И аз си помислих, че моят се скапа та го деинсталирах. Сложих старата версия, но пак дърво. Сега всичко е О. К.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ - много досаден проблем със Skype
Collapse
X
-
Malone написа:Ако проблема не е решен, напиши версията ти на Windows, ще ти напиша как напълно да деинсталираш Skype.След това ще го инсталираш на чисто. Последната или която версия искаш.Добра си е и новата, не слушай глупости, но избора си е твой.deivid написа:Ще ти кажа. За дребни и тарикацки работи на XP. мойе да метърсите
Коментар
-
deivid написа:Malone написа:Ако проблема не е решен, напиши версията ти на Windows, ще ти напиша как напълно да деинсталираш Skype.След това ще го инсталираш на чисто. Последната или която версия искаш.Добра си е и новата, не слушай глупости, но избора си е твой.deivid написа:Ще ти кажа. За дребни и тарикацки работи на XP. мойе да метърситеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
deivid написа:.......Само зареди правилата в този форум......
Коментар
-
Тъй като стана дума и за последната версия на скайп, мнението ми е, че като интерфейс е по-неудобна, недружелюбна и неинтуитивна в сравнение със старите версии. Най-много ме дразни, когато изпращам файл, се появява една мижава чертичка, от която не мога да се ориентирам каква част от файла е изпратена. Все едно например от XP да се върнеш на Windows 95. Иначе поне видимо има по-малко бъгове от старите версии. И има едно голямо удобство, лесно се пускат няколко скайпа на един компютър: Start->Run-> "C:Program FilesSkypePhoneSkype.exe" /secondaryTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Снощи имаше проблем с скайпа.Един приятел ми звънна да ми каже че неможе да се логне, и в момента ва който изключих моя скайп и пробвах да го пусна отново и при мен не сикаше да се логне.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
VesMil написа:Проблемите не са в Скайп ,а в интернет доствчика Ви!Аз тия дни не съм имал никакъв проблем.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin, ама наистина може би е прав потребителя. Цял ден се случи да се логвам и разкачам на разни свободни безжични мрежи, нямал съм никакъв проблем. Нито пък мои познати са имали. Може би наистина е станало нещо с някое трасе, което се ползва от определени доставчици. И аз мисля, че не е в skype проблема..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ок ... поне 6ма приятели, от които 2 моми от Бургас имат проблем ... Братовчед ми от офиса, аз от нас, майка ми от Кувейт, вуйчо ми от Австрия ... Сигурно има и други, но не се сещам ... както и да е ... Може и да е съвпадение разбира се ... може и съвсем случайно да скоча и да пипна небето, но все пак - възможно е !Ако съм виновен, с най-голямо удоволствие ще се извиня на човека ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Malone написа:Ichkin, ама наистина може би е прав потребителя. Цял ден се случи да се логвам и разкачам на разни свободни безжични мрежи, нямал съм никакъв проблем. Нито пък мои познати са имали. Може би наистина е станало нещо с някое трасе, което се ползва от определени доставчици. И аз мисля, че не е в skype проблема.Съгласен. Аз също съм нямал никакви проблеми със Skype. Даже точно вчера и днес съм го използвал повече от обикновено.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар