Този път малоумната идея идва от Националният автоинструкторски съюз (НАИС). За мен това предложение е абсурдно.http://www.dnes.bg/bulgaria/2010/01/...d-volana.84312
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното безумно предложение
Collapse
X
-
Простотия до шия, както е казал народът! 1. Непълнолетни с непълни шофьорски права. Е КОЙ ще извършва контрол дали са с придружител или без. КАТ - съмнява ме. Самодисциплина на шофиращия - не и в България с нашето безхаберно отношение към закона (не сме САЩ все пак).2. Без образователен ценз. Неграмотници с книжка. Неможещи да четат закона за движение по пътищата, нито табели примерно. Определено престъпно безумие.Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
-
На почти 18 съм,и съм против това.Има 16 годишни с мозък в главата,но повечето са ... Плюс това е тъпо да плащам с 250 лв по-скъпа застраховка,защото съм млад шофъор,а пък едновременно с това 16 годишни да летят по пътя ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Според Тодорова до сега се убиваха тинейджъри без книжки, необучавани от инструктор, ако това се приеме ще се убиват тинейджъри с книжка и обучавани от инструктор. Предложението е абсурдно, но явно фирмите искат свежи попълнения за курсовете, че парите не стигат..... Още по-абсурдно е предложението да отпадне образователния ценз. Това не е дискриминация. Все едно да съдиш държавата за дискриминация, защото не ти дава да запишеш висше без да си завършил средно. На тая жена или и хлопа дъската, или има за цел да стане известна с тъпи предложения. (или циганите или Цветелин Кънчев са й платили, защото те са най-ощетени от това)Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: Поредното безумно предложение
dikanio написа:Този път малоумната идея идва от Националният автоинструкторски съюз (НАИС). За мен това предложение е абсурдно.http://www.dnes.bg/bulgaria/2010/01/...d-volana.84312
Коментар
-
Е няма ли някой да мисли трезво, а всички само знаете да сипвате на този и онзи без да знаете за какво ... За основното образование - и аз не виждам смисъл !Но за това от 16 - къде е проблема ? Въвеждат и стикер, с който трябва да се оборудва колата и готово ... По-добре баща ти да те научи да караш, от колкото да те пусне при някакъв чичко, дето по 12 часа на ден обикаля из София, и не му дреме ти в твойте 40 мин. дали си научил нещо ... И ... ай сиктир ... няма ли никой, който да види смисъла в някаква промяна ... писна ми на всеки първите думи да са - "Тия нормални ли са" или нещо от сорта ... Аре замислете се малко, пък който не намери смисъл ... да ходи да си пасе овцете и да не се занимава ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Е няма ли някой да мисли трезво, а всички само знаете да сипвате на този и онзи без да знаете за какво ... За основното образование - и аз не виждам смисъл !Но за това от 16 - къде е проблема ? Въвеждат и стикер, с който трябва да се оборудва колата и готово ... По-добре баща ти да те научи да караш, от колкото да те пусне при някакъв чичко, дето по 12 часа на ден обикаля из София, и не му дреме ти в твойте 40 мин. дали си научил нещо ... И ... ай сиктир ... няма ли никой, който да види смисъла в някаква промяна ... писна ми на всеки първите думи да са - "Тия нормални ли са" или нещо от сорта ... Аре замислете се малко, пък който не намери смисъл ... да ходи да си пасе овцете и да не се занимава ...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
В САЩ карат от 16 годишни само по определени пътища, определени коли, и само през деня.В Португалия пък се шофира от 21 год. Дори да си гражданин на ЕС с валидна книжка, нямаш ли 21 год., книжката ти в Португалия е невалидна и нямаш право да влизаш там с кола.Разни хора, разни идеали.Аз лично съм против свалянето на границата за шофиране, която всъщност не е 18, а 17. На 17 год. можеш да получиш книжка от категория В1 и да караш малолитражка. Имаме си човек във форума, който го беше направил това - kilar4o... Но под 17 мисля че е прекалено... от друга страна, пък защо не - щом на 13 можеш да станеш майка...
Коментар
-
Пунто /там, с чертички няк’ви/ - чети внимателно, приятелю !Еле - що годе свестен аргумент, но пак обяснявам - дали не е по-добре да си изкараш курсовете на 16, като сега, със същите малко часове, но след това да караш 2 години с придружител до теб, който постоянно да ти казва какви грешки правиш ? Или може би е по-добре като сега ... Мара взима изпита, щото отишла на изпита с новата пола, ама това, че след това ме моли да я уча да кара е друга тема нали ? Тя не знаеше как да си пусне чистачките ... нужен ли е коментар ? Ако се позамислите, няма ли да изберете първият вариант ?Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Meril
Съгласна съм,че много хора с книжки наистина не знаят как се пускат чистатчките Има и хора без книжки,които карат перфектно...Жалко но факт... Не виждам обаче как две години някой ще стои до младежа или девойката и ще налива мозък....и как би помогнал при неприятен инцидент... Да не говорим,че е физически невъзможно, но това е друга тема. Промяна според мен трябва да има във самите курсове, практиката трябва да е повече. Но е безумие на 16г да се дава книжка.... много сме далече и от Америка и от която и да е друга страна....
Коментар
-
Мерил, не разбра смисъла ... смисъла е, че ти няма да си ходиш на училище всеки ден с нея ... не говорим за това !Говорим, както и аз съм се учил - като излезнеме извънградско - баща ти, майка ти или там който е да ти даде да караш ... Отивате на гости у Сливови и ти му даваш да кара, за да се научи ... Не говорим, келемето да си ходи с нея да пие Не говорим за личен негов автомобил, а от време на време да кара ... Та в тоя ред на мисли ... кое е физически невъзможно ?Fiat Forum Bulgaria
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар