ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ - много досаден проблем със Skype
Collapse
X
-
Ichkin написа:....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Потвърждавам-снощи за кратко/мах.час/ имаше проблем с влизането в Скайп-в къщи от 3 компа не успявахме-това на доставчик БТК След това никакви ядове-преди това цял ден също...LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Еми ... аз имам сериозни доводи в моят аргумент, и за това реагирах толкова остро ... сега излизах, та си изпих вечерното кафе и се извинявам на колегата за острия тон, дори и да съм прав ... Както и да е ... аз с очите си в 3 мрежи съм бил и в 3те имаше проблеми ... като човек, гледащ фактите, съдя веднага по това, че проблема не е в мрежите .... За мен случайни неща НЯМА !Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Наистина няма случайни неща.В Русия съм , в Русия съм ...ЦЪКШегувкам се, естествено че няма да си измисляш, но явно проблема не е бил, чак толкова голям..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Колега ,умишлено не реагирах на твоето изказване! Защото ако всеки път реагирам на нервните постове на различни хора ,трябва от компа да не ставам.Отностно различните мрежи не е точно така, фирмите които продават на едро НЕТ не са толкова много ,като БТК са едни от основните. Както и да е ,все пак Skype is free и не можем да имаме кой знае какви претенции!
Коментар
-
За какво да спорим и да отричаме очевидното http://skype-bg.org/?p=310Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Humppa
Голям праз, че нямало скайп. Поне липсата на скайп и чат да е изкарало хлапетата да си играят на снега.
Коментар
-
Здравейте уважаеми потребители на Skype,поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време. За повече информация: http://alaw.hit.bgЕкипът на Skype за БългарияManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Здравейте уважаеми потребители на Skype,поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време. За повече информация: http://alaw.hit.bgЕкипът на Skype за БългарияFiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
ogi28b написа:Изпрати го на 30 в рамките на 5 минути, и после още на 100 човека, в рамките на деня и първите 7 желания които си намислиш ще ти се сбъднат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар