Да споделя, на някой може да му свърши работа. Ако нямате инсталиран скайп или пък ви го забраняват на служебния компютър посредством системната политика, може да използвате web версията: https://imo.im/ Позволява едновременно стартиране на няколко скайп акаунта на един компютър, а така също и на други популярни месинджъри.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ - много досаден проблем със Skype
Collapse
X
-
Въпросче?
За да не пускам отделна тема ще попитам тук... На една приятелка някакъв досадник непрекъснато и се появява в списъка с потребителите. Тя го трие, блокира и мине не мине ден, два и пак се пръква. Тя използва няколко компютъра, всички с антивирусни. Доколкото знам има плъгини за Скайп, с които могат да се правят такива мизерии, как да се противодейства обаче?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Намерих тази тема и реших да пиша тук вместо да пускам нова. Вчера преинсталирах компа и не мога да вляза в скаип, не си помня паролата и задавам забравена парола, пиша си имеила и ми дава невалиден имеил адрес, не може да е невалиден като си го ползвам само него. От вчера се мъча постоянно и нищо. Очаквам всякакви идеи само не и нова регистрация. Благодаря предварително
Коментар
-
VIN написа:Намерих тази тема и реших да пиша тук вместо да пускам нова. Вчера преинсталирах компа и не мога да вляза в скаип, не си помня паролата и задавам забравена парола, пиша си имеила и ми дава невалиден имеил адрес, не може да е невалиден като си го ползвам само него. От вчера се мъча постоянно и нищо. Очаквам всякакви идеи само не и нова регистрация. Благодаря предварителнопървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Той мейла ти сигурно е валиден, но най вероятно в Skype регистрацията си задал друг адрес, а не този който ползваш по подразбиране.И сега, като напишеш този, който ползваш, Skype си проверява в базата и вижда, че срещу твоето име има друг адрес, а не този който посочваш..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Сигурен ли си, че си го изписал правилно в Skype акаунта си.Имаш ли един или няколко служебни мейла от Skype, които така или иначе би трябвало да си получил при регистрацията си?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Сигурен ли си, че си го изписал правилно в Skype акаунта си.Имаш ли един или няколко служебни мейла от Skype, които така или иначе би трябвало да си получил при регистрацията си?
Коментар
-
Има и сложна процедура, особено ако регистрацията ти е важна.Мъдрите глави от Skype използват различни методи да идентифицират дали им пише собственика на акаунта.Един от тях е да им напишеш подробности, ако си правил някакви Skype покупки [Skype кредит и др.]. Искат цифри от картата от която си платил, billing подробности и т.н.Ти предполагам нямаш покупки, но биха могли да те питат за няколко акаунта от твоя лист, с които си контактувал напоследък.Нещо такова, знам ли ...Но им пиши..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
u_bo
snake написа:Да споделя, на някой може да му свърши работа. Ако нямате инсталиран скайп или пък ви го забраняват на служебния компютър посредством системната политика, може да използвате web версията: https://imo.im/ Позволява едновременно стартиране на няколко скайп акаунта на един компютър, а така също и на други популярни месинджъри.
Коментар
-
Само работиш. Не ползваш Skype "и други популярни messenger-и"..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
u_bo написа:snake написа:Да споделя, на някой може да му свърши работа. Ако нямате инсталиран скайп или пък ви го забраняват на служебния компютър посредством системната политика, може да използвате web версията: https://imo.im/ Позволява едновременно стартиране на няколко скайп акаунта на един компютър, а така също и на други популярни месинджъри.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Re: Въпросче?
Vladim написа:За да не пускам отделна тема ще попитам тук... На една приятелка някакъв досадник непрекъснато и се появява в списъка с потребителите. Тя го трие, блокира и мине не мине ден, два и пак се пръква. Тя използва няколко компютъра, всички с антивирусни. Доколкото знам има плъгини за Скайп, с които могат да се правят такива мизерии, как да се противодейства обаче?Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар