Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опасни ли са течностите за чистачки.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За мен лично това е поредната тъпотия. През климатичната инсталация в купето влиза цялата Менделеева таблица карайки в трафик. Точно за това са се захванали сега. Не се съмнявам това да е рекламен трик с който в момента проправят път на производителя "N" който да залее пазара с "безвредна" течност за чистачки.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
      За мен лично това е поредната тъпотия. През климатичната инсталация в купето влиза цялата Менделеева таблица карайки в трафик. Точно за това са се захванали сега. Не се съмнявам това да е рекламен трик с който в момента проправят път на производителя "N" който да залее пазара с "безвредна" течност за чистачки.
      Точно и ясно...
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Не знам дали са вредни, ама си купих една - смърди на спирт, та се не трае. Направо като ми се налга да пускам водата затварям клапата за въздух за 20 минути и пак почва да понамирисва.
        Браво 1.6 16v 1996
        Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

и аз на такава бях попаднал от кауфланд, адска смрад, всеки път отварям прозореца след пръскане... беко е хубава, дори много хубава. 4-4,50 беше литър концентрат
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ето защо аз си правя една бъркоч с етилов спирт, вода и няколко течни препарата за миене на прибори.
            N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
            X