Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ - много досаден проблем със Skype

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да споделя, на някой може да му свърши работа. Ако нямате инсталиран скайп или пък ви го забраняват на служебния компютър посредством системната политика, може да използвате web версията: https://imo.im/ Позволява едновременно стартиране на няколко скайп акаунта на един компютър, а така също и на други популярни месинджъри.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Въпросче?

За да не пускам отделна тема ще попитам тук... На една приятелка някакъв досадник непрекъснато и се появява в списъка с потребителите. Тя го трие, блокира и мине не мине ден, два и пак се пръква. Тя използва няколко компютъра, всички с антивирусни. Доколкото знам има плъгини за Скайп, с които могат да се правят такива мизерии, как да се противодейства обаче?
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Намерих тази тема и реших да пиша тук вместо да пускам нова. Вчера преинсталирах компа и не мога да вляза в скаип, не си помня паролата и задавам забравена парола, пиша си имеила и ми дава невалиден имеил адрес, не може да е невалиден като си го ползвам само него. От вчера се мъча постоянно и нищо. Очаквам всякакви идеи само не и нова регистрация. Благодаря предварително

Коментар

VIN написа:
          Намерих тази тема и реших да пиша тук вместо да пускам нова. Вчера преинсталирах компа и не мога да вляза в скаип, не си помня паролата и задавам забравена парола, пиша си имеила и ми дава невалиден имеил адрес, не може да е невалиден като си го ползвам само него. От вчера се мъча постоянно и нищо. Очаквам всякакви идеи само не и нова регистрация. Благодаря предварително
          и при състъра се получи така и се наложи да си направи нов с ново име.
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Той мейла ти сигурно е валиден, но най вероятно в Skype регистрацията си задал друг адрес, а не този който ползваш по подразбиране.И сега, като напишеш този, който ползваш, Skype си проверява в базата и вижда, че срещу твоето име има друг адрес, а не този който посочваш.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Нямам друг адрес и не съм имал, само този в Gmail

Коментар

Сигурен ли си, че си го изписал правилно в Skype акаунта си.Имаш ли един или няколко служебни мейла от Skype, които така или иначе би трябвало да си получил при регистрацията си?
                www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                  Сигурен ли си, че си го изписал правилно в Skype акаунта си.Имаш ли един или няколко служебни мейла от Skype, които така или иначе би трябвало да си получил при регистрацията си?
                  Абсолютно правилно, дори го копнах и поставих.За съжаление нямам меили от скаип, в задънена улица съм

Коментар

Има и сложна процедура, особено ако регистрацията ти е важна.Мъдрите глави от Skype използват различни методи да идентифицират дали им пише собственика на акаунта.Един от тях е да им напишеш подробности, ако си правил някакви Skype покупки [Skype кредит и др.]. Искат цифри от картата от която си платил, billing подробности и т.н.Ти предполагам нямаш покупки, но биха могли да те питат за няколко акаунта от твоя лист, с които си контактувал напоследък.Нещо такова, знам ли ...Но им пиши.
                    www.cyxap.com

Коментар

Благодаря ще продължа да опитвам

Коментар

snake написа:
                        Да споделя, на някой може да му свърши работа. Ако нямате инсталиран скайп или пък ви го забраняват на служебния компютър посредством системната политика, може да използвате web версията: https://imo.im/ Позволява едновременно стартиране на няколко скайп акаунта на един компютър, а така също и на други популярни месинджъри.
                        а като се забрани сайта, ко прайм?

Коментар

Само работиш. Не ползваш Skype "и други популярни messenger-и".
                          www.cyxap.com

Коментар

u_bo написа:
                            snake написа:
                            а като се забрани сайта, ко прайм?
                            Тоя сайт - https://imo.im/ , отдавна трябва да е докладван за непозволени промени в експлорера и регистрите. Аз съм го забранил и него.
                            Fiat Marea TD100

Коментар

Re: Въпросче?

Vladim написа:
                              За да не пускам отделна тема ще попитам тук... На една приятелка някакъв досадник непрекъснато и се появява в списъка с потребителите. Тя го трие, блокира и мине не мине ден, два и пак се пръква. Тя използва няколко компютъра, всички с антивирусни. Доколкото знам има плъгини за Скайп, с които могат да се правят такива мизерии, как да се противодейства обаче?
                              Не вярвам да е от плъгингите това! Много вероятно е, да знаят вече паролата и, и да и променят настройките в бан-адресите. Тоест да ги позволяват наново. Провери за инсталиран кей-логер. Пеимерно, дори и да си промени паролата, те пак ще я знаят. Оригинален Nod 32, с новите си ъпдейти, успешно блокира всякакви кей-логери /дори и КГБ-логер, който позволява шпиониране през интернет/, както и троянски кон с пренаписано съдържание. Естествено, това касае, само платената версия на NOD32! Последното обаче не важи в случая, ако в настройките на NOD32, умишленно е указано да не забранява конкретния кей-логер или друг шпионски софтуер. Това обаче е възможно, само ако конкретния хакер е инсталирал компа и, или е изпозвал пренаписан троянец за отдалечен достъп, за да се логне в системата. По добър вариант е, инсталиране на системата наново, с формат не само на дяла, а на целия хрддиск или всички харддискове, смяна на паролата и недопускане на други в компютъра без знание на потребителя! Също и да не се логва с парола от чужд комп. Несистемните хард-дискове, могат и да не се форматират, ако опитен специалист ги провери за наличие на троянец на системно ниво. Такъв специалист, трябва и да е наясно и да провери и файловрте за въстановяване или наличие на подобен софтуер, ако не форматира! Не напразно към аватара си, съм си написал максимата, която се вижда по-долу
                              Fiat Marea TD100

Коментар

Working...
                              X