Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ - много досаден проблем със Skype

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Проблемът беше изцяло в скайп. Нямаше проблем с моя скайп, но колегата не можа да си отвори скайпа - става въпрос за два компа в една мрежа с доставчик виваком.
    Точно от БТК/Виваком/ можеш да очакваш неочакваното!

Коментар

Ichkin написа:
      ...
      Точно в Бургас се накъсах да се закачам и разкачам в каквито свободни wi-fi мрежи намеря, без да имам някакъв проблем.Отделно, в USA, в Холандия и Италия никой от моите контакти не се е оплаквал, а щяха, мрънкала големи са.Знам ли ...
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Потвърждавам-снощи за кратко/мах.час/ имаше проблем с влизането в Скайп-в къщи от 3 компа не успявахме-това на доставчик БТК След това никакви ядове-преди това цял ден също...
        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Еми ... аз имам сериозни доводи в моят аргумент, и за това реагирах толкова остро ... сега излизах, та си изпих вечерното кафе и се извинявам на колегата за острия тон, дори и да съм прав ... Както и да е ... аз с очите си в 3 мрежи съм бил и в 3те имаше проблеми ... като човек, гледащ фактите, съдя веднага по това, че проблема не е в мрежите .... За мен случайни неща НЯМА !
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Наистина няма случайни неща.В Русия съм , в Русия съм ...ЦЪКШегувкам се, естествено че няма да си измисляш, но явно проблема не е бил, чак толкова голям.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Колега ,умишлено не реагирах на твоето изказване! Защото ако всеки път реагирам на нервните постове на различни хора ,трябва от компа да не ставам.Отностно различните мрежи не е точно така, фирмите които продават на едро НЕТ не са толкова много ,като БТК са едни от основните. Както и да е ,все пак Skype is free и не можем да имаме кой знае какви претенции!

Коментар

За какво да спорим и да отричаме очевидното http://skype-bg.org/?p=310
                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                .

Коментар

Еми ... просто не ми се занимаваше да ровя там да търся нещо такова, но ... евала на колегата, че сложи точката
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Голям праз, че нямало скайп. Поне липсата на скайп и чат да е изкарало хлапетата да си играят на снега.

Коментар

Здравейте уважаеми потребители на Skype,поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време. За повече информация: http://alaw.hit.bgЕкипът на Skype за България
                      Това нещо го получих преди малко. Според мен е поредната измишльотина.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                        Здравейте уважаеми потребители на Skype,поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време. За повече информация: http://alaw.hit.bgЕкипът на Skype за България
                        Това нещо го получих преди малко. Според мен е поредната измишльотина.
                        То винаги се въртят по скайп некви такива измислици.А има и хора които им вярват.И кат им пиша,че е пълна глупост ми викат,че знаят,е добре де,като знаеш,че не е вярно горе написаното,защо го препращаш!?
                        Fiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00

Коментар

Днес го получих няколко пъти... Уви, спам ще има винаги...

Коментар

Изпрати го на 30 в рамките на 5 минути, и после още на 100 човека, в рамките на деня и първите 7 желания които си намислиш ще ти се сбъднат.

Коментар

И аз го получих преди малко, не разбирам на кой му се занимава да ги прави тия простотии?...
                              Вчера е минало, днес е подарък, а утре загадка!

Коментар

ogi28b написа:
                                Изпрати го на 30 в рамките на 5 минути, и после още на 100 човека, в рамките на деня и първите 7 желания които си намислиш ще ти се сбъднат.
                                Ако го изпратя на Дядо Коледа, ще ми се появи ли снежанка?Дай си скайпа да ти го изпратя 30 пъти в рамките на 5 минути :D

Коментар

Working...
                                X