Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT bravo JTD или TDI

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT bravo JTD или TDI

здравеите колеги имам един w203 и искам за града нещо по малко и се спрях на bravo или brava и въпроса ми е TDI или JTD . TDI то на фиата добър мотор ли е проблеми прави ли заслужава ли си , защото ми се иска да е до 101 коняq да плащам малкия данък ,пък JTD е 105 коня , много по добър ли е JTD от TDI посъветваите ме

Re: FIAT bravo JTD или TDI

hov написа:
    здравеите колеги имам един w203 и искам за града нещо по малко и се спрях на bravo или brava и въпроса ми е TDI или JTD . TDI то на фиата добър мотор ли е проблеми прави ли заслужава ли си , защото ми се иска да е до 101 коняq да плащам малкия данък ,пък JTD е 105 коня , много по добър ли е JTD от TDI посъветваите ме
    1.Какво е w203 ? 2.TDI при фиат няма.Тва си е запазена марка на ваговете.ТД има при италианките.JTD ! Ама да е JTD 100.Малкия данък,турбинка с променлива геометрия.Иначе,ако не намериш взимай JTD 105,все пак данъка веднъж се плаща.Здрави мотори са,виж в дизел раздела,има доста написано.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ФИАТ нямат TDI, това е клонинга на WV на комънрейл технологията на ФИАТ. Бравота има TD. Препоръчвам ти JTD!

Коментар

w203 е мерцедес с220 2 данака по 140 лв много ще ми доидат примерно говоря за такъв мотор http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...199&f1=details заслужава ли си добри ли са или да се бръкна за jtd колата ще се кара само в града

Коментар

Бръкни се за JTD. Няма да сбъркаш. Много по-сигурен е от ТД мотора.И търси JTD 100, както ти е казал колегата по-горе.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Заглеждаш ли Пунто дизелче?

Коментар

А две ГО, Каско, гуми и т.н. няма ли също да ти дойдат повече?Ц220 нали е дизел, пък и колко по-голяма?!
              F31 BMW 320d

Коментар

Humppa написа:
                ФИАТ нямат TDI, това е клонинга на WV на комънрейл технологията на ФИАТ. Бравота има TD. Препоръчвам ти JTD!
                Щом е за града,огледай за Пунто МК2 JTD.Но определено търси JTD.Много по-надежден е от TD.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Принкович, аре покажи ми един ВАГ TDI който е Помпе Дюзе .TDI - 90к.с. ТDI - 110 - променлива геометрияTDI - 100, 115, 130 - тия са PD TDI са 150 , но не ги знам ква технология са.Говоря само за 4 цилиндровите ДВГ, другите не ги знам.Иначе колегата да търси само Евро3 двигател, всичко друго да го отсвирва
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Браво JTD много куцо ще ти дойде на фона на C220 :D ,твойто е баш да сменяш кон за кокошка !p.s.а дизеловите мотори на VAG колко са заболява ме главата само като си помисля !Внимавай да не те бъзикат и теб като мен на времето ,че взех браво на бартер за бмв
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Stilo Multijet, но това е една изключително проблемна кола.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега hov, има достатъчно изписано по темата - използвай търсачката.За "Браво" търси JTD или още по-добре "Пунто"!Ц-класата е дърво.....Само БКП

Коментар

мерси колеги ще потърся и в търсачката мерси и на отзовалите се
                          tyson написа:
                          И търси JTD 100
                          това ще рече ЖТД 100 коня така ли не ги чаткам много Тurbodieselcomby за цетката в града просто много внимавам да не я ужуля или мене да не ме ужулят и се ядосвам после

Коментар

Ако не държиш конкретно на "Bravo", а си склонен да загледаш и "Punto", много по-лесно ще намериш JTD двигател и то по-нова година

Коментар

Re: FIAT bravo JTD или TDI

Princo написа:
                              JTD ! Ама да е JTD 100.Малкия данък,турбинка с променлива геометрия.
                              Колеги, това JTD 100 що за чудо е? На калника пише ли JTD 100 или не? До сега не бях чувал да има такъв двигател.И последен въпрос, има ли във форума човек с въпросният двигател, и ако е да, може ли да напише номер на двигателя, защото по каталози не го намирам!
                              Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                              ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                              ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                              ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

Working...
                              X