Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ - много досаден проблем със Skype

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ - много досаден проблем със Skype

До преди един час програмата функционираше без проблем, после изведнъж заби, изключих е и повече немога да влезна. Бях с по-старата и нормална версия на скайп, сега свалих новата и съобщението, което ми излиза е едно и също а то е :
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

първо си лицензирай Windolsa после... да ми я махаш таз версия на скайпа. Много товари и е пална със излишни работи. трето, може нещо портовете да са объркани и за това така да се получава. Личното ми мнение за тази версия е: БОЗА

Коментар

Айде .... са нови Уиндоуси, формати, преинстали, нови хардове ... отече ... Има някакъв проблем със скайпа приятелю ... не е в твоя телевизор проблема ...
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Кажете, че не е само при мене проблема сега, че аз тука почнах телефони да въртя едно друго всеки има скайп само аз не А ми трябва и то спешно...................

Коментар

Suppish написа:
          Кажете, че не е само при мене проблема сега, че аз тука почнах телефони да въртя едно друго всеки има скайп само аз не А ми трябва и то спешно...................
          Вече всичко е Ок... Пробвай!
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

deivid написа:
            първо си лицензирай Windolsa после... да ми я махаш таз версия на скайпа. Много товари и е пална със излишни работи. трето, може нещо портовете да са объркани и за това така да се получава. Личното ми мнение за тази версия е: БОЗА
            Напротив.Новата версия е по-добра от старите.Особенно когато говориш по скайп. По темата.Преди малко един колега се оплака в друга тема,относно проблем с скайп.При някой го има,при някой не.Що,не знам.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ае като имате проблем със този скайп. Тука има връзка със мен, зважете се и ще ви го опрая.

Коментар

Ся ако някой каже как да си върна старата версия....

Коментар

и аз го имам тоз проблем

Коментар

Нито един пост не носи конкретен отговор Опитайте в СПАМ-темата В един момент имах същия проблем, оправих с помощта на он-лайн подкрепа от колегата emzo: Спри скайпа, влез в C:Program FilesCommon Files , и там търси папка Skype. Изтрий я с Shift + Del, и опитай да се включиш отново.

Коментар

Suppish написа:
                      Ся ако някой каже как да си върна старата версия....
                      Ще ти кажа. За дребни и тарикацки работи на XP. мойе да метърсите

Коментар

Минете на "Макинтош",проблема ще се реши. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Fiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00

Коментар

Относно старата версия - ако я имаш инсталационна - деинсталирай тотално скайп и си я инсталирай отново.Ако я нямаш - избери си една от тук: http://www.oldapps.com/skype.php

Коментар

50 % за последния един час са имали проблем със скаипа, причинен от профилактика я пробваи сега да си влезнеш Аз също се натъкнах на проблема сичките ми приятели в Facebook коментираха че не могат да влязат.
                            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                            .

Коментар

Ако проблема не е решен, напиши версията ти на Windows, ще ти напиша как напълно да деинсталираш Skype.След това ще го инсталираш на чисто. Последната или която версия искаш.Добра си е и новата, не слушай глупости, но избора си е твой.
                              deivid написа:
                              Ще ти кажа. За дребни и тарикацки работи на XP. мойе да метърсите
                              Ако някой иска да го науча да пише грамотно на български, може да ме потърси мен.
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

Working...
                              X