapse
X
-
Написахте ли си домашното?
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - БокоЕтикети: –
-
Явор Митев
Те скоро ще минат на он-лайн училища. И ще спрат и там да ходят...Аз също не подкрепям и Еличката ще я гоня за домашните точно така, както гониха мен.
-
Irka_fihi написа:Миналата година имаше тема "Направихте ли си домашното?", но беше със съвсем друга насоченост. Добре де, тия, точните науки - хубаво, ама по БЕЛ кой ще им пише домашните?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
...
Една позната даскалица ми разказа за съчинението на неин ученик на тема "Първи сняг"(преразказвам по памет):"Събудихме се сутринта и когато погледнахме през прозореца, видяхме, че е навалял чудно хубав пухкав сняг. Изтичахме навън да си играем. След малко тате излезе и каза: -Бах мама му къв сняг е навалял!..."Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Една позната даскалица ми разказа за съчинението на неин ученик на тема "Първи сняг"(преразказвам по памет):"Събудихме се сутринта и когато погледнахме през прозореца, видяхме, че е навалял чудно хубав пухкав сняг. Изтичахме навън да си играем. След малко тате излезе и каза: -Бах мама му къв сняг е навалял!...""Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:A като им задам тема, дето я няма там? Ко праим? Щот съм проклета...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Irka_fihi написа:A като им задам тема, дето я няма там? Ко праим? Щот съм проклета..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Явор Митев
Майка ми е филолог и преподава БЕЛ в МГ-то в Габрово.....та тя на подобни казва " - абе те пак ще седнат и ще попрочетат малко, макар и в нета, не е като нищо, ми белким им остане нещо в главата"...
Коментар
-
Re: Написахте ли си домашното?
fihi написа:Ето как днешната младеж пише домашните си.http://www.domashno.bg/Коментарите оставям на вас, аз сам за себе си съм направил своите извори. И вярвайте ми те не клонят в положителна насока.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
И ние сме преписвали: от библиотеката, от отличника/отличничката на класа, по телефона с часове (все пак една стотинка струваше обаждането) сме си диктували домашни. Просто средствата за комуникация сега са други. Расте поколение, което е много по-различно от нас. Това в никакъв случай не значи, че са по-глупави или необразовани. Английският е задължителен, почти стандарт за всяко съвременно дете на и над средното ниво, нерядко знаят и по още един език. Карат образованието си почти на шега, но ни превъзхождат, няма какво да се заблуждаваме.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: Написахте ли си домашното?
jenshen73 написа:fihi написа:Ето как днешната младеж пише домашните си.http://www.domashno.bg/Коментарите оставям на вас, аз сам за себе си съм направил своите извори. И вярвайте ми те не клонят в положителна насока.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар