Камери му е майката. Отпред, вътре в купето и GPS. Тва е решението. И записите да се преглеждат от комисия. А не от ДАИ, НА или МВР. Проядени са от корупция тия служби.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното безумно предложение
Collapse
X
-
Meril
Ichkin написа:Мерил, не разбра смисъла ... смисъла е, че ти няма да си ходиш на училище всеки ден с нея ... не говорим за това !Говорим, както и аз съм се учил - като излезнеме извънградско - баща ти, майка ти или там който е да ти даде да караш ... Отивате на гости у Сливови и ти му даваш да кара, за да се научи ... Не говорим, келемето да си ходи с нея да пие Не говорим за личен негов автомобил, а от време на време да кара ... Та в тоя ред на мисли ... кое е физически невъзможно ?
Коментар
-
Meril написа:Ichkin написа:Мерил, не разбра смисъла ... смисъла е, че ти няма да си ходиш на училище всеки ден с нея ... не говорим за това !Говорим, както и аз съм се учил - като излезнеме извънградско - баща ти, майка ти или там който е да ти даде да караш ... Отивате на гости у Сливови и ти му даваш да кара, за да се научи ... Не говорим, келемето да си ходи с нея да пие Не говорим за личен негов автомобил, а от време на време да кара ... Та в тоя ред на мисли ... кое е физически невъзможно ?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Meril написа:Ichkin написа:Мерил, не разбра смисъла ... смисъла е, че ти няма да си ходиш на училище всеки ден с нея ... не говорим за това !Говорим, както и аз съм се учил - като излезнеме извънградско - баща ти, майка ти или там който е да ти даде да караш ... Отивате на гости у Сливови и ти му даваш да кара, за да се научи ... Не говорим, келемето да си ходи с нея да пие Не говорим за личен негов автомобил, а от време на време да кара ... Та в тоя ред на мисли ... кое е физически невъзможно ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ichkin написа:Е няма ли някой да мисли трезво, а всички само знаете да сипвате на този и онзи без да знаете за какво ... За основното образование - и аз не виждам смисъл !Но за това от 16 - къде е проблема ? Въвеждат и стикер, с който трябва да се оборудва колата и готово ... По-добре баща ти да те научи да караш, от колкото да те пусне при някакъв чичко, дето по 12 часа на ден обикаля из София, и не му дреме ти в твойте 40 мин. дали си научил нещо ... И ... ай сиктир ... няма ли никой, който да види смисъла в някаква промяна ... писна ми на всеки първите думи да са - "Тия нормални ли са" или нещо от сорта ... Аре замислете се малко, пък който не намери смисъл ... да ходи да си пасе овцете и да не се занимава ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар