Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14% от българите са влюбени в колите си

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брех брех....

Коментар

По- бих се израдвал да видя инвестицията си във вид на нови джанти, касетофон, ксенон...., от колкото на кожено палто, колие, парфиум....., за жената ....... въпреки, че е хубаво да се глези главно жената от време на време
      Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Ми какъв е проблема не разбирам аз Купете по-една кола с хубави джанти,ксенони, касетофони и бля бля на жените си, пък се радвайте на воля

Коментар

Meril написа:
          Ми какъв е проблема не разбирам аз Купете по-една кола с хубави джанти,ксенони, касетофони и бля бля на жените си, пък се радвайте на воля
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Meril написа:
            Да беее на жената най-много да и са радваш 2-3 пъти и после търсиш друга
            Grande Punto 1.3 75 hp
            Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
              Meril написа:
              Да беее на жената най-много да и са радваш 2-3 пъти и после търсиш друга
              Аиде малко повече Иначе съм с колегата sim4ata.Не казвам че няма да купувам и на нея..Не че ги разбирам тези работи де
              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Много е относително къде и какво влагаш и как ще възвръщаш...Ама усещам и друго: Тези, които влагат в джанти, ксенони, музики и пр. по колите си ще влагат и в кожени палта, перли и пр. по жените си...Моми от форума - отваряйте си очите. :D :D :D ПС: Не, че не съм влагал в жена си - получил съм още една грижа - дъщеря си ( да е жива и здрава ) :D ...Та те така.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Е и я обичам и я мразя двете крайности всепак трябва да има разнообразие.

Коментар

Working...
                  X