Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното безумно предложение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Камери му е майката. Отпред, вътре в купето и GPS. Тва е решението. И записите да се преглеждат от комисия. А не от ДАИ, НА или МВР. Проядени са от корупция тия служби.

Коментар

Ichkin написа:
      Мерил, не разбра смисъла ... смисъла е, че ти няма да си ходиш на училище всеки ден с нея ... не говорим за това !Говорим, както и аз съм се учил - като излезнеме извънградско - баща ти, майка ти или там който е да ти даде да караш ... Отивате на гости у Сливови и ти му даваш да кара, за да се научи ... Не говорим, келемето да си ходи с нея да пие Не говорим за личен негов автомобил, а от време на време да кара ... Та в тоя ред на мисли ... кое е физически невъзможно ?
      В този ред на мисли е възможно. Аз лично не бих дала... но сина ми е на 13г. и може да кара,защото баща му го научи още на десет...

Коментар

Meril написа:
        Ichkin написа:
        Мерил, не разбра смисъла ... смисъла е, че ти няма да си ходиш на училище всеки ден с нея ... не говорим за това !Говорим, както и аз съм се учил - като излезнеме извънградско - баща ти, майка ти или там който е да ти даде да караш ... Отивате на гости у Сливови и ти му даваш да кара, за да се научи ... Не говорим, келемето да си ходи с нея да пие Не говорим за личен негов автомобил, а от време на време да кара ... Та в тоя ред на мисли ... кое е физически невъзможно ?
        В този ред на мисли е възможно. Аз лично не бих дала... но сина ми е на 13г. и може да кара,защото баща му го научи още на десет...
        С най-голямото ми уважение - спирам да споря !
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Meril написа:
          Ichkin написа:
          Напълно възможно си е ! Друг е въпросът правилно ли е.Ичкин,ако карат само извънградско с родител,съм горе-долу съгласен,но пак с резерви,ама да ми извика някой 20-22 годишен познат като придружител и да си кара както си иска,без никой да му каже нищо,не мерси.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Още щом чух, че искат да се прокара такава промяна в закона, ми стана ясно че е с цел инструкторите да имат повече клиенти, съответно печалба, а изпитващите - пари под масата.....и нищо чудно да приемат промените!
            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Съгласен, но само с придружител. Тогава никой няма да казва, че малдите шофьори са дискриминирани.
              Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Ichkin написа:
                Е няма ли някой да мисли трезво, а всички само знаете да сипвате на този и онзи без да знаете за какво ... За основното образование - и аз не виждам смисъл !Но за това от 16 - къде е проблема ? Въвеждат и стикер, с който трябва да се оборудва колата и готово ... По-добре баща ти да те научи да караш, от колкото да те пусне при някакъв чичко, дето по 12 часа на ден обикаля из София, и не му дреме ти в твойте 40 мин. дали си научил нещо ... И ... ай сиктир ... няма ли никой, който да види смисъла в някаква промяна ... писна ми на всеки първите думи да са - "Тия нормални ли са" или нещо от сорта ... Аре замислете се малко, пък който не намери смисъл ... да ходи да си пасе овцете и да не се занимава ...
                Съгласен съм с тебе !!!

Коментар

Working...
                X