Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ - много досаден проблем със Skype

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз си помислих, че моят се скапа та го деинсталирах. Сложих старата версия, но пак дърво. Сега всичко е О. К.

Коментар

Malone написа:
      Ако проблема не е решен, напиши версията ти на Windows, ще ти напиша как напълно да деинсталираш Skype.След това ще го инсталираш на чисто. Последната или която версия искаш.Добра си е и новата, не слушай глупости, но избора си е твой.
      deivid написа:
      Ще ти кажа. За дребни и тарикацки работи на XP. мойе да метърсите
      Ако някой иска да го науча да пише грамотно на български, може да ме потърси мен.
      Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Само зареди правилата в този форум, пиша на Български. Използвам си англиските букви

Коментар

Тая вечер скайпа наистина има проблем с логването и той не е във вашия телевизор. Причината е в сървара на Скайп.
        Fiat Marea TD100

Коментар

deivid написа:
          Malone написа:
          Ако проблема не е решен, напиши версията ти на Windows, ще ти напиша как напълно да деинсталираш Skype.След това ще го инсталираш на чисто. Последната или която версия искаш.Добра си е и новата, не слушай глупости, но избора си е твой.
          deivid написа:
          Ще ти кажа. За дребни и тарикацки работи на XP. мойе да метърсите
          Ако някой иска да го науча да пише грамотно на български, може да ме потърси мен.
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Само зареди правилата в този форум, пиша на Български. Използвам си англиските букви
          Ами ето, форума има и други цели - например да те научим да пишеш на български!Последно време модераторите сме отпуснали малко юздите на правописа ако забелязвате.Не че сме станали по-добри. Просто все повече постове има за оправяне и не се смогва.Което е тъжно.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

deivid написа:
            .......Само зареди правилата в този форум......
            ...точно така. Правилата на този форум трябва от време на време да се зареждат!!!!!!...не за друго, ами за да не се забравят

Коментар

Тъй като стана дума и за последната версия на скайп, мнението ми е, че като интерфейс е по-неудобна, недружелюбна и неинтуитивна в сравнение със старите версии. Най-много ме дразни, когато изпращам файл, се появява една мижава чертичка, от която не мога да се ориентирам каква част от файла е изпратена. Все едно например от XP да се върнеш на Windows 95. Иначе поне видимо има по-малко бъгове от старите версии. И има едно голямо удобство, лесно се пускат няколко скайпа на един компютър: Start->Run-> "C:Program FilesSkypePhoneSkype.exe" /secondary
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И аз вчера неможах да вляза. ама днеска всичко е ок. Явно е имало някакъв проблем
                Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Аз ползвам скайп за Линукс, версия 2.1.0.47 и не съм имал никакви проблеми с логване или каквото и да било.Единствено оня ден не виждах отсрещните абонати при видео-разговор...само черен екран.

Коментар

Снощи имаше проблем с скайпа.Един приятел ми звънна да ми каже че неможе да се логне, и в момента ва който изключих моя скайп и пробвах да го пусна отново и при мен не сикаше да се логне.
                    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                    FIAT БРАВО 1.2 16v
                    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Проблемите не са в Скайп ,а в интернет доствчика Ви!Аз тия дни не съм имал никакъв проблем.

Коментар

VesMil написа:
                        Проблемите не са в Скайп ,а в интернет доствчика Ви!Аз тия дни не съм имал никакъв проблем.
                        Е ще ме прощаваш, ама точното определение за думите ти е - HOLY SH*T ... А логиката - дървена философия ... Предупреждавайте ме, банвайте ме, ама ми писва от такива изказвания ... не спецциално от колегата, ама напоследък всички чул-недочул нещо и да се изкаже ...
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin, ама наистина може би е прав потребителя. Цял ден се случи да се логвам и разкачам на разни свободни безжични мрежи, нямал съм никакъв проблем. Нито пък мои познати са имали. Може би наистина е станало нещо с някое трасе, което се ползва от определени доставчици. И аз мисля, че не е в skype проблема.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Ок ... поне 6ма приятели, от които 2 моми от Бургас имат проблем ... Братовчед ми от офиса, аз от нас, майка ми от Кувейт, вуйчо ми от Австрия ... Сигурно има и други, но не се сещам ... както и да е ... Може и да е съвпадение разбира се ... може и съвсем случайно да скоча и да пипна небето, но все пак - възможно е !Ако съм виновен, с най-голямо удоволствие ще се извиня на човека ...
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Malone написа:
                              Ichkin, ама наистина може би е прав потребителя. Цял ден се случи да се логвам и разкачам на разни свободни безжични мрежи, нямал съм никакъв проблем. Нито пък мои познати са имали. Може би наистина е станало нещо с някое трасе, което се ползва от определени доставчици. И аз мисля, че не е в skype проблема.
                              Съгласен. Аз също съм нямал никакви проблеми със Skype. Даже точно вчера и днес съм го използвал повече от обикновено.
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Проблемът беше изцяло в скайп. Нямаше проблем с моя скайп, но колегата не можа да си отвори скайпа - става въпрос за два компа в една мрежа с доставчик виваком.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X