здравеите колеги имам един w203 и искам за града нещо по малко и се спрях на bravo или brava и въпроса ми е TDI или JTD . TDI то на фиата добър мотор ли е проблеми прави ли заслужава ли си , защото ми се иска да е до 101 коняq да плащам малкия данък ,пък JTD е 105 коня , много по добър ли е JTD от TDI посъветваите ме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT bravo JTD или TDI
Collapse
X
-
Re: FIAT bravo JTD или TDI
hov написа:здравеите колеги имам един w203 и искам за града нещо по малко и се спрях на bravo или brava и въпроса ми е TDI или JTD . TDI то на фиата добър мотор ли е проблеми прави ли заслужава ли си , защото ми се иска да е до 101 коняq да плащам малкия данък ,пък JTD е 105 коня , много по добър ли е JTD от TDI посъветваите меAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Humppa
ФИАТ нямат TDI, това е клонинга на WV на комънрейл технологията на ФИАТ. Бравота има TD. Препоръчвам ти JTD!
Коментар
-
w203 е мерцедес с220 2 данака по 140 лв много ще ми доидат примерно говоря за такъв мотор http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...199&f1=details заслужава ли си добри ли са или да се бръкна за jtd колата ще се кара само в града
Коментар
-
Бръкни се за JTD. Няма да сбъркаш. Много по-сигурен е от ТД мотора.И търси JTD 100, както ти е казал колегата по-горе."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:ФИАТ нямат TDI, това е клонинга на WV на комънрейл технологията на ФИАТ. Бравота има TD. Препоръчвам ти JTD!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Принкович, аре покажи ми един ВАГ TDI който е Помпе Дюзе .TDI - 90к.с. ТDI - 110 - променлива геометрияTDI - 100, 115, 130 - тия са PD TDI са 150 , но не ги знам ква технология са.Говоря само за 4 цилиндровите ДВГ, другите не ги знам.Иначе колегата да търси само Евро3 двигател, всичко друго да го отсвирваF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Re: FIAT bravo JTD или TDI
Princo написа:JTD ! Ама да е JTD 100.Малкия данък,турбинка с променлива геометрия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар